Şimdi Ara

FİFA2012 online sorunu yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA ÖNCE AÇILDIMI BİLMİYORUM AMA FİFA2012 DE ŞÖYLE BİR SORUN YAŞIYORUM

ONLİNE OLAN BİR ARKADAŞIMLA MAÇ YAPAMIYORUM. BEN İNVİTE YAPIYORUM ARKADAŞTA GELEN MESAJA JOİN YAPIYOR AMA LOADİNG İŞLEMİNDEN SONRA THE CONNECTİON has been lost diyor. arkadaşta bana davet gönderiyor ama aynı şey bendede oluyor bir türlü bağlantı sağlanmıyor. hatta custom gameden oda açıyorum oaraya geliyor aynı hata burada da oluyor. ancak ben herhangi başka biriyle head to head yapabiliyorum. arkadaşta yapabiliyor ama birbirimizle oynayamıyoruz. ve işim ilginçi pazar günü 02.00 de oynadık pazar günü 15.30 dan beri oynayamıyoruz. bu hata nedir niye verir nasıl düzelir???

help yani kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydaremrah -- 17 Ekim 2011; 13:43:56 >

• yaw acaba bu fifa2012 de bir güvenlik duvarımı var acaba omu engelliyor. aten ana ekranda firewall moderate falan yaıyordu kıllanmıştım ama. bilmiyorum nasıl değişir.
  • ikinizinde statusu modarate mi?
  • sanırım
    ama emin değilim dostum arkadaş sadece kablosuz özelliklerinden bilgisayardan dosya yazıcı paylaşımını kapatmış ondan olabilirmi acaba ps3 de fark edermi. alakasız gibi ama bilemiyorum
  • evet ikimizinkide moderate paylaşımda açık herşey normal ama yinede olmuyor.
  • arkadaş bir tane bu sorunu yaşayan yokmu yaw
  • biz de yaşıyoruz bu problemi, siz çözebildiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Uplay Email Sorunu (Yardım)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyzibicici

biz de yaşıyoruz bu problemi, siz çözebildiniz mi ?

evet çözdük ben modemi değiştirdim. ps3 direk bağladım modemi kablolu ile bağlanıyorum online'a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.