Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: khan_1903

@Strongiron

Türk psn hesabını kullanıyorsun değil mi?Ya biz dünya sıralamasında yükselsek ne olur ki, İngiliz bayrağını sallandırdıktan sonra Artık uk hesabını bırakamıyorum da trophy vs. yüzünden...

Evet ben Türk psn hesabı kullanıyorum ekimde psn Türkiye geldiği zaman siz yabancı uyruklu gozukuceksiniz o tropyleriniz ne olucak onu duşunuyorum açıkcası... Ben bi işim oldugu UK yada us ye giriyorum işimi halledip Türk accauntumu kullanıyorum en güzelii
  • iki ucu b.klu değnek
  • Türk psn geldiğinde ben onu sadece eklentileri kullanmak için açacağım, 7. seviyeye geliyorum trophylerde, bırakamam onları

Senceru turnuva bekliyoruz artık senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

iki ucu b.klu değnek

Arkadaşlar biriniz açsın konuyu Türk psn si geldiği zaman ne olucak yani o tropler ne olucak fln güzel bir konu olur benim cıkmam lazım yoksa acıcaktım ama mrk ediyorum PS3 kullanıcıları bu duruma nediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 8 Temmuz 2009; 14:50:09 >
  • Ya şimdi trophy işi, eklediğin arkadaşları tekrar diğer hesabına geçirme vs. Keşke baştan Türk hesabını oyunlarda kullanıyor olsaydık.Elin yabancısına faydamız dokunuyor başka bir şey değil.Sony'e adımızı duyuramadığımız için kendimize de zararımız var
  • Arkadaşlar bu oyun adamın gözünden oynanıyo mu?
  • beyler oyunu büyük bi heycenla aldım bakalım nası bişiymiş
  • Caner Bu Aralar Pek Girmedim,Tabiiki Oyundan Sıkılmadım Bu Gece Gelir Döverim Seni...

Turnuva İçin 8 Kişi Varmı,Herkes Bir El Etsin Bakalım...
  • 8 kışıden fazla olduk ya benim listede 12 kişi var oynayan sanırım baştan yazalım işte senle ben 2 kışı olduk katılmak isteyen buraya yazsın
  • bende aldım yarın elimde inş...

strongiron bende katılırım.
  • oynarım bende ama harcanıcam gibi gözüküyo, hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarkan_tevetoglu

Arkadaşlar bu oyun adamın gözünden oynanıyo mu?

3. oyunda oynanıyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

quote:

Orjinalden alıntı: Tarkan_tevetoglu

Arkadaşlar bu oyun adamın gözünden oynanıyo mu?

3. oyunda oynanıyordu...

4 te neden oynanmıyo ..Güzel bi özellik değil miydi?
  • Oynarım Diyenler PSN'lerinide Yazarsa İyi Olur...

4 Kişi Olduk...
  • Yapalım bir turnuva da sonra takaslarım ben oyunu, turnuva için bekliyorum
  • Niye Takaslıyorsun ki Oyunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Niye Takaslıyorsun ki Oyunu...

Hocam 1 ay içinde büyük ihtimal takaslamam da 1 ay sonra sıkar heralde beni, COD4 ve Fifa dışında hiçbir oyunu 1 aydan fazla oynayamadım Bir de 10 round oynayıp bir-iki puan farkla maç kaybedince öyle sinir oluyorum ki sorma Fena da oynamıyorum aslında, World championshipde 10-4, rankedda 3-0, legacy modeda 7-1 fakat yine de o aldığım 5 mağlubiyet o kadar kötüydü ki, sinirden yatıp uyumuştum

Bir de GH: Metallica aldığım için oyunum kalmadı, takaslamazsam yeni oyunlar oyanayamayacağım

Ama 1-2 turnuvaya katılırım yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 8 Temmuz 2009; 23:22:17 >

• Milleti dovmekten skıldım yokmu Türk rakip karşıma çıkıcak bi deli manyak benmi oynuyorum bu oyunu zevkle ??? Bizim millete anca UFC gider zaten agız burun dal
  • Bekle Bekle Hasret Bu Gece Bitiyor Caner...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Bekle Bekle Hasret Bu Gece Bitiyor Caner...

Delikanlı gibi Rütbene yakışır bi şekilde yenilirsen üst üste yazıcakmısın burda sen onu söle
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.