mükemmel bir film. filmleri tekrar izlemeyi sevmem ama bu filmi 6-7 kere izledim ve her izleyişimde ayrı muhteşem ayrıntılara tanık oldum.
ben de dün gece izledim bu filmi ama sanırım birkaç kez izlemek gerekiyor. dediğiniz kadar zevk alamadım ilk izleyişimde...
Filmin sonunda bizim eleman kendi ağzına sıkıyor ama ölmüyor neden?
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
Spoiler verme
Bence piskolojik bir olay bu.
2006 konusuna bak ya kendimi cahil gibi görüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
Beynine sıkmıyor, kursun yanağının biraz gerisini delip geçiyor.
Filmi daha yeni izledim..Herkes filmi övüyordu ama bi türlü izleme fırsatı bulamamıştım..Filmi ilk başta izlerken,acaba yanlış filmimi indirdim dedim.Bi adam hayat hikayesini anlatıyordu...Sonra ekranda brad pitin nokta gibi çıkıp kaybolan resmini gördüm..Heralde filmde bi yanlışlık var dedim.Çünkü torrentten indirmiştim filmi ve acaba görüntülerde hafifte olsa bi karışıklık mı var dedim.Sonra sonuna kadar izleyince hem ağzım açık kaldı hemde bazı sahnelerine baya koptum..Benim anlamadığım şu;Adam kafasında bir karakter yaratıyor ve herşeyi tylerın yaptığını zannediyor..Halbuki adam bunları kendisi yapıyor.Bu adam nasıl olduda bomba yapmayı öğrendi..Buna benzer bir sürü şey var..Karşısında birisi varmış gibi bir insan kendini dövebilir ama bazı sahneler gerçekten fizik kurallarına aykırı..Mesela edward nortan garajda brad pittle dövüşüyor ama güvenlik kamerasında kendine vuruyormuş gibi gözüküyor.Ama o sahnelerde kendine vurarak yapamayacağı bir çok sahne var..Yada araba kazası geçirdiklerinde brat pitt onu arabadan çıkarıyor..Şimdi olaya böyle bakınca kendisinin bunları yapması imkansız.O yüzden izleyeciler tyler durdenı gerçekmiş gibi düşünüyor ve filmin sonunda çok şaşırıyorlar..
Tam bir ters köşe film. Seyretmeyen pişman olur.
Buraya yazıyımda bir yorum kaybetmiyim gelince okurum
eğer bir tümörüm olsaydı adını marla koyardum
çok acayip bi film bakış açın değişiyo resmen ilk izlediğimde arada cıkan tyler ları kaçırmıstım tabiki tek izlemeyle kalmıycak bi film oldugundan soraki izleyişlerimde farkettim
--HD vers. iniyo
...özellikle konusu ve diyaloglar mükemmel
filmi her hafta bi kere izlerim her seferinde başka bir sonuç çıkarttırıyor bana kitabını kaç kere okudum bilmiyorum..
Ama açık açık söylüyorum ne kitabı ne filmi için 5 kuruş para vermedim! filmin konusuda bu dünya ekonomisini çökertmek insanlığı özüne döndürmek avcı ve toplayıcı insan ırkı olarak ihtiyacımız olmayan birsürü şeyler alıyoruz.. dibe vurmak hafta sonunda çıkılan bir tatil değildir bir seminer değildir..
film az biraz ucundan nihilizme de dokunuyor..
kitabı okumak gerek mutlaka çünkü kitap daha bi derin ve farklı konulara giriyor ayrıca kitabın sonunda da ölmüyor yani ölüp ölmediği meçhul tanrı ile konuştuğunu söylüyor fakat orda tanrı sandığı doktorda olabilir.. baskı farkı yoksa benim okuduğum böyleydi hatta kitaptan unutamadığım söz zaten tanrı herşeyi bilir ona hiçbirşey öğretemezsiniz.. ve aynı sayfalar içinde hastane odası gibi bi yeri betimliyordu
Mükemmel Bi Film
..isminden dolayı bu filme ilgi duymuyordum yeni izledim mükemmel .... konusu öncelikle ve oyuncular en önemlisi ''aman yarabbim ne diyaloglar replikler var'' süper (Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. )
Konuyu hortlatmışsınız.Bidaha izleyesim geldi.
bn de coq severm bu filmi hatta izledkten sonra arklarla biz de bole bi club die dusndk de adm bulamadk xD ...
quote:
Orjinalden alıntı: st_enwer
bn de coq severm bu filmi hatta izledkten sonra arklarla biz de bole bi club die dusndk de adm bulamadk xD ...
bu nasıl bir Türkçedir yahu. Hey Allahım ya!
Şu an 1080p indiriyorum. Yıllar önce izlemiştim. Şimdi bir daha izleyeceğim. Ne kadar keyif verecek acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
Filmi daha yeni izledim..Herkes filmi övüyordu ama bi türlü izleme fırsatı bulamamıştım..Filmi ilk başta izlerken,acaba yanlış filmimi indirdim dedim.Bi adam hayat hikayesini anlatıyordu...Sonra ekranda brad pitin nokta gibi çıkıp kaybolan resmini gördüm..Heralde filmde bi yanlışlık var dedim.Çünkü torrentten indirmiştim filmi ve acaba görüntülerde hafifte olsa bi karışıklık mı var dedim.Sonra sonuna kadar izleyince hem ağzım açık kaldı hemde bazı sahnelerine baya koptum..Benim anlamadığım şu;Adam kafasında bir karakter yaratıyor ve herşeyi tylerın yaptığını zannediyor..Halbuki adam bunları kendisi yapıyor.Bu adam nasıl olduda bomba yapmayı öğrendi..Buna benzer bir sürü şey var..Karşısında birisi varmış gibi bir insan kendini dövebilir ama bazı sahneler gerçekten fizik kurallarına aykırı..Mesela edward nortan garajda brad pittle dövüşüyor ama güvenlik kamerasında kendine vuruyormuş gibi gözüküyor.Ama o sahnelerde kendine vurarak yapamayacağı bir çok sahne var..Yada araba kazası geçirdiklerinde brat pitt onu arabadan çıkarıyor..Şimdi olaya böyle bakınca kendisinin bunları yapması imkansız.O yüzden izleyeciler tyler durdenı gerçekmiş gibi düşünüyor ve filmin sonunda çok şaşırıyorlar..
ona bakarsan filmi tekrar izle, edward ı çıkarttıkları yerin sürücü koltuğu olduğunu gör
quote:
Orjinalden alıntı: rising
quote:
Orjinalden alıntı: ssff_allthing
ona bakarsan filmi tekrar izle, edward ı çıkarttıkları yerin sürücü koltuğu olduğunu gör