Şimdi Ara

Fight Club!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fight Clubu çok ama çok izlemek istiyorum. Pc'de Var ama türkçe alt yazılı filmin bitmesine 30 dakka kala filan yazılar sapıtıyor. 10 dakika sonra cikiyo 5 dakika önce çıkıyo. Hele o arabada giderken gece yağmurlu zamanda tartıştıklarında hiç bişe anlamadım. Sizce Türkçe dublaj indirip izlesem pişman olurmuyum? Ve ya türkçe dublajdada sorunlar yaşarmıyım. Yav arkadaş adam gibi bir film izlicektik kırk yılın başı izleyemedik. Gözünüzü sevim yardım edin fight clubcular.

Fight Clubun İlk Kuralı: Fight Club Hakkında Konuşmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakin olmam lazım -- 18 Mayıs 2010; 20:14:28 >

• Kural 2 : Kimseye bundan bahsetmeyeceksiniz.

Sana da bahsedemeyiz , kusura bakma.
  • Bende Fight Clubcuyum. Hatta gerçek hayattada dövüşler hazırlıyorum
  • Altyazılı izlemelisin tabiki.Türkce dublaj izlenmez.

Kulübün üçüncü kuralı: Birisi bağırırsa, dur! Yere vurursa, yeter derse dövüş biter.
  • Altyazı filme yapışıkmı yoksa ayrı dosya halinde mi?
    Ayrı dosya halindeysehttp://divxplanet.com/sub/s/107501/Fight-Club.html burdan tek tek dene elbet biri uyar.

Sahip oldukların zamanla sana sahip olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 18 Mayıs 2010; 20:18:52 >
  • Ya arkadaşlar şaka maka bir yana az konuyla ilgili cevap verin lütfen Ya! Türkçe alt yazıda bir sürü indirdim hiç biri tutmuyo elinizde adam gibi bir tane varmı sizin?
  • Türkçe Dublajı mükemmel olan nadir filmlerden. Türkçesini izle.

Not : Bütün filmlerim alt yazılıdır. Sadece bu film türkçe. ( 200 den fazla filmim var. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de ilkkez bugün izledim :)) harika birsey ya..
  • Türkçe Dublaj İzlersem Filimin Zevki Çıkarmı Sizce?
  • o filmi türkçe dublaj izle ozaman mükemmel olur. türkçe dublajlısı daha başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin olmam lazım

Türkçe Dublaj İzlersem Filimin Zevki Çıkarmı Sizce?

Valla ben 2 türlüde izledim.Altyazılı izlemeni öneririm.
    Edward Norton'u ve Brad Pitt'i orjinal sesiyle dinlemek var sonuçta.
  • O Zaman "The Narrator" Kardeşim Senin Pc'de anladığım kadarı ile Filmin türkçesi bulunmakta. Senden rica ediyorum Filmi nerden indirdim. Pm'den söylermisin . Yada zahmet olmassa upload yaparmısın? (Torrent)
  • Ulan izlemek nasip olmadı bi. 4küsür gblık versiyonu indiriyodum yavaş yavaş, abim bilgisayarı formata götürdü, yüzde 80lerde kaldı. Bi daha kim indirecek şimdi.
  • Yahu neden adamı yanlış bilgilendiriyorsunuz türkçe dublaj izle diye.Brad pittin gülüşünü duymak için bile altyazılı izlenir.
  • Çok kararsız kaldım arkadaşlar yav biri bana yardım etsin yardım edenden allah razı olsun çok dua edicem yemin ederim. Biri (Filmi İzlemiş Biri) KBana pm ile nerden indirdiğini Alt yazısını filan sölesinde indirip izlim lütfen arkadaşlar ya...
  • http://r4p!dSh4r3.com/files/388837187/Fight_Club.avi.torrent.html

Senin için upload ettim. TOrrentten bizzat benden çekicen. Dublajlı izle sen mis gibi.

Burda rapid linki paylaşmak yasak sen düzelt linkin başını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 18 Mayıs 2010; 20:35:42 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35739630/tm.htm

Buraya gir anlatsın Fight Club kimden sorulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin olmam lazım

Çok kararsız kaldım arkadaşlar yav biri bana yardım etsin yardım edenden allah razı olsun çok dua edicem yemin ederim. Biri (Filmi İzlemiş Biri) KBana pm ile nerden indirdiğini Alt yazısını filan sölesinde indirip izlim lütfen arkadaşlar ya...

Pm ni kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Narrator

Türkçe Dublajı mükemmel olan nadir filmlerden. Türkçesini izle.

Not : Bütün filmlerim alt yazılıdır. Sadece bu film türkçe. ( 200 den fazla filmim var. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbaps3

@thenarrator dublajı indirecektem ama 17 kb diyor? çok az değil mi?

Utorrent indir, indirdiğin 17 kblık dosyayı o programla aç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.