Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİM DAHA BÜYÜK ACABA ŞİMDİ ORTAYA ÇIKIYOR
    Senceru VS Strongiron

Senceru
    Played: 94 Won: 52 Lost: 42

Strongiron
    Played: 32 Won: 17 Lost: 15

İkisininde havasından geçilmiyor ama yamultan yamultmuş işte.

Ve aralarındaki maçlar
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER Senceru
    Jul 08 2009 PERNELL WHITAKER Won by KO ROBERTO DURAN Senceru
    Jul 08 2009 MIKE TYSON Won by KO MUHAMMAD ALI Senceru

Amanın bu da ne 6 kere strongiron yenmiş son 6 maçta da.

Strongironun Maçları
    Jul 08 2009 PERNELL WHITAKER Won by KO ROBERTO DURAN Senceru
    Jul 08 2009 MIKE TYSON Won by KO MUHAMMAD ALI Senceru
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER manoj2008
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER THEKUSHMAN09
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER FattBaby
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER SHADOOW-KIRA-666
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER d-town1972
    Jul 08 2009 BOXEUR CRÉÉ Won by KO BOXEUR CRÉÉ lyas
    Jul 08 2009 BOXEUR CRÉÉ Won by KO BOXEUR CRÉÉ catalan6
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER bertt-scnieders
    Jul 08 2009 ERSTELLTER BOXER Won by KO ERSTELLTER BOXER Pullerblume
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER beaneyman89
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by Decision CREATED BOXER nunka31
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER Leori
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER whodiny
    Jul 07 2009 CREATED BOXER Won by KO CREATED BOXER TrooMoov

Sencerunun Maçları
    Jul 08 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER strongiron
    Jul 09 2009 MUHAMMAD ALI Won by KO MIKE TYSON Saahir
    Jul 08 2009 ROBERTO DURAN Lost by KO PERNELL WHITAKER strongiron
    Jul 08 2009 MUHAMMAD ALI Lost by KO MIKE TYSON strongiron
    Jul 04 2009 MUHAMMAD ALI Won by KO GEORGE FOREMAN blackdanielo2
    Jul 04 2009 CREATED BOXER Lost by KO GEORGE FOREMAN ElDuke
    Jan 07 2009 MUHAMMAD ALI Won by KO MIKE TYSON jolly_roger-
    Jul 03 2009 MUHAMMAD ALI Won by KO MUHAMMAD ALI amarni08
    Jul 03 2009 CREATED BOXER Lost by KO MUHAMMAD ALI HaD123
    Jul 03 2009 CREATED BOXER Won by KO MIKE TYSON SpartanRH
    Jul 01 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER Beano_83
    Jul 01 2009 MUHAMMAD ALI Won by KO MUHAMMAD ALI chaptaincharisma
    Jul 01 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER strongiron
    Jun 30 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER strongiron
    Jun 30 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER strongiron
    Jul 01 2009 CREATED BOXER Lost by KO CREATED BOXER DatFireJake187
    Jul 01 2009 CREATED BOXER Won by KO GEORGE FOREMAN corparitthug

KAZANAN STRONGİRON HEMDE ÇOCUK OYUNCAĞI GİBİ

yazıklar olsun senceru sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 9 Temmuz 2009; 15:45:30 >

• bende strongironun öğrencisi olarak hepinize meydan okuyorum heheh.
  • "bla bla bla... "

Kratos üşenmemiş gitmiş istatistikleri çıkartmışsın,sende alsanda şu oyunu bir kozlarımızı paylaşsak...

Bütün meydan okuyanlarla,turnuvalarda görüşmek dileğiyle iyi geceler diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Temmuz 2009; 2:22:05 >
  • Arkadaşlar ben turnuvalara katılmıcam çunku gerçekten hepinizden çok fazla sure oyundayım eğer katılırsam haksızlık olur oyunun değil ama gönülllerin şampyonu olmayı tercih ederim hehehe

İsteyen olursa psn:Strongiron belli zaten gelir denemesini yapar benim uzerimde
  •  Fight Night Round 4 [Ana Konu]

Bu adam 248 kusur maç kazanmış yani WİN:248 KUSUR LOSES:22 MİYDİ neydi benim psn listeden birsini dovmuş bende WC de oldugum icin Ranked maçlara hiç girmedim ilk oyunu aldıgımda şöle böle deneme yanılma ile 15 kere yenılmışım 24 kerede yenmışım adam geldi kabul ettim bende kek gerçi adam iyi 9 round surdu adam bide oyundan çıktı yere duştukten sonra tabi saydırdım psn den bende

Eğer sizide böle ezen uyuz oldugunuz adamlar varsa bana iletin kırıyım azını burnunu WC de maçlarım çok oldugu için artık kimse kabul etmiyor giren kaçıyor

• Turnuvaların Ana Konudan ve Benim Tarafımdan Yönetileceğini Defalarca Söylememe,Ana Konuyu Açarken Yönetici rds'e Belirtmeme Rağmen ; Bir Arkadaş Turnuva Konusu Açmış.Benim Turnuvalarım Bu Konu Altından Yapılacaktır,Bütün FNR 4 Sahiplerinin Bilgisine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 11 Temmuz 2009; 15:14:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Turnuvaların Ana Konudan ve Benim Tarafımdan Yönetileceğini Defalarca Söylememe,Ana Konuyu Açarken rds'e Belirtmeme Rağmen ; Bir Arkadaş Turnuva Konusu Açmış.Benim Turnuvalarım Bu Konu Altından Yapılacaktır,Bütün FNR 4 Sahiplerinin Bilgisine...

e hadi yap o zaman ben senin düzenleyeceğini ve bu konudan olacağını ilk defa duydum

edit:bi ara 4 kişi olduk falan dedin sonrada hiç msj atmadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 11 Temmuz 2009; 15:18:02 >
  • Kimseyi elinden tutup hadi turnuvaya diyemem tabii ki,8 kişi burda olduğunu gösterecek ki bende turnuva grafiklerini,formatını vs vs ayarlayacağım.

Ama madem istiyorsunuz ; grafikleri ve turnuva formatını ayarlayıp,turnuva kayıtlarını pazartesi almaya başlayacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Temmuz 2009; 17:38:01 >
  • Turnuva için benim gorduğum kadarıyla

1.Melo
    2.Senceru
    3.Strongiron
    4.Ucan

Oyun türkler tarafından beyenilmediği açık ve net en sonunda amerika forumlarına takılmaya başlıcam adamlar sabah akşam oyundalar Türkün eline ver UFC yi agız burun dalsınlar bizim millet boxtan ne anlar gozunuzu seviyim heheheh

Box Reflex ister
    Box Kabiliyet ister
    Box Bilgi ister vurmakla adam devrilmez
    Box Çocuk oyuncagı yada basit bir oyun değildir gerçekten bir farkı yoktur
    Box ta öle yere yıgılıp kaldınmı sağ solla kaldırılmaz seni bayıltıyım bi anda ayaga kalklmaya çalış gerçek hayatta kalka bilicenmi bakalım öle bi anda
    Box ta önemli olan karın bölgesidir yani rakibin nefesini kestip hamle yapmaktır

Online oyunda PTS puanı nedir ?
    Bir adamı yere duşurdugunde kaç pts puanı alırsın ?
    Korunma ve yumrugu boşa çıkarma kaç puandır ?
    Ranked maçta Mike tyson Muhammed ali ve bunun gibi adamların hangi kolu daha guçlu en hassas noktası neresidir ?
    İki rakip dövüşürken bir anda karşı tarafı nasıl yere yıkarsın ?
    Ve bunun gibi bir çok şeyi ben araştırdım ve ögrendim ...Madem hiç bir bilginiz yok en basidi ea nın sitesine girin bari yada youtube de iyi olanların videosu var onlara bakın 2 dakkalık iş bakmanız

Bunları Türkçe sitelerde bulmanız tabiki imkansız yabancı sitelerde araştırıcaksınız google sözlügü çeviriyi açıp tarzanca inlizce arası bişeyler ögreniceksinizki bu oyundada trainingler mevcut

Sonra ben sizle maç yaptıgım zaman bana denilen laflar

Strongiron çok ballı
    Strongiron çok iyi oynuyor
    Strongiron sabah akşam oyunda
    Ya ben okadar vuruyorum adam bir yumrukta duşurdu beni nasıl oluyor bu iş ....
    En hoşuma gidende arkadaşın bana kan davalımmıyım ben senin o nasıl bir dalma öle ona çok gulmuştum hehehe

Kimi adam çıkıyor karşıma 1. round herifi indiriyorum kalkamıyor
    Kimi adam çıkıyor karşıma 10 round suruyor ellerim titriyor
    Kimi adam çıkıyor karşıma karnına bir yumruk bile atamıyorum

Önemli olan bilgi ben anamın karnında bu box u ögrenmedim oyuna ilk başladım 10 maç yere serdiler beni ..... kaç tane adama beni hatırladınmı o ezik adamı diye hırs yapıp dövdüm 10 round

Bu UFC değil bu box öle hızlı yumrukla pata küte dalmakla olmaz bi anda yere sererler adamı sadece karına vurmakta değil olay

MİLLET İSTİYORKİ 2. ROUND OYUN BİTSİN YERE İNDİRİYİM bidaha soluyorum iki karna bi apargat bi sol yumruk işin olayı comboda staminanı surekli kontrol etmekte korunmakta

Şimdi diyorki e bende senin karnına vuruyorum aynı anda vuruyoruz benim stamına gidiyor senin gitmiyor ... Arkadaşım ben hilemi yapıyorum ozaman ? İkimizde aynı anda vururken ben arada korunuyorum senin stamina duşuyor ama sen öle bir kitleniyorsunki!!! benim ne yaptığımı gormuyorsun o PS3 kolunu resmen kırıcaksın çatada çutada nekadar hızlı analogu çevirirsen okadar hızlı hızlı yumruk atmıyorki karakter ....

Zaten sizden sakladığım birşey yok 8. sayfadn bu sayfaya kadar tüm bilgilerimi sizlerle paylaştım hiç birşeyi aman ögretmem sölemem onlar bilmesin demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 11 Temmuz 2009; 19:02:26 >

• Benim hiç çevrimiçi tecrübem yok ama beni de yazabilirsiniz yer varsa, maksat muhabbet olsun, ilk turda elenirim herhalde PSN imzamda yazıyor.
  • beyler fnr4 ü alamamis arkadaslar üzülmesin,shopto.net de 29,85 ingiliz pount una düsmüs
  • Arkadaşlar onlineda bir maça başladım, adam ilk yumruğumda yere devrildi, nasıl olmuştur bu
  • o işte baya zor oluyor ben de yaptım onu bi kere adam bana haymaker ile aparkat salladı l1 ile sağa çekildim boşa gitti yumruğu sonra zaman yavaşladı bi çaktım sağdan adam yerde

süper zevkli oyun yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 11 Temmuz 2009; 22:32:45 >
  • ben 10 tane ranked ma. kazanmama rağmen hala 10 ranked match kazan trophy sini alamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

ben 10 tane ranked ma. kazanmama rağmen hala 10 ranked match kazan trophy sini alamadım

öle bi tropy varmıymış valahi be bissuru tropy aldımda ne aldıgıma dikkat etmedim hiç hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

o işte baya zor oluyor ben de yaptım onu bi kere adam bana haymaker ile aparkat salladı l1 ile sağa çekildim boşa gitti yumruğu sonra zaman yavaşladı bi çaktım sağdan adam yerde

süper zevkli oyun yav

Benim geri çekilme falan da yoktu, haymaker ile bir salladım, adam yerdeydi
  • FNR3 online oynarken benim başıma bir kaç defa gelmişti.
    Adam maç başlar başlamaz, hafif geri çekiliyor HAYMAKER'ı çeneme bir oturtuyor, ben KROGİ bile olmadan direkt yeri öpüyorum
    İşte bu tip, oyunu zevk için oynamayan adamlar yüzünden online'dan soğuyorum bazen.
    Her oyunda var böyle tipler gerçekten.
    Adam bir iki oyun sahibi sadece ve hayatını o oyunlara adıyor, tabi karşımıza çıktığında gümm.
    4. oyunda sadece tek çeşitmi ring var?
    Önceki oyunda kırmızı ring felan vardı ne güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

FNR3 online oynarken benim başıma bir kaç defa gelmişti.
    Adam maç başlar başlamaz, hafif geri çekiliyor HAYMAKER'ı çeneme bir oturtuyor, ben KROGİ bile olmadan direkt yeri öpüyorum
    İşte bu tip, oyunu zevk için oynamayan adamlar yüzünden online'dan soğuyorum bazen.
    Her oyunda var böyle tipler gerçekten.
    Adam bir iki oyun sahibi sadece ve hayatını o oyunlara adıyor, tabi karşımıza çıktığında gümm.
    4. oyunda sadece tek çeşitmi ring var?
    Önceki oyunda kırmızı ring felan vardı ne güzel.

Benim oynadığımda yoktu ama çok da kurcaladığım söylenemz oyunu 2 tuşa basıp online a giriyorum, bir iki maç yapıp oyunu kapatıyorum zaten

• FIGHT NIGHT ROUND 4 WORLD CHAMPİON CANADALI DENOMAC I
    VS
    AĞIR SİKLET İSTANBUL TURKİSH KEBAAP LAKAPLI C.MERCAN NASIL HAŞAT ETTİ BUYRUN

AğırSiklet Dunya şampyonu yere yıkıldıktan sonra oyundan çıktı bunun uzerine psn den TURKİSH KEBAAAAP U PUNK diye mesajıma karşılık bana GO ...... yourself dedi bende dedimki seni birşey zannetmiştim meğersem nekadar ezikmişsin Türklerden kork Canadalıya benzemezler dedim
     Fight Night Round 4 [Ana Konu]

BEN DUNYA ŞAMPYONUNU YENİYORUM DH Lİ PSN:xERCUMENTx BENI INDIRIYOR BUYRUN RESIM NASIL OLUYOR BU İŞ .... ANLAMIYORUM

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

HEHEHEHE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 12 Temmuz 2009; 12:04:25 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.