Şimdi Ara

fight club benzeri film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. süper kahraman yada aksiyonlu filmlerden ziyade kült filmler seven birisiyimdir.
    fight club,inception vb. tarzı film önerir misinz

• Pulp Fiction
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Pulp Fiction
    Teşekkürler dostum bayadır görüyodum bu filmi fakat izlemeye vakit bulamamıştım. Eğer sende bu tür filmlerden hoşlanıyorsan scarface'yi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizde nefes alan üye

Teşekkürler dostum bayadır görüyodum bu filmi fakat izlemeye vakit bulamamıştım. Eğer sende bu tür filmlerden hoşlanıyorsan scarface'yi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Seven

Çok fazla fight club ile alakası yok ama seversin sen ben biliyorum
  • Denizde nefes alan üye D kullanıcısına yanıt
    Ben de kült film seven biriyim. Birçok film tavsiye edebilirim ama farklı bir tarz içerdiğinden ve eğlence amaçlı olduğundan Beğeneceğini umduğum 2 film söyleyebilirim.

1- Starbuck ( 533 Çocuğum var diye çevirmişler )

2- Muzi v nadeji (Erkeğin Derdi Ceviz Kırmak)

Başka tarzda önerebilirim. Örneğin fight club tarzında birebir değil de fikir odaklı , kalıp düşünceleri yargılayan , bir şeyler sorgulamana yardımcı olan 2 film daha paylaşayım.

1- Good Will Hunting

2-Ölü Ozanlar Derneği

Belki de izlemişsindir. Ama yardımcı olmak istedim.
    Varsa film önerin senin mutlaka izle dediğin söyler misiniz. Ben de fantastik, herkesin izlediğ şeyleri izleyemiyorum. Gerçeklere dayanması tercihimdir. Özellikle biyografi tarzı süper hoşuma gidiyor. Ama anlamak uğraşmak istiyorum filmi. Yaşama yaşam katan, bana dayanacak bir şeyler veren filmlere bayılıyorum. Varsa özel bu tarz filmler, söylersen sevinirim hocam. Ortalık şeyleri kabaca çoğunu izledim.
  • Se7en, Shutter Island, Memento
  • türünün tek örneği olduğu için yok öyle bir film..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

türünün tek örneği olduğu için yok öyle bir film..
    mullholand drive , makinist , shutter island , vanilla sky (belki)
  • LightUponLight kullanıcısına yanıt
    Öncelikle önerdiğin filmler için teşekkür ederim. fazla kült film izleyen birisi değilimdir lakin beğendiklerimden bikaç söyliyim

- trainspotting
    - The Man from Earth (bilim-kurgu kategorisinde bence en iyilerden)
    - The godfather serisi (büyük ihtimalle izlemişsindir)
    - the big lebowski
    bu arada "Muzi v nadeji" filminin konusu romantizmmiş genelde romantizm yada aşk konulu filmler sevmiyorum izleyebileceğime değecek bir yanı var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizde nefes alan üye -- 13 Mayıs 2016; 19:50:15 >
  • NaneLimoni kullanıcısına yanıt
    Doğru bilmişsin :Dd
  • quote:

Doğru bilmişsin :Dd
    mr.nobody
    memento
    oldboy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5D1A0F50

mr.nobody
    memento
    oldboy

Alıntıları Göster
    İmzama bakın...
  • Donnie darko
    Mr.no body
    İzle pişman olmazsın. Kesinlikle gülümsetir sonunda. Kesinlikle başka bir yerde görmediğim tarz bir filmdi. Diğer filmleri de bunu da izlersen iyiki izlemişim diyeceğini düşünüyorum. Seninde söylediklerini kaydettim. Yakın zamanda inşallah izleme fırsatı bulurum. Teşekkür ediyorum tavsiyelerin için.
  • Mr. Nobody'den uzak dur. Gerçekten olmamış film. 10 dakikalık kısa film olsaydı 10/10 olurdu ama bu haliyle 5/10 ve sıkıcı.

Bide yukarda sayılan filmlerin çoğunun Fight Club' la alakası yok.

Herneyse benden öneri istiyorsan;

The Truman Show
    Amerikan Beauty
    Mr. Robot(bu dizi)
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    mr robotu zaten izliyordum, the truman showu izleyeceğimden emin olabilirsin yalnız amerıcan beauty filminin daha öncedende yorumlarını felan okuyup fazla ilgimi çekmemişti sence izlemeye değer bi yanı var mı ? bu arada teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizde nefes alan üye -- 28 Mayıs 2016; 17:47:24 >
    Amerikan Beauty'i izlemediysen muhakkak izle. Çünkü gerçekten toplum, aile, kişilik üzerine çok başarılı tespitler var. Oyunculuk ve diyaloglarda başarılı.

Ben ilk izlediğimde tam anlamamıştım gerçi. Uzun bir aradan sonra kinci izlediğimde favori filmlerinden oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tom.waits

Amerikan Beauty'i izlemediysen muhakkak izle. Çünkü gerçekten toplum, aile, kişilik üzerine çok başarılı tespitler var. Oyunculuk ve diyaloglarda başarılı.

Ben ilk izlediğimde tam anlamamıştım gerçi. Uzun bir aradan sonra kinci izlediğimde favori filmlerinden oldu.
    "Transpotting 1996"
    Matrix (:D)
  • quote:

mr robotu zaten izliyordum, the truman showu izleyeceğimden emin olabilirsin yalnız amerıcan beauty filminin daha öncedende yorumlarını felan okuyup fazla ilgimi çekmemişti sence izlemeye değer bi yanı var mı ? bu arada teşekkürler

Mr. Robot dizisini izliyorsan , Who Am I adlı filmi izlemeni de tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.