Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozzy83

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

ozzy83

unch için pusuya yatmış vaziyetteyim bakalım zaman ne göstericek

ben de shoptonun sitesinde pusuya yatmış vaziyetteyim tekrar satışa çıkarsa anında harekete geçicem

bende bakıyorum arada ama pek umut yok gibi gözüküyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

quote:

ozzy83

ben de shoptonun sitesinde pusuya yatmış vaziyetteyim tekrar satışa çıkarsa anında harekete geçicem

ellerindeki infamous stoğu bitince yeni infamous siparişleriyle birlikte belki yeni uncharted 2 kodları da gelir ve satışa çıkarırlar. tek umudum bu.. yoksa zor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Uncharted'ı Bekliyoruz Joseph...

sizide sıraya alalıımmmm

sağdan sayyy....1

Erol çık aradan sen.Ne işin var senin uncharted ile.Geçende demedin mi bana hayatımda oynadığım en kötü oun diye...Joseph verme bu visariye demo memo...

• quote:

quote:

quote:

quote:

ozzy83

ellerindeki infamous stoğu bitince yeni infamous siparişleriyle birlikte belki yeni uncharted 2 kodları da gelir ve satışa çıkarırlar. tek umudum bu.. yoksa zor

inşallah dediğin gibi olur...

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

quote:

Uncharted'ı Bekliyoruz Joseph...

sizide sıraya alalıımmmm

sağdan sayyy....1

Erol çık aradan sen.Ne işin var senin uncharted ile.Geçende demedin mi bana hayatımda oynadığım en kötü oun diye...Joseph verme bu visariye demo memo...

sen beni ,ps3 ex oyunlarını yerden yere vurup ,bitine ,piresine varana kadar inceleyen malum kişiyle karıştırdın heralde uğur

• quote:

Orjinalden alıntı: osman29

gelmiyorki pm bana hocam baska türlü atamazmisin ayarlarimla oyniyamiyorum cep numarasi felan istiyor ben almanyadan oldugum icin deyisemiyorum ayarlarimi baska türlü kodu vermenin yolu yokmu

Mail gönderdm sana dostum

Erol güzel cevap kankauğura bakma sen aramızı bozmaya çalşıyor,acaba uğura mı göndermesem bu defa

Senceru

Merak etme adamım

qore üyesi olan yok mu beyler aranızda onlara geliyormuş kod???varsa ben hiç uğraşmayayım bulacam diye..

• Canın sağaolsun kardeşim.
    Ama çaktırmadan yan cebime kod gönderebilirsin..Hayır demeyiz yani...
  • Seçilmiş kişi Joseph
    Nerden buluyosun hacı bu kodları, milleti ekmek kuyruğu gibi dizmişsin
  • SONY_55

Hacı bugüne kadar siyah inci için yaptığın mücadeleler,tartışmalar yeter benim için,kodu yan cebinde bil

evocum

Meslek sıırı diyelim...

Ve güzel haber,Allah paylaşımcı ruhumu görmüş olacakki,hiç ummadığım bir şekilde kodu kazandın haberi geldi ve yine cüzi bir miktara kapatmış oldum kodu,az önce gelen mesaj

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

Dear JOSEPH_STALin

Hello, thanks for your bid. Your voucher for the Multiplayer Beta Test for UNCHARTED 2: Among Thieves(TM) is:-------------

The code doesn't work now. The Beta runs from 6/3/09 to 6/28/09 only. So don't miss out :-)

You can redeem this code by selecting the PlayStation(R)Network icon on the XMB(TM) (XrossMediaBar), choosing Account Management, then selecting Redeem Codes. It is case sensitive.

Haydin hayırlı olsun hepimize

Artık yavaş yavaş unc konusuna geçebiliriz

• @JOSEPH_STALin

kanka banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................

• Fight Night Round 4 Konusunu,Uncharted 2'ye Çevirdik İyimi...

Joseph Bende Bekliyorum Dostum,Yine Süpersin...

@_2FAST4U_

Midem Bulandı Resimden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 26 Mayıs 2009; 16:50:34 >
  • @JOSEPH_STALin

beklemedeyim dostum. bana da mesaj atarsan sevinirim
  • quote:

@_2FAST4U_

Midem Bulandı Resimden...

öle deme yaw bu resmi nerde görsem kopuyorum benn

ne kadar masum baksana.bu çocuğa kod verilmezmii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 26 Mayıs 2009; 16:56:23 >
  • quote:

SONY_55

Hacı bugüne kadar siyah inci için yaptığın mücadeleler,tartışmalar yeter benim için,kodu yan cebinde bil

evocum

Meslek sıırı diyelim...

Ve güzel haber,Allah paylaşımcı ruhumu görmüş olacakki,hiç ummadığım bir şekilde kodu kazandın haberi geldi ve yine cüzi bir miktara kapatmış oldum kodu,az önce gelen mesaj

Dear JOSEPH_STALin

Hello, thanks for your bid. Your voucher for the Multiplayer Beta Test for UNCHARTED 2: Among Thieves(TM) is:-------------

The code doesn't work now. The Beta runs from 6/3/09 to 6/28/09 only. So don't miss out :-)

You can redeem this code by selecting the PlayStation(R)Network icon on the XMB(TM) (XrossMediaBar), choosing Account Management, then selecting Redeem Codes. It is case sensitive.

Haydin hayırlı olsun hepimize

Artık yavaş yavaş unc konusuna geçebiliriz

code şu an çalışmıyormuş. 3 haziranı bekleyeceğiz öyle yazıyor JOSEPH_STALin 'e gelen mailde.

• Fight Night Round 4 Konusunu,Uncharted 2 Konusuna Çevirdik...

Uncharted 2 Ana Konusundan Devam Arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 26 Mayıs 2009; 17:12:28 >
  • fnr4 demo gelecekmi gelecekse ne zaman gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Oyundaki hakeme dikkat ettiniz mi? Aynı Recep Tayyip Erdoğan'a benziyor

Hakemi dövemiyoz mu. One minütte bir saydırırım valla

Keşke dövebilseydik ,oyundada olsa tayyipten hırsımızı alırdık.

• joseph abi untma beni finallerin bittiği gün 3 haziran amanın.birde shopto diyorsunuz ya ben fazla online olamıyorum uncharted demo ne oldu shopto da?
  • quote:

Fight Night Round 4 Konusunu,Uncharted 2'ye Çevirdik İyimi...

Hakkatende öyle oldu rds ye bi temizleme işi çıktıda nerde bu UNC konusu yahu,o kadar çok konu açılmışki ana konusunu bulamadım????

O bebek fotosu aslında çok sanatsal bir fotodur,burundaki balonun şişme anını bu kadar net yakalamak her şipşakçının yapabileceği bişey değil aslında

Kimseyi unutmayacağım merak etmeyin lakin bu sefer biraz bencillik edip,iyi bir inceledikten sonra dağıtacağım kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 26 Mayıs 2009; 20:07:31 >

• Son 33 Gün Oyuna...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.