Şimdi Ara

fight cluptaki jack oto firmasında ne iş yapıyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• önceden buralar yardm kaynıyordu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfredo70022

önceden buralar yardm kaynıyordu be

Yanlis hatirlamiyorsam kaza yapan araclarin raporlarini tutuyordu.
    Bayaa oldu izleyeli yanlis olabilir.

• Ne iş olsa ona yapardı,
  • Arıza sebebiyle kaza yapan araçları kontrol ediyordu. Tazminatlarıyla falan ilgileniyordu. Eğer tazminatlar geri çekmenin bedelinden düşükse, araç geri çekilmiyor. Genel hatlarıyla buydu sanırım, ama filmde daha detaylı anlatıyor.
  • İsmi jack miydi kitapta mı geçiyo bu
  • benim bildiğim kadarı ile ismi asla zikredilmiyor. the narrotor diye söz ediliyor kendisinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filmdede jack diye geçiyo bi kaç yerde başlarda

Fincher said Fight Club was a coming of age film, like the 1967 film The Graduate but for people in their 30s. Fincher described the narrator as an "everyman";[2] the character is identified in the script as "Jack",
  • kitapta da filmde de ismi geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

kitapta da filmde de ismi geçmez.

tabi tabi bilge adam kesin öyledir
  • kitaptada filmdede adı geçmiyor jack nerden zortladı ben Jack'in safra kesesiyim ben Jack'in meme ucuyum

• the narrator yani ( CORNELLIUS,JACK,TYLER DURDEN)
    MARLA İSE THE NARRATORUN GERÇEK İSMİNİ HİÇ BİLMEMEKTEDİR SEX SAHNELERİNDEDE BUNDAN BAHSEDİYODU
    THE NARRATOR GERÇEK İSMİ : CORNELLIUS,JACK,TYLER DURDEN 3 ,ÜNÜDE KULLANIYO SADECE TYLERI BAŞKASI SANIYODU HAYALİ ARKADAŞI AMA TYLER KENDİSİYDİ GERİYE CORNELLİUS VE JACK KALIYO TYLER DURDENİ HAYALİ ARKADAŞINA HİTABEN KULLANIDU CORNELLİUSU DÖVÜŞLERDE JACKİ İSE İŞ VE SOSYAL HAYATINDA

birde bu vardı bunuda ekliyim david fincher kamera arkasında oynancak sahneyle ilgili bilgi verirken jack and tyler diye bahsediyor karakterlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfredo70022 -- 8 Şubat 2012; 0:37:18 >
  • Jack değil ismi.Filmde ismide geçmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.