Şimdi Ara

Fight Club (1999) | David Fincher (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
2
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda izlediğim en güzel filmdi.tuketım canavarlıgı ;sahıb oldugumuz seylerın bıze ele gecırmesı gıbı.bu fılmden sonra derbeder yasamayı cok dusundum dusundum
  • netten indiriyorum da inşallah indirdiğimin altyazısını bulabilirim
  • walla film güzel bir o kadar da düşündürücü..insanın doğasını ve ego sunu tatmin edebilmesinden tutunda insan oğluna ne kadar hükmedebilceğini gösteriyor.siz tutun bir gece dövüşün ..sonra bu dövüş tüm dünya ya yayılsın..izlenmeye değer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftdeniz

Fight Club (1999) | David Fincher

Dövüş Kulübü'nün birinci kuralı... Dövüş Kulübü hakkında konuşmayacaksınız.
    Dövüş Kulübü'nün ikinci kuralı... Dövüş Kulübü hakkında KONUŞMAYACAKSINIZ.
    Dövüş Kulübü'nün üçüncü kuralı... Birisi dur derse ya da sakatlanırsa kavga biter.
    Dövüş Kulübü'nün dördüncü kuralı... Sadece iki kişi dövüşür.
    Dövüş Kulübü'nün beşinci kuralı... Her sefer sadece bir dövüş olur.
    Dövüş Kulübü'nün altıncı kuralı... Tişört yok, ayakkabı yok.
    Dövüş Kulübü'nün yedinci kuralı... Dövüş sürebildiğince uzun sürer.
    Dövüş Kulübü'nün sekizinci kuralı... Eğer bu Dövüş Kulübü'nde ilk gecenizse, dövüşeceksiniz...

• Bu filmi daha yeni izledim. Tek kelimeyle yorumlamak gerekirse "harika".

Dövüş filmleriden pek hoşlanmadığım için isminden dolayı önyargılı yaklaşıyordum. Ama film içindeki felsefeyi görünce gerçekten çok hoşuma gitti. 2 kere izledim bile, herhalde daha çok kez izleyeceğim bu filmi.

Sinemada izlemiş olmayı isterdim.
  • Kesinlikle izlenecek filmlerden biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

Bu filmi daha yeni izledim. Tek kelimeyle yorumlamak gerekirse "harika".

Dövüş filmleriden pek hoşlanmadığım için isminden dolayı önyargılı yaklaşıyordum. Ama film içindeki felsefeyi görünce gerçekten çok hoşuma gitti. 2 kere izledim bile, herhalde daha çok kez izleyeceğim bu filmi.

geç kalmışsın hocam baya.

filme adı yüzünden gerçekten çok fazla önyargıyla yaklaşılıyor. bu yüzden de hak ettiği kadar değer göremiyor malesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: 241

Bu filmi daha yeni izledim. Tek kelimeyle yorumlamak gerekirse "harika".

Daha fazla geç kalmadığına sevinmelisin bence. Ben izlediğim günün akşamına tekrar izlemiştim.
    Mütemadiyen izliyorum artık. Aklıma geldikçe. Önümüzdeki günlerde bi kez daha izlerim belki.
    Ekşi'den okunacak epey yazı var. Okumalısın. Ayrıca tyler durden'ın saliselik görüntüleri var. Onları falan bi incele araştır.

• in tyler we trust
  • Ben daha seyretmedim.
    Herkesin ölüp bittiği bir film, bir izleyim bakalım neymiş bu kadar farklı olan?
  • BluRayi de çıkmış bu arada.
    Yahu daha geçen gün DTheater.ESiR sürümünü indirmiştim, şimdi BluRay fink atıyor etrafta. Gerçi bendeki de kaliteli ama...
    PRODJi sunumu da çıktı hatta. Hâlâ izlemeyen varsa şiddetle tavsiye.

Ama ayrıca bu filmin bir de kitabı var. İzlemeyenler önce kitabı okuyup filmi izleyebilir. Ben tam tersini yaptım, kitabı okurken sürekli filmden sahneler geldi gözümün önüne. Önce kitap derim, tabii kitap okumayı da seviyorsanız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.
    geç kalmışsın hocam baya.

filme adı yüzünden gerçekten çok fazla önyargıyla yaklaşılıyor. bu yüzden de hak ettiği kadar değer göremiyor malesef.

Aslında bir yandan da mutlu oldum. Umarım bunun gibi izlemediğim daha çok film vardır.

Maalesef dediğiniz gibi, ama tüm çevreme sevdirecem bu filmi.

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Daha fazla geç kalmadığına sevinmelisin bence. Ben izlediğim günün akşamına tekrar izlemiştim.
    Mütemadiyen izliyorum artık. Aklıma geldikçe. Önümüzdeki günlerde bi kez daha izlerim belki.
    Ekşi'den okunacak epey yazı var. Okumalısın. Ayrıca tyler durden'ın saliselik görüntüleri var. Onları falan bi incele araştır.

Haklısın PHI
    Vallaha kitabı olsa bile okurum diyecektim ki kitabı da varmış. Önce ekşiyi baştan sona okurum, daha sonra kitabı ile de ilgilenirim herhalde.

Daha önceden 25. kare olayını duymuştum, hatta bir belgesel izlemiştim bununla ilgili. Bu filmde kullanıldığını biliyordum, arada arada çıkanları farkettim. Ama eminim kaçırdıklarım vardır. Biraz araştırayım.

quote:

Orjinalden alıntı: phm

BluRayi de çıkmış bu arada.
    Yahu daha geçen gün DTheater.ESiR sürümünü indirmiştim, şimdi BluRay fink atıyor etrafta. Gerçi bendeki de kaliteli ama...
    PRODJi sunumu da çıktı hatta. Hâlâ izlemeyen varsa şiddetle tavsiye.

Ama ayrıca bu filmin bir de kitabı var. İzlemeyenler önce kitabı okuyup filmi izleyebilir. Ben tam tersini yaptım, kitabı okurken sürekli filmden sahneler geldi gözümün önüne. Önce kitap derim, tabii kitap okumayı da seviyorsanız...

Ben de fellik fellik kaliteli bir sunum aramıştım. En sonunda UnSeeN'de karar kılıp indirdim. İzledikten 1 gün sonra ProDJi'yi görünce yıkıldım. Neyse onu da indiriyorum, bir dahakini ondan izlerim artık.
    Bkz: HD izleyemeyen performanssız bilgisayar sahibi

• Things you own, stop owning you.
    bilmem kaç kez izlemişimdir ölmeden önce izlenmesi gereken filmlerin başında geliyor.
  • Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız.
  • Fight Club`u en iyi arkadasima izletmistim, beni dovuyodu az daha

kankamiz ama, hic ortak yonumuz yok BJKli olmak disinda, ha bide baris akarsunun tum sarkilarini cok severiz.

Dedim buna en sonunda uniyi kazandin iste gidiceksin, bir kac film bilde az biraz futbol disinda kulturun olsun once memento yu zorladim olmadi, American History X denedim elimde patladi, Fight club dedim bu filmi izle seni 4 yil goturur (her Fight Clubu izleyen kendinin essiz bir film kulturu oldugunu saniyor). Ama bunuda kaldiramdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 2 Aralık 2008; 1:37:21 >
  • Ikea boy
  • ..."TD:Babam üniversiteye gitmedi o yüzden benim gitmem çok önemliydi. Mezun oldum onu şehirlerarası aradım. Dedim "baba şimdi ne olacak?" o da bana "bir iş bul" dedi. 25 yaşında yıllık telefonumu yine açtım; "baba şimdi ne olacak?" dedim, "bilmiyorum, evlen." dedi... Ikea Boy: Ben evlenemem. 30 yaşında bir çocuğum. Biz kadınlar tarafından yetiştirilen bir erkek nesliyiz."... Filmde müthiş diyaloglar var. Kitapta diyaloglar daha da derin. Hem okuyun hem izleyin derim...
  • özellikle trde ikea açıldıktan sonra arkımızın evini ikeadan aldığımız eşyalarla donatırken bumuydu lan senin isyancı ruhum dememi sağlayan eşsiz yapıt...
  • Bu filmi amerikalılar daha anlamamış biliyormuydunuz?
  • Fight club müthiş yapım, izlediğim en iyi 10 film arasına rahat girer, konunun yukarı çıkması iyi oldu yakın bir zamanda tekrar izlemem lazım.

@241
    666
    Post kas læ fark açtım sana..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.