Yorumlar sizden... Spoiler iflas edince, beyaz renkli yazı ile halletmeye çalıştım, seçip okuyabilirsiniz. Ama spoilerları okumadan önce n'olur biraz mesai edip cinlikleri ortaya çıkarmaya çalışın! İyi eğlenceler... Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Ve işte ödülü! İlk yaptığımda çılgınca gülüp takdir etmiştim. Ve işte ödülü! İlk yaptığımda çılgınca gülüp takdir etmiştim. Ne yazıyormuş lipo-suction atık yağlarırın paketi üzerinde? Resmen "recipe for demolition". Hah işte kurulum talimatları için poster de var. Bu da sabun pembesi desenli plağın ta kendisi. Plağın yayıncısının sitesindeki foto ve anlatım daha profesyonel: mondo Fight Club – Original Motion Picture Soundtrack 2XLP https://mondoshop.com/products/fight-club-original-motion-picture-soundtrack-2xlpBir de sabun mavisi olanı vardı bunun. Gece anons edilmişti, sabah alırım demiştim, 10 dakikada tükenmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 13 Aralık 2024; 1:8:39 > |
Bildirim