Şimdi Ara

Fight Club (1999) | David Fincher (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
2
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ß@tWo

filmi izledim(1 kez) ama galiba türkçe dublaj olduğu için anlayamadım yada bende sorun var? link verebilcek var mı pm den türkçe altyazılı ve sorunsuz bir link?

Ya bende de sorun vardı adam konuşuyor 15 saniye sonra sesi geliyor , bildiğiniz güzel bir türkçe dublaj varsa lütfen pm
  • bende okadar kayma olmuyordu fakat türkçeye çevirirken çok kötü çevirdikleri için yani dublaj yaptıkları için ordaki nerdeyse bütün efsane replikleri kaçıyorum eğer elinde link varsa pm beklemedeyim
    quote:

Orijinalden alıntı: XaVeN_3

quote:

Orijinalden alıntı: ß@tWo

filmi izledim(1 kez) ama galiba türkçe dublaj olduğu için anlayamadım yada bende sorun var? link verebilcek var mı pm den türkçe altyazılı ve sorunsuz bir link?

Ya bende de sorun vardı adam konuşuyor 15 saniye sonra sesi geliyor , bildiğiniz güzel bir türkçe dublaj varsa lütfen pm

• Bu fimi çok mettediyorlar ama izledim bi türlü sonunu getirmek kısmet olmadı...
  • Up

Beyler ilk sayfadaki bilgileri ben yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Up

Konuyu bulmuşsun sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Nedense bana hep abartılmış geliyor bu film.İyi güzel ama çok da fazla beni etkileyemedi.

Aynen al benden de o kadar. Verdigi msj'ı aldım,oyunculuklar çok iyi(zaten 3 ana karakteri de severim),senaryo,kurgu falan da güzel ama çok çok abartılıyo bu film. Mesela The Godfather,Esaretin Bedeli gibi filmler de çok abartılıyo.

Bana göre V For Vendetta daha güzel bu yapımlardan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Up

Konuyu bulmuşsun sonunda

Quadro sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

bu filmi bende severek izledim ki david fincher filmlerini o zamandan beri kaçırmam(gerçi bu filmden sonra yavan gelmişti diğerleri)

bana bu filmin sonundaki sahneyi anlatabilir misiniz? ağzına silah dayayıp ateş ettiği halde niye ölmüyor?

bi cevap verseniz arkadaşlar

Buna en iyi örnek İbrahim Tatlıses olayıdır. Kafasından kurşun yidi. Ama hala yaşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün bir kere daha izledim sonunda ki bir görüntü kafama takıldı el ele tutuştuktan sonra yazılardan önce bir resim gelip hemen kayboluyor yavaş oynatınca resim açıkça belli oluyor neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissetmişler acaba. (İzleyen bilir.)

Tyler'ın sinema salonunda makinist olarak çalıştığını gösterdikleri bölümle neden yaptıklarını açıklıyorlar zaten

Sisteme f.ck diyorlar hocam. Daha dogrusu demek yerine tek bir resimle olayı özetliyorlar.

• 720P indiriyorum umarım bu defa sonunu getiricem filmin...
  • Biraz resim ekliyiym

Fight Club (1999) | David Fincher

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Nedense bana hep abartılmış geliyor bu film.İyi güzel ama çok da fazla beni etkileyemedi.

Aynen al benden de o kadar. Verdigi msj'ı aldım,oyunculuklar çok iyi(zaten 3 ana karakteri de severim),senaryo,kurgu falan da güzel ama çok çok abartılıyo bu film. Mesela The Godfather,Esaretin Bedeli gibi filmler de çok abartılıyo.

Bana göre V For Vendetta daha güzel bu yapımlardan.

yapmayın yahu o kadar dandik filmleri abartıyorlar ki bunlar mı abartılmasın.
    esaretin bedeli bence de abartı fakat godfather serisi bütün övgüleri hak ediyor..

• Konu canlansın biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 25 Ekim 2011; 20:52:06 >

• Yıl olmuş 2012 ben bunu daha dün izledim gerçekten efsane film olmuş
  • Herif bildiğin şizofren çıktı
  • Arada sapık bir resim çıktı ilk şaşırdım sonra Tyler'ı anlatınca çözdüm.Sonunda da çıktı bi tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyy2015

Herif bildiğin şizofren çıktı

• hayatımda ızlediğim en saçma fılm bır sey anlamadım fılmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

hayatımda ızlediğim en saçma fılm bır sey anlamadım fılmden

ben de edward norton hayranı oldugum icin izlemiştim.

açıkçası pek bir şey anlamamıştım. herkes çok güzel falan diyor ben de "he aynen" diyorum :D olsun edward'ın karizması yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 19 Ağustos 2012; 11:56:04 >
  • güzel filmdi, ikincisini de bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.