Şimdi Ara

FIFA17’de Ercan Taner Türkçe Spiker Olsun KAMPANYASI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FİFA 17 de Ercan TANER ' in spiker olması için kampanya başlatılmış.Kendisi de böyle bir teklif gelirse gönüllü olacağını söylemiş.Kampanyayı imzalamak isteyenler buradan ulaşabilirler....

Kampanyayı başlatan arkadaşlar EASPORTS FIFA'nın forumunda konu açmışlar.Buradan Üye olarak yorum yapıp EA nin dikkatini çekmesini sağlayalım.Bu fırsatı değerlendirmek gerek...
    0 | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 17 Mart 2016; 22:10:22 >

• Orjinal fikir sevdim
  • Super lig maçlarına hava katar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle anlatımlar yaparsa var ya gülmekten maç yapamayız.Süper olur süper :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gonadotropin -- 29 Şubat 2016; 13:35:23 >

• Tam bu konuyu açacaktim ki açılmışını gördüm. Arkadaşlar lütfen imzalayın elinizden geldiğine uplayın, paylaşın.

• up
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekleşme ihtimali çok düşük bence ama olursa harika bir olay olur.Satın alma sebebi bence...

• Ertem şener olsun yav
  • up
  • çok iyi olur insan oynadıkça daha çok zevk alır
  • İyi fikir.
  • Arkadaşlar kampanyayı başlatan arkadaşlar EASPORTS FIFA'nın forumunda konu açmışlar.Buradan Üye olarak yorum yapıp EA nin dikkatini çekmesini sağlayalım.Bu fırsatı değerlendirmek gerek...
  • Çok iyi olur, tadından doyulmaz.
  • Ercan Taner'i Ercan Taner yapan kendine has tamlamalarıdır. Oyunda sabit şeyler söyleyeceği için aynı keyfi vermez ama tabi ki Türkçe spiker için oyumuzu vereceğiz
  • yukarı
  • Tıpkı PTT 1.lig kampanyası gibi yalan oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kampanyayla olacak iş değil. Somut adımlar lazım.

EA sports fifanın Türkiye hakları bildiğim kadarıyla Doğuş grubunda. Fifa 16 olsun world olsun TR dil desteği onların sayesinde geldi muhtemelen. Ntv spor ve dolayısıyla Ercan Taner de onların bünyelerinde.

Yapımcıdan (EA) teklif gelmesi hâlinde Ercan Taner seve seve yapacağını söylemişti, bir twitch yayınında soru üzerine. Ama işler öyle yürümez sanmıyorum. EA gelip haydi Tr spiker ekleyelim demez. Yetkililerin temasa geçip somut adım atması gerekmektedir. 1 de yorumcu gerekecek yanına. Ciddi bir adım atılırsa ben EA in geri çevireceğini , hayır diyeceğini sanmıyorum.
  • Oyuncular yönünde yapılabilecek bazı şeyler olsa gerek. Önce imza kampanyasıyla başlar. Sonra yoğun ilgi olursa Türkiyeden yetkililer bunu görüp ellerini taşın altına sokmak isteyebilirler. Yoğun isteğin olması için bu baskıyı oluşturmamız ufakta olsa bir adım olabilir. Yoksa elbette herşey bu kadar kolay olmaz orasına katılıyoruz.
  • Yahu onu geçin de, FIFPLAY.COM'da PTT Ligi 1. olsun diye oy verin. Şu an 2. konumdayız ve küçücük İsrail'e karşı gerideyiz. Yakışır mı biz Türklere?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.