Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onemli degil hocam, bu cuma gunu tatilim, eger bi isim cikmazsa bende iyi bi arastirma yapacagim bakayim belki daha ucuz siteler bulabilirim. Bulursam da bu grupta paylasirim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Ben 15i 561 saat oynamışım hepside futda geçmiştir hileciler pek ağırlıklı değildi taki oyunun sonuna kadar ama 16da öyle olmadı daha ilk günden hileciler devreye girdi ve 16yı 193 saat oynamışım rahat 100 saati menejerlik modudur.

Ben konsolda daha çok keyif alacağımı düşünüyorum belki pcde oynamak maç sırasında daha rahat gelebir ama fut oynarken sadece maç odaklı değil aynı zamanda tic ağırlıklı oynuyorum hatta tic kısmından aldığım keyfi anlatamam bile

Benim arkadaş Xboxda oynuyor oyunu nerdeyse bir gününü ticaret kısmında geçiriyor yani bu oyun kesinlikle konsol oyunudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 9 Ağustos 2016; 14:15:55 >
  • Bende de fifa 15'nin oynanma saati 1600saat kadardi ve hepsi FUT'tu. Fakat dedigin gibi Fifa 16'yi bende cok cok az oynadim. Evet cogu kisi konsolda daha fazla egleniyor bende de xbox var fakat niyeyse hic orda oynayasim gelmiyor ama kesinlikle FUT hilesiz cok daha zevkli olur konsolda

• oyun 2014'ten sonra bozdu
  • fifa16 da ki yoğun hileci sıkıntısı ve çok para mevzusu fut draft tan kaynaklandı. çünkü hile ile kazanılan maçlar ile hızlıca kıymetli paketler açıp orta üst seviye pekçok oyuncu bulunabiliyordu. netice olarak draft bu sene de olacaksa bir fark olmaz fut açısından . kaldırırlarsa fut ta hile daha az görülecektir diye düşünüyorum.
    Zevkler ve Renkler diyelim :)

Pc için Fut da hilesiz bir sene yaşamak hayal durumunda şuanlık
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle FUT Drafttaki hileciler yuzunden market daha da sacma bi hal aliyor. Aslinda EA'nin hileyi bitirmesi cok kolay fakat kendi kazanclari icin bitirmiyorlar.

• Aslinda hayal degil, tamamen EA'nin insafina kaliyoruz her sene.. Eskiden oyun ciktigi gibi crack cikardi bunu da cok kolay sekilde bitirdiler artik crack olayi kalmadi. Bunun cok daha kolayini hile icinde yapabilirler, kolayindan bi bot programi kursalar bile bunun onune gecebilirler fakat cikarlar var ne yazikki

Cıkarlar Cıkarlar.
  • Geçen sene veya ondan önceki sene yaptığımız gibi Origin Meksika işi ne durumda? Eğer ordan alamıyorsak mecburen Kinguinden 134 TL verip alıcam. En ucuz orası sanırım.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Valla 3 senedir oldugunca Origin Meksika'dan almamaya aldirmamaya calistim ama cogu kisiye bisey olmuyor. Fakat genede forumda bile banlanan bir cok kisiye denk geldim. Origin Meksika'nin fiyatini suan bilmiyorum ama varsa gene ucuzdur orasi. Kinguin'e de bakmistim, en ucuz dedigin gibi baktiklarim arasinda orasiydi ama ben buyuk ihtimal 26₺ daha fazla verip Playstore alacagim yada Playstore'da belki indirim olur diye bekleyecegim. Yada suan durdugum yerde ucuz oyun ve digital key satan magazalar oluyor, onlarida deneyebilirim..

şu an durduğum yer derken fiziksel bir mekan mı kastediyorsunuz yani
  • ekmelburak E kullanıcısına yanıt
    Yasadigim yerde ucuz oyun satan yerler var o anlamda soyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: allenbaha

Valla 3 senedir oldugunca Origin Meksika'dan almamaya aldirmamaya calistim ama cogu kisiye bisey olmuyor. Fakat genede forumda bile banlanan bir cok kisiye denk geldim. Origin Meksika'nin fiyatini suan bilmiyorum ama varsa gene ucuzdur orasi. Kinguin'e de bakmistim, en ucuz dedigin gibi baktiklarim arasinda orasiydi ama ben buyuk ihtimal 26₺ daha fazla verip Playstore alacagim yada Playstore'da belki indirim olur diye bekleyecegim. Yada suan durdugum yerde ucuz oyun ve digital key satan magazalar oluyor, onlarida deneyebilirim..

Bende sadece 16'yı aldım meksikadan bir sorun olmadı. Meksika originden almak istemememin nedeni hem ucuz hem de preload yapmak daha rahat. Kinguin playstore g2a gibi siteler keyleri 1-2 gün geciktirebiliyor.
    Hocam 2 sene Playstore ile gecen sene Playstore satmadigi icin G2A'dan almistim. Her sene oyun cikmadan once keyler geldi. Sadece 2 sene once oyunun Turkiye'ye acildigi gecenin sabahi 6'ı gibi gondermisti Playstore ondan oncede yaklasik 4-5 gun once gondermisti. G2A'da 1 gun once gondermisti.

• quote:

Hocam 2 sene Playstore ile gecen sene Playstore satmadigi icin G2A'dan almistim. Her sene oyun cikmadan once keyler geldi. Sadece 2 sene once oyunun Turkiye'ye acildigi gecenin sabahi 6'ı gibi gondermisti Playstore ondan oncede yaklasik 4-5 gun once gondermisti. G2A'da 1 gun once gondermisti.

Geçen sene g2a dan çok madur olan arkadaş görmüştüm. Biz oyunun indirmesini tamamlayıp fut ' a geçerken arkadaşlar keyi yeni alıyordu.
    Sans iste bana erken gonderdiler bazilarinaysa gec gonderdiler..

• quote:

Sans iste bana erken gonderdiler bazilarinaysa gec gonderdiler..

Anladım hocam eğer ilerleyen zamanlarda daha ucuz daha iyi bir yer bulursanız pm bekliyorum sizden. Yoksa bu gidişle Kinguin'den alıcam. HOLA indirip Meksika Origin denedim ama bir türlü beceremedim ya o işi kaldırdılar ya da ben beceremedim.
    Tamam hocam insallah yarin arastiracagim ucuz siteler. Hem gruptan yazarim hemde pm yollarim sana. Kaldirdiklarini sanmiyorum hala devam ediyordur. Bu sirada Meksika originine girdikten sonra oyunu alirken kredi karti yazma yerinde vpn'i yada ip'yi duzeltmeyi unutmayin.

• R9 280x Dual Ekran Kartı
    8 GB Ram
    FX 9800 İşlemci
    ama gel gör ki hala oyun oynanmıyor 17 ye geçip geçmeme konusunda kararsızım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.