Şimdi Ara

Şehirdeki Garip Ev (Part 4 geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
10
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar size bizim ilçede bulunan garip bir evden bahsetmek istiyorum olaylarn çoğu gerçektir ve yaşanmıştır. Part part yazacağım fırsat buldukça.

Part 1.

Finallere de girdikten sonra yaz tatilini geçirmek üzere memlekete gittim. Memlekette yaptığım tek şey arkadaşlarla yiyip içim dolaşmaktı. Bir geçe şehir meydanında turlarken bir arkadaşım bizim eve de yakın olan bir evden bahsetti. Bahsettiği evde iki sene önce dersanede tanıştığım iki arkadaşım kalıyormuş. Dediğine gòre ev cinlerle doluymuş ve bu arladaşlara bir türlü rahat vrrmiyorlarmış. Kendisine cinlerin varığına inandığımı ancak bu dediklerinin uydurma olabileceğini söyledim. Ancak orada bulunan 5, 6 kişi hep birlikte evin böyle olduğunu tasdik ettiler. Her biri bu evde farklı farklı olaylar yaşamış ve her biri kendi yaşadığı olayı anlatmaya başladı.

Part 2.

Ilk olarak ethem anlattı evi ve yaşadıklarını.

- Abi ev 3 katlı ve etrafında başka hiç bir ev yok. Salih ve ismail (Orada oturan arkadaşlar) koca evi bir yıllığına bin liraya kiralamış. Fakat ilk katta yani girişte oturuyorlar. Evin bir de bahçesi var. Bahçede büyük bir incir ağacı var. Bana ilk anlattıklarında ben de herkes gibi inanmadım. Sonra beni eve davet ettiler. Gittik eve. Zaten girer girmez bir b.kluk hissediyorsun. Çok ıssız duruyor. Neyse oturduk bunlarin giriş kattaki odasına. Odada iki üç doşekten başka bir şey yok. Bunlar burada mecburi kalıyorlar. Biri babasına istanbulda üniversite okuyorum demiş. Digeri de evden kaçmış. Ben o gece orada kalacaktım. Ancak oraya gitmeden ki cesaretimden zerre miktar kalmamıştı neredeyse altıma edecektim. Bir iki saat sonra daha biz uyumadan yukarıdan gürültüler gelmeye başladı. Biri yukarıdan aşağı vuruyordu. Güm güm diye sesler. Eterafta doğru dürüst ev de yok ki diyeyim komşudur. Ismail dedi biz her gun duyuyoruz bu sesi. Bu daha en dandiği sen hesap et diye. Dediğine gòre bòyle iyi bir şey yapnca sesler daha cok artıyormuş. Ama el oyunlari kumar falan oynayınca duruyormuş. Neyse ben fazla düşunmedim bu konuyu uyuyalm dedim arkadaşlara. Ve uyuduk. Saat 4 gibi idi sanırim. Kendi kendime uyandım yan tarafmzda yaşlı kandının ağlama sesleri geliyordu sankim hemen yan odada gibiydi. ismail yanmda uyuyordu seslendim duymadı. Cok korkmaya başladm.onu ve diger arkadaşı da zorla uyandırıp evden o saatte ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da duyuyorlardı sesi ancak artık umursamıyorlardı anladgm kadarıyla. Neyse Hep beraber çıktık evden ve sabaha kadar çarşıda dolaştık.

Erhan dedi olum bunu. Yaşadıgı hiç bir şey. Ben altıma edecektim bir gece ve başladı

Part 3.

Bir gece 3 arkadaşla birlikte eve gittik. Evde ismail ve Salihle birlikte toplam 5 kişi vardık. ortam Garipti hakikaten. Kalabalık oldugunuzdan ötürü pek korkmuyordum. ilk gittiğim gece çok soğuktu ev. Yorganlara sarılıp muhabbet etmeye başladık. Arada cinlere de akıllı olun lan falan diye bağırıyoruz. Korkum tamamen gitmişti. Rahatlamıştım. Neyse biraz sonra herkes uykuya daldı. Ben de. Gece yarısı bizim bir arkadaş odaya gelip uyandırdı bizi. Ne oldu diye sorduk hemen çıkalım burada kalnmaz deyip duruyordu. Çıktık evden yolda anlattı. Tuvelete çıkmış geceleyin. Tuvalet kapısı açılmamış zorlamış gene açılmamış. Sonra biri içeriden öksürmüş. Bu bizden biri sanmış bunu. Biraz bekledikten sonra kapıyı tekrar çalmış ama gelen giden yok ses yok soluk yok. Bu kim var deyim durmuş. Bakmış ses yok kapıyı tekrar açmış. Bu sefer kapı açılmış ve içeride kimse yokmuş. Ben bu olayından bir hafta sonra tekrar gittim. Henüz korkmamıştım. Arkadaşlardan da sòz aldım. Hep birlikte üst katlara çıkacaktık. Bir Perşembe geceseydi yanlış hatrlamyorsam. Yukarıdan gene sesler başladı biz çıkmaya karar verdik. Ama en ònde kim duracaktı. Sözü ben aldığım için ben durdum en ònde. Yukarı çıkmaya başladık. Biz çıktıkça gürültüler uzaklaşıyordu sanki. Ikinci kata çıktıgımız anda karşımda kırmızı bir ışık gördüm. Eminim daha ne olduğunu anlamadan arkadaki kapı òyle bir hızla kapandı ki. Hep birlikte şehir meydanîna kadar hiç durmadan koştuk. Bir daha da o eve gitmedim.

Bu olayları dinledikçe şaşkınlığım arttı bir yandan da ya bir elham üç kulhu veya felak nas okusaydınız ya olum dedim. Meğer benden ònce imam hatipli biri bunu demiş. onu da Götürmüşler çocuk gecenin bir yarısı kimseye hiç bir şey demeden kaçıp gitmiş evden. Daha sinra sonra da bizimkilere olum manyak mısınız çıkın o evden demiş.

Sonunda en istemediğim şey oldu. Bana da teklif ettiler. Hadi gidelim. Sen de bir gör diye.

Part 4

Kabul etmek zorunda kaldım, gelemem diyemezdim. Gittik evde kalan iki arkadaşı internet cafeden aldık. Zaten hep internet cafe bilardo salonu gibi yerlerde takılıyorlardı. Hep beraber eve doğru yol aldık. Onlar artık müze görevlisi gibi takılıyorlardı. Bir çok kişiyi götürüp gezdirmişler. zaten umursamaz olan bu adamlar artık herseyi normal görüyordu. Eve ulaştık. En başta Ethemin tasvir ettiği gibiydi ev. 3 katlı Bahçeli. Bahçeli dediğim ot vs vardı. Bir de bir ağaç vardı. İncir ağacıymış. Ve binanın etrafında yakın bir ev yok. Girdik eve. Ben gelmeden korkudan abime , yarım saat sonra beni arayıp eve gelmem gerektiğini söylemesi için bir mesaj çektim. Gittik eve akşam saatleriydi. Ben yaklaşık yarım saat oturdum oradaykilerle ev hakkında muhabbet ettik. ve abim arayip beni çağırdı. Oradakiler o gece yatıya davet ettiler. Ama başka zaman deyip kalmayıp çıktım. kaldığım yarım saat hiç bir şey olmadı. Ama daha sonra tekrar gittim. Korktuğum algısını ortadan kaldırmak zorundaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 30 Ocak 2015; 19:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reserved

• Part 2 geldi

• Zindan çıkmasın da

• takip ediyorum umarım csb değildir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvrılsın şurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Alan Hetfield -- 17 Temmuz 2014; 19:36:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önlerden
  • Bizim leylanın evi tarif ediyor
  • çook dandik hikaye olacak, tutacak ama çok dandik olacak
  • Önlerden

• Yerimizi alalım.

• Biraz daha uzun yazsan
  • Part 3 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskan001 -- 18 Temmuz 2014; 0:56:54 >
  • Cool story
  • Adres ver hocam.

• ne csb ler gördüm aslında yoktular

• gece gece yapmayın yaw
  • Csb oldugunu bildigim halde takipteyim

• hala kalıyolarmı orada?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.