Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan en ucuz g2a da mı ? 140 tl diyor ? bir de almak için erken mi beklesek mi bilemedim be
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

şuan en ucuz g2a da mı ? 140 tl diyor ? bir de almak için erken mi beklesek mi bilemedim be

durmapl*y de gördüm en ucuz 130 tl. onun dışında forumda bir arkadaş 110 tl'ye satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bytn -- 18 Ağustos 2016; 2:02:35 >
  • BayaT EkmeK B kullanıcısına yanıt
    Ben herseye ragmen genede dayanamayip geciyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Valla beklersen daha pahali olacagini dusunmuyorum, belki indirim yapan site olabilir eylul baslarinda. Ama genede 120-130₺ den daha az olacagini sanmiyorum

• Bytn B kullanıcısına yanıt
    Evet bende gormustum onu fakat niyeyse o siteden cok problem yasayan oluyor. Onun icin yazma gereksinimi duymadim. Eger guvenebiliyorsaniz suan icin gordugum kadariyla en ucuzu orasiydi.

• Millet sürekli pes My club oynayan biri olarak soruyorum pes myclub Vs fifa ultimate Team karşılaştırması yaparsak artılar eksiler ne olur?? 17 seçimimi sizlere bırakıyorum My club mı fut mu?

• djheadman kullanıcısına yanıt
    Benim icin tek secenek var o da Fifa Ultimate Team. Oyle bazi insanlar gibide bi oyun manyagi olarak diger oyunlara bakmayan birisi olarak yazmiyorum bu cevabi. Fifa'ya 98'den baslayip daha sonra Pes'in daha dogrusu Winning Eleven'in gorselleri ve oyun icerigi ilgimi cekip Pes 5 le baslayip 12-13e kadar devam ettirdim daha sonra Fifa'nin tekrar duzeldigini dusunup tekrar Fifa'ya gectim.
    Simdi cevabin sebebine gelecek olursam FUT'ta binlerce oyuncu ve yuzlerce anlasmali klup varken Pes'te daha İngiltere ligi ve hatta İspanya Ligi gibi onemli bir lig bile yok. Bu bence en baslica sebeptir oyun oynanirligindan sonra. Eger hic FUT oynamadiysaniz bu sene kesinlikle deneyin. Ben 2-3 yildir sadece FUT oynuyorum, paket acarken yasanan heyecan bi farkli oluyor her ne kadar iyi oyuncular cikmasada

• Sizce fifa 17 için ps4 e geçilirmi her sene pcden oynadım ama hileler yüzünden zevk alamadım ps4 te durumlar nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarik-mete T kullanıcısına yanıt
    Bende Fifa'yi pc den oynayanlardanim. Xbox one sahibiyim fakat genede Fifa'yi kucuklukten kalma aliskinliktan midir bilmem pc den oynuyorum. Xbox'ta gordugum kadariyla Ultimate Team cok cok daha duzgun. Bildigimce hileci olayi yok ve oyuncu pazari cok daha duzgun. Tabi gene coins satimi gerceklesiyordur fakat pc kadar cok degildir. Eger hileden biktiysaniz ve imkaniniz varsa ps4'e gecmek dogru bi secenek olabilir.

• Ben olayı anlayamadım şimdi hile yapılması ea nın nasıl işine geliyor ki. Hile yapan kişiler coinsleride hile ile kazanmıyorlar mı? Hile olunca nasıl daha fazla coins satılıyor

• tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    Soyleki eskiden oyun ciktigi gibi crack cikar ve orjinal oyun almanin bi mantigi kalmazdi pek cok kisi icin. Hatta bu olay cok eski degil sadece 4-5 yil oncesine kadar bile vardi. Bunu cikaranlarda skidrow gibi crack siteleriydi. Fakat zamanla nasil olduysa bi anda crack cikaramaz oldu bu siteler. Kendi aralarinda anlasma yapma ihtimalleri var. Ayrica suan FUT'ta yapilan hileler parayla satiliyor ve acayip paralar donuyor o sektorde. Ayrica oyun cikmadan once internet uzerinden FUT'a girip en fazla coins sahipli kisilere bakarsan hepsi hile kullanan kisiler nerdeyse. Daha oyun cikmadan mac yapmadan bu coinsleri yapiyorlar ve EA hicbisey yapmiyor. İlk baslarda bu kisilerin oyun oncesi erisime sahip kisiler oldugunu dusunuyordum fakat kucuk bi arastirmayla oyle kisiler olmadiklarini ogrendim.

• allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler büyük oranda FUT A geçmeye ikna oldum :)

• djheadman kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam, sorunuz olursa buradan yada ekimden itibaren origin uzerinden sorabilirsiniz

• durmaplyde baya uygun akşam eve gidince alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 22 Ağustos 2016; 17:25:51 >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    daha önce ordan oyun aldınmı.İlk defa duydum siteyi birde coins ticareti yapıyor pek güvenemedim siteye.
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Geçen yılda fifa 16 için yardımcı olmuştunuz bu yılda 17 için yardımlarınızı bekliyorum. Şimdi geçen yıl Meksika originden almaya karar vermiştim ve baya uygun fiyata süper delux paketini almıştım ve bir sorun olmamıştı. Hatta oyunu 1-2 gün önce oynamaya başlamıştım. Şimdi Meksika origin fiyatlarını kontrol ediyorum amerikan doları üzerinden satış yapıyorlar ve fiyatlarda pekte bir uygunluk yok. Bende Rusya origini kontrol ettim. Fiyat olarak normal paketi 91 TL gibi bir rakama denk geliyor. Sana sormak istediğim rus originden alışverişte aynı Meksika originden alışveriş yapmanın risklerinimi taşıyor yoksa daha fazla risk varmıdır? Veya başka sorunlar olabilir mi? Oyunun türkçe olmaması gibi.

• Enginay10 kullanıcısına yanıt
    Bende geçen yıl meksikadan aldım.Bu yıl nasıl alıcaz paypalda yok.
  • tolgaiü kullanıcısına yanıt
    Evet paypalda yok malesef. Ama Meksika origindede amerikan doları üzerinden satıyor zaten pek bir avantajida yok yani. Rus origin çok avantajlı. Bende sanal kart var artık onu kullanacağım yapacak bişey yok. Paypali aldılar elimizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginay10 -- 22 Ağustos 2016; 21:50:51 >
  • Enginay10 kullanıcısına yanıt
    Hatirladim sizi hocam Hic alan gormedim fakat Rusya uzerinden satilan oyunlar genelde cok daha ucuz oluyor fakat sadece Rusca dili oluyor. Ama Fifa icin ayni seyin gecerli olacagini sanmiyorum. Ordan girdiginizde sitede hangi dillerin mevcut oldugu gozukmuyor mu? Dil disinda meksika origininden farkli risk tasidigini dusunmuyorum. Sadece alirken kredi karti girme sirasinda vpn'i kapatsan yeter zaten. Eger alirsan bilgilendirirsen mutlu olurum hocam ona gore diger arkadaslarada onerebiliriz Rusya Origini.

• ****den oyun almisligim var bi sorun olmamisti. Fakat sorun yasayan insanlarla da karsilastim. Ben buyuk ihtimal burdan paypalla alacagim fakat alamazsam Turkiye'den playstore yada ****i tercih edecegim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.