Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitesinde 25 haziran yazıyor bizmi yanlış biliyoruz 30 haziran diye anlamadım???
  • Bence fena değil oyun, gerçi ben FNR3 oynamadım ama olsun, beğendim gene de. Oynaması gerçekten zorladı ama.
  • Sitesinde 30 Haziran Yazıyordu Geriye Çekmişler Sanırım Tarihi...

Düzeltiyorum Hemen 25 Olarak...

---

Bu Arada Arkadaşlar Oyun FNR3'ten Zor,Demosuyla Birşey Anlaşılmaz Bence Birde Ali,Tyson,Foreman,Fraizer'lı Tam Sürümü Deneyelim...
  • Aralda fiyatlar nasıl olaca acaba. 169
    gittigidiyorda 99 olur

shopto 65 milyon + kargo
  • FNR3 Daha güzel gibi geldi bana
  • Kontroller oyundaki zevki mahvediyor. iyi bir oyun ama bir süre sonra feci sıkar. Grafikler ise çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

Aralda fiyatlar nasıl olaca acaba. 169
    gittigidiyorda 99 olur

shopto 65 milyon + kargo

shopto da nasıl 65 yaw

kargo hariç 37.95 pound diyo o da 97TL ediyo.
  • sakın ufc 2009 undisputed oyununu denemeden bu oyunu almayın, bence ufc 2009 daha güzel; ama bu lafı sadece iki oyunun da demosunu oynadıktan sonra söylediğimi de belirteyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funky9

sakın ufc 2009 undisputed oyununu denemeden bu oyunu almayın, bence ufc 2009 daha güzel; ama bu lafı sadece iki oyunun da demosunu oynadıktan sonra söylediğimi de belirteyim.

ufc bende bugün demosunu oynadım.Çok güzel ve eğlenceli bir oyun.Yere düştükten sonra vurma olayı bir harika.Adam kan içinde kalıyor süper yapmışlar kesinlikle arşivlik bir oyun ufc 2009.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funky9

sakın ufc 2009 undisputed oyununu denemeden bu oyunu almayın, bence ufc 2009 daha güzel; ama bu lafı sadece iki oyunun da demosunu oynadıktan sonra söylediğimi de belirteyim.
    ufc kickboks gibi birsey bence iki oyun kategori olarak farkli gercek boks fanatigi olanlar fnr 4 u tercih edecektir benim gibi hemde iron mike tyson varsa o oyun kacmaz
  • Kaldı 10 gün.Umarım Türkiye'de hemen bulunur.
  • ya bir hafta oldu ps3ü online oynamak icin dogru dürüst arkadas bulamadi nasil ekliyoruz birbirimizi friende benide ekleyin bende sizi ekleyim
  • joseph kardes su kod neyse banada yollayabilirmisin pm'e ve nasil nereye giriliyor ve kodun anlami nedir kisaca söylerseniz hemen anlarim zaten ve eger bu kod oyunu full indirip oynama hakkina sahip oluyorsak baska oyunlarin kodlarida varmi?. tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

joseph kardes su kod neyse banada yollayabilirmisin pm'e ve nasil nereye giriliyor ve kodun anlami nedir kisaca söylerseniz hemen anlarim zaten ve eger bu kod oyunu full indirip oynama hakkina sahip oluyorsak baska oyunlarin kodlarida varmi?. tesekkürler

saten oyun ps storelere geldi gerek yokki artik kod a felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEsemi22 -- 15 Haziran 2009; 23:24:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman29

quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

joseph kardes su kod neyse banada yollayabilirmisin pm'e ve nasil nereye giriliyor ve kodun anlami nedir kisaca söylerseniz hemen anlarim zaten ve eger bu kod oyunu full indirip oynama hakkina sahip oluyorsak baska oyunlarin kodlarida varmi?. tesekkürler

saten oyun ps storelere geldi gerek yokki artik kod a felan

haa simdi anladim bu kod demoyu indirme amacli kullaniliyordu bende öyle kacak macak sanmistim :D
  • Oyun super ya , stres atmaya birebir... Kontrollere alismak lazim ama , FNR3 oynayamadim orada nasildi bilmiyorum ama grafikler filan gayet guzel... Ingiliz boksor cok balta , 2 yumruk salliyor yoruluyor direk , oburunu alip agzini burnunu kiriyorum arada kafa da cakiyorum 1-2 tane ... Bence cok guzel yapmislar kontroller haric , oynadiktan sonra parmaklarim agriyor ...

Bu arada en dikkatimi ceken sey hakem oldu , bildigin Tayyip Erdogan'i hakem diye modellemis adamlar ...
  • Kaldı 7 gün ayın 24 - 25'i gibi çıkacak.Demoyu oynamadım . Çünkü Demoyla oyun arasında fark oluşuyor oyun şevkini kırıyor demolar. Bakalım göreceğiz Mike Tysonı Freezerı.
  • Kaldı 6 Gün , Takasa Götürcez Street Fighter 4'ü...
  • komik olucak belki ama bizim rocky balboa yok dimi bu oyunda

güldüğüme bakmayın ciddi sordum valla
    olsa tadından yenmez valla, gonna fly now müziği eşliğinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUSTAFABEY_01

komik olucak belki ama bizim rocky balboa yok dimi bu oyunda

güldüğüme bakmayın ciddi sordum valla
    olsa tadından yenmez valla, gonna fly now müziği eşliğinde

Maalesef hayali kahramanlar yok oyunda Birde bütün videolarda hep aynı kamera açısı vardı bunu değiştirebiliyoruzdur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 19 Haziran 2009; 8:55:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.