Şimdi Ara

Fifada oyuncuyu farklı pozisyonda oynatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar, öncelikle sorumu başlıkta belirttim; offline oyun modunda yada offline kariyerde bir oyuncuyu oynayamadığı pozisyonda oynatmak pes'te olduğu gibi direk overalle etki etmiyor. Peki nasıl bir değişiklik sağlıyor ? Örneğin Fifa 14'te Messi sadece CF oynuyordu atıyorum onu RW pozisyonunda oynatmam herhangi bir statı etkiler mi ?

Teşekkürler.

• bişi olmaz
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    FIFA08'de olurdu o dediğin. Ronaldinho'yu uç kanada koydumu uçardı.

Sonrasında bunu kaldırdılar sanırım, FIFA13'ten sonra oyuncu OVR puanı sabit kalıyor değişen bir şey var mıdır ben de bilmiyorum ama ben farkedemedim.
  • dcorleone D kullanıcısına yanıt
    oyuncuyu pozisyonun dışında oynatmak offline modda pek farketmiyor.Tek sıkıntı oynattığın oyuncu o mevkiinin özelliklerini sağlıyormu sağlamıyor mu...

Ama onlien oynasaydın ultimate team modunda pozisyon değiştirirsen kimyası düştüğünden sahada eli belinde yürüyor, sezon modunda da overall değeri koyduğun pozisyona göre artıyor ya da azalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

oyuncuyu pozisyonun dışında oynatmak offline modda pek farketmiyor.Tek sıkıntı oynattığın oyuncu o mevkiinin özelliklerini sağlıyormu sağlamıyor mu...

Ama onlien oynasaydın ultimate team modunda pozisyon değiştirirsen kimyası düştüğünden sahada eli belinde yürüyor, sezon modunda da overall değeri koyduğun pozisyona göre artıyor ya da azalıyor...

Aynen... FUT'da değerleri çok düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

Selamlar arkadaşlar, öncelikle sorumu başlıkta belirttim; offline oyun modunda yada offline kariyerde bir oyuncuyu oynayamadığı pozisyonda oynatmak pes'te olduğu gibi direk overalle etki etmiyor. Peki nasıl bir değişiklik sağlıyor ? Örneğin Fifa 14'te Messi sadece CF oynuyordu atıyorum onu RW pozisyonunda oynatmam herhangi bir statı etkiler mi ?

Teşekkürler.

Offline da pek bir şey değiştirmiyor mesala ben korner kullanırken Chelsea da Cahill(Defans) gol attı ben de hemen yıldızı gördüm ve Cahill i forvete koydum İnanamazsın ama onla hattrick yaptım. Tabii adam gol atınca denedim yoksa her oyuncuda olmaz. Mesala bu oyuncunun değerine göre değişir orta yapamayan adamı kanata koyup orta deneyim dersen başaramazsın ama Messi her alanda kendini aşmış denilebilir hatta eskiden kanatta oynadığı oyunlar vardı hiç te fena değildi.

Ama FUT(Fifa Ultimate Team)'da pozisyon değiştirmen takım seviyesini bile değiştirir oyuncu oynayışını zaten değiştirir.

• Anladım arkadaşlar ama mutlaka bir stat azalmazı olmalı diye düşünüyorum özellikle pes bile bunu ayarlamışken fifa da olmayışı garibime gitti. Bazı oyuncular birden fazla pozisyonda oynuyor onlar tamam ama tek pozisyonda oynayanlar da çok. Bir de mesela adam CM pozisyonunda onu RCM ve LCM tarzında oynatabiliyorsun yada yine CM olarak bırakabiliyorsun, onlarda ne gibi değişiklikler oluyor ? Sağ, merkez sol gibi pozisyonlarda ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.