Şimdi Ara

Origin Hesabımda oyun yok yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar.Aranızda yeniyim.Benim bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.Bundan bi kaç ay önce Origin için kod almıştım.BF 3.çok güzel de oynuyordum.Kodu yanlışlıkla sildim e mailimden.Bugün girmeye çalıştm origin hesabıma giremedim.şifreyi sıfırladım girdim ama oyun yok.Gitmiş ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THe_Ghostex72 -- 2 Eylül 2013; 18:44:39 >

• Oyunu kaydettiğiniz hesaba baktığınızdan emin misiniz? Bazı arkadaşlar yanlış hesaba bakıp oyun silindi zannetmişti daha önce. Eğer hesap doğruysa Library deki "Hidden Games" bölümünü bir kontrol edin. Oyunu yanlışlıkla gizlemiş olabilirsiniz. Orada da yoksa yani oyun hesaptan silindiyse kodu aldığınız yere durumu anlatıp yeni key isteyin. Silinmesinin nedeni key ile ilgili bir sorundan dolayı olabilir. Öyle ise aldığınız yerin size yeni key vermesi gerekir. Onlar yeni key vermezse de çok üzülmeyin çünkü geçen haftalarda yapılan Humble Origin Bundle kampanyasından dolayı rahatlıkla birçok yerden ucuz key bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde oyunum silindi live chat humble bundle'a mesaj at dedi attım.Kredi kartı cart curt birşey dediler anlaşılan geri verilmeyecek.
    Sen keyi nereden aldıysan ora ile iletişime geç.
  • xBlitzkriegx kullanıcısına yanıt
    aynen bende de oyunlar gözükmüyor ama baska bi pcde (mac) gözüküyor oyunlar
  • Ya şöyle oldu internetten ucuz kod buldum.rusya üzerindenmiş premiumla beraber bf3 aldım 3-4 ay sorunsuz oynadım ancak sonra origin hesabıma bi girdim hiç oyun yok bf 4 beta key var.Banlanma olasığı var mıdır diye araştırdım eskiden böyle bi olay olmuş.ancak şimdi yok.en azından forum sitelerinde bahseilmiyor.ticket attım cevap gelmedi.
  • Beyler herkes silinen oyundan yakınıyor . Bende bakayım içime kurt düştü . Battlelog hesabına giriyor mu ? Askerin filan da mı sıfırlanmış ? Benimde başıma gelmiş 5 ay önce

edit : Şimdi pc ile uğraşmadım . Battleloga baktım statslar yerinde . Rahatladım . Şu origin kadar sorunlu platform yok ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 4 Eylül 2013; 3:17:17 >
  • Korkuttunuz bende bir gireyim bakayım bu aralar herkes bundan bahsediyor olay neymiş acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: THe_Ghostex72

Ya şöyle oldu internetten ucuz kod buldum.rusya üzerindenmiş premiumla beraber bf3 aldım 3-4 ay sorunsuz oynadım ancak sonra origin hesabıma bi girdim hiç oyun yok bf 4 beta key var.Banlanma olasığı var mıdır diye araştırdım eskiden böyle bi olay olmuş.ancak şimdi yok.en azından forum sitelerinde bahseilmiyor.ticket attım cevap gelmedi.

Yani BF4 exclusive betanın hesapta olması ama BF3 ün hesapta olmaması ilginç aslında. Siz yine oyunu aldığınız yerle ve Origin Live Chat ile iletişim kurun ama sonuç alamazsanız da BF4 e bu kadar az bir zaman kala BF3 için üzülmeye değmez diye düşünüyorum.

• THe_Ghostex72 T kullanıcısına yanıt
    BF3 oyununu saın almış olduğunuz yabancı siteler sizlere hırsızlık ile elde ettikleri CDKEY'leri satıyorlar. Daha sonra bu CDKEY ile aktif edilen oyunlar hesaplardan kalıcı olarak siliniyor. Benim başımada geldi, ea live chat ile görüştüm bana şöyle söylendi " Satın almış olduğunuz CDKEY ( BF3 ) hırsızlık ürünü" gibi ibr açıklama yaptılar. Ve satın aldığım yer ile iletişime geçmemi falan istediler. Sonuç , oyunum silindi. Bana ders oldu. Bende ORIGIN dışından oyun almaz oldum. Şu insan veya şu site güvenli diyerek alışveriş yapmayın. Özellikle ikinci el veya CDKEY satanlardan asla ve asla satın almayın. CDKEY silinince hiçbir geri dönüşünüz olmaz.
  • Premiumu normal fiyattan aldım.ama oyunu siteden daha doğrusu key'i güvenilir bi siteden aldım.sorun çıkmadı baya bi oynadım ama oyun rusyadan ithaldi.avrupadan deildi.ama avrupa serveri içindi.oyunda rusçaydı zaten ama proxy ayarları vardı onları yaptım ingilizceye çevirmeyi başardım.uzun zaman oynadım.yaz tatili nedeniyle biraz ara verdim.giriş yaptığımda oyunun olmadığını sadece bf 4 ün beta keyi olduğunu gördüm.premium alanlara veriyorlarmış.sevindim aslında ama bf 3 olmayınca baya kötü oldum.Banlanma ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THe_Ghostex72

Premiumu normal fiyattan aldım.ama oyunu siteden daha doğrusu key'i güvenilir bi siteden aldım.sorun çıkmadı baya bi oynadım ama oyun rusyadan ithaldi.avrupadan deildi.ama avrupa serveri içindi.oyunda rusçaydı zaten ama proxy ayarları vardı onları yaptım ingilizceye çevirmeyi başardım.uzun zaman oynadım.yaz tatili nedeniyle biraz ara verdim.giriş yaptığımda oyunun olmadığını sadece bf 4 ün beta keyi olduğunu gördüm.premium alanlara veriyorlarmış.sevindim aslında ama bf 3 olmayınca baya kötü oldum.Banlanma ihtimali var mı?

Banlanmış olduğunu sanmıyorum, banlanınca oyun hesaptan silinmez herhalde? Büyük ihtimalle arkadaşın üstte yazdığı gibi bir durum olmuştur.
  • Hocam Live Chat sakin bu saatlerde hemen hallederler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.