Şimdi Ara

FIFA2011 Kasma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://img691.imageshack.us/i/adsz2df.png/
    http://img138.imageshack.us/i/fifav.png/

Sanırım bilgisayarım oyunu kaldırabilir.
    Her türlü çözünürlük, game booster vb. programlar, virüs taraması yaptım ancak çözüm olmadı.

Oyun ilk açıldıgındaki arenada kasma 0.
    Maçta 7.00 dk'dan sonra oyun oynanmıyor.
    Yardımlarınızı bekliorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67kral67 -- 2 Aralık 2010; 21:48:22 >

• Up...Yardım lütfen.
  • yardım lütfen...
  • bilgisayarının soğutmasında sorun olabilir.
  • bilgisayardan pek fazla anlamıyorum sorunun nerde oldugunu nasıl anlayabilirim ?
  • işlemcin 2 GPu diyor ama İntel Pentium 3.0 demiş onu anlayamadım 1 Gb Ram kullanmaktasın xp kullanıyosun. Ekran kartı ise nvidianın 7000 serisinden. Bu sistemde normal yada düşük ayarlarda oynamak lazım ama işlemci ve ram eksiği var dostum. 1 Gb daha ram lazım sana birde işlemcini anlayamadım tek çekirdek pentim 3.0 ise yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 3 Aralık 2010; 16:34:41 >
  • Cevabın için teeşekkür ederim. Demekki oynayamıyacağım oyunu. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yinede düşük ayarda oynatması lazım ama sağlık olsun :)
  • :) oyunu oynayamama değil 33 part indirdim kotalı nette ona yanıyorum. :)
  • Arkadaşlar neden kasıyor olabilr? lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 67kral67

Arkadaşlar neden kasıyor olabilr? lütfen yardım.

pc yavaş olduğu için kasıyor.Çözünürlüğü dahada düşürürsen daha az kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

quote:

Arkadaşlar neden kasıyor olabilr? lütfen yardım.

pc yavaş olduğu için kasıyor.Çözünürlüğü dahada düşürürsen daha az kasar.

Kardeş bütün çözünürlükleri denedim 800x600 falan ama işe yaramadı başkalarının oyun kasmıyor replay kasıyor bende replay kasmıyor oyun kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

işlemcin 2 GPu diyor ama İntel Pentium 3.0 demiş onu anlayamadım 1 Gb Ram kullanmaktasın xp kullanıyosun. Ekran kartı ise nvidianın 7000 serisinden. Bu sistemde normal yada düşük ayarlarda oynamak lazım ama işlemci ve ram eksiği var dostum. 1 Gb daha ram lazım sana birde işlemcini anlayamadım tek çekirdek pentim 3.0 ise yetmez.

arkadaşında dediği gibi birazcık takviye yapsan sorun çözülecek bu kadar cinnete gelmiyeceksin sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

quote:

işlemcin 2 GPu diyor ama İntel Pentium 3.0 demiş onu anlayamadım 1 Gb Ram kullanmaktasın xp kullanıyosun. Ekran kartı ise nvidianın 7000 serisinden. Bu sistemde normal yada düşük ayarlarda oynamak lazım ama işlemci ve ram eksiği var dostum. 1 Gb daha ram lazım sana birde işlemcini anlayamadım tek çekirdek pentim 3.0 ise yetmez.

arkadaşında dediği gibi birazcık takviye yapsan sorun çözülecek bu kadar cinnete gelmiyeceksin sende

sanal ram ekleme programları işe yarar mı ?

• quote:

quote:

quote:

yarar tabi ancak bildiğim kadarıyla o tarz programların işe yarayanları ücretli oluyodu .

şurayı bir incele ;http://www.webhatti.com/isletim-sistemleri/131641-raminiz-yetmiyormu-hardiskden-rama-mb-verin.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

yarar tabi ancak bildiğim kadarıyla o tarz programların işe yarayanları ücretli oluyodu .

şurayı bir incele ;http://www.webhatti.com/isletim-sistemleri/131641-raminiz-yetmiyormu-hardiskden-rama-mb-verin.html

Bu yöntemi denemiştim.İşe yaramamıştı.

• Nerden de okudum nerden de bi deneyeyim dedim arkadaş ya 2 Gb Ram neyime yetmedi bilmem bi yapayım dedim yaptım bilgisayar hantallaştı format çekecem artık
  • Bende de offline oynarken sorun yok ama Head to Head match ve Online Lobbys de en iyi bağlantı hızı olanlarla maç yapıyorum ama çok kasıyor pasa bastıktan 1-1.5 saniye sonra tepki veriyor ve bu çok sinirimi bozuyor download hızım 13 mbit upload hızım 1.2 mbit bu sorun neden oluyor acaba SuperOnline da mı sorun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.