Yorumlar sizden... Spoiler iflas edince, beyaz renkli yazı ile halletmeye çalıştım, seçip okuyabilirsiniz. Ama spoilerları okumadan önce n'olur biraz mesai edip cinlikleri ortaya çıkarmaya çalışın! İyi eğlenceler... ![]() Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() Ve işte ödülü! İlk yaptığımda çılgınca gülüp takdir etmiştim. ![]() Ve işte ödülü! İlk yaptığımda çılgınca gülüp takdir etmiştim. ![]() Ne yazıyormuş lipo-suction atık yağlarırın paketi üzerinde? Resmen "recipe for demolition". ![]() Hah işte kurulum talimatları için poster de var. ![]() Bu da sabun pembesi desenli plağın ta kendisi. Plağın yayıncısının sitesindeki foto ve anlatım daha profesyonel: ![]() Fight Club – Original Motion Picture Soundtrack 2XLP https://mondoshop.com/products/fight-club-original-motion-picture-soundtrack-2xlpBir de sabun mavisi olanı vardı bunun. Gece anons edilmişti, sabah alırım demiştim, 10 dakikada tükenmişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 13 Aralık 2024; 1:8:39 > |
Bildirim