Şimdi Ara

Fight Club (1999) | David Fincher (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
2
Favori
10.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: st_enwer

bn de coq severm bu filmi hatta izledkten sonra arklarla biz de bole bi club die dusndk de adm bulamadk xD ...

Seni bilmem ama biz çok seviyoruz coq değil.
  • herkes imla kurallarına göre mi yazı yazıcak ben bole bi kural gormedm hiç .!!..
  • ben geçende yeniden izledim sanırım 2000 yılında izlemiştim fight club ı 9 sene geçmiş unutmuşum bile ama süper etkileyici baş yapıt bir film ve ayrıca yine beni kendisine hayran bıraktı hadi bizde fight club ımızı kuralım forumda
  • quote:

herkes imla kurallarına göre mi yazı yazıcak ben bole bi kural gormedm hiç .!!..

Yasak değil ama çok itici.
  • Herkesin en az bir kere izlemesi gereken bir film. Diyalogları, verdiği mesajlar harika. Final desen o da harika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

Herkesin en az bir kere izlemesi gereken bir film. Diyalogları, verdiği mesajlar harika. Final desen o da harika.

Spoiler'i beceremediğimden dolayı edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 4 Temmuz 2009; 12:02:59 >
  • quote:

herkes imla kurallarına göre mi yazı yazıcak ben bole bi kural gormedm hiç .!!..

Forumda adettir özenti emolar gibi yazanlar forumda dışlanır ve dalga geçilir...

• Where is my mind?
  • Bu konuyu belirli aralıklarla hortlatalımm da izlemenler, ön yargısı olanlar da izlesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeV1lMayCry

Bu konuyu belirli aralıklarla hortlatalımm da izlemenler, ön yargısı olanlar da izlesin

hort.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 5 Temmuz 2009; 0:19:16 >
  • Dünya Tarihinin En iyi filmi!.

İnsanların yaşamlarını değiştirebilen nadir filmlerden.
  • Filmi 2 kez izledim ama hala konusunu anlayamadım anlatabilecek birisi varmı ?
  • 2 defa izledim şimdi burada gördüm yine izleyesim geldi...
  • İlk defa bu akşam izledim..Gerçekten çok ilginç bi yapım.izlenmesi lazım ama bazı arkadaşlarında dediği gibi bazı sahneler filmin sonu ile ortuşmuyor yani seyirciyi ters köşe yapmak için biraz fantazi yapmışlar.
  • Bu filmi yıllarca Rocky tarzı sanarak izlemedim . Ta ki geçen seneye kadar . Gerçekten çok güzel bir film .
  • Bugün bir kere daha izledim sonunda ki bir görüntü kafama takıldı el ele tutuştuktan sonra yazılardan önce bir resim gelip hemen kayboluyor yavaş oynatınca resim açıkça belli oluyor neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissetmişler acaba. (İzleyen bilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün bir kere daha izledim sonunda ki bir görüntü kafama takıldı el ele tutuştuktan sonra yazılardan önce bir resim gelip hemen kayboluyor yavaş oynatınca resim açıkça belli oluyor neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissetmişler acaba. (İzleyen bilir.)

hadi be,tahmın ettıımız turden bi resim mi..?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Bugün bir kere daha izledim sonunda ki bir görüntü kafama takıldı el ele tutuştuktan sonra yazılardan önce bir resim gelip hemen kayboluyor yavaş oynatınca resim açıkça belli oluyor neden böyle birşey yapma ihtiyacı hissetmişler acaba. (İzleyen bilir.)

Tyler'ın sinema salonunda makinist olarak çalıştığını gösterdikleri bölümle neden yaptıklarını açıklıyorlar zaten

• Bu konu niye bu kadar cansız.
  • bende en az 3 kere izlemişimdir.
    ilk başlarda ön yargıydım türk medyası yüzünden.yok fight club şöyle yok böyle(yüzüklerin efendisi-harry potter vs.) diye diye beni filmden soguttular.

sonra sıkıntıdan actım ve izledim ne filmin ismiyle ne de dövüşle alası vardı.tebrik etmek istiyorum cekenleri.kadroya zaten diyecek yok senaryoda muhteşem;tami bi arşivlik film
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.