Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açtık İşte Kayıtları Abi...
  • PSN: dIsAstEr-52
    Boksör: Frazier (Heavyweight seçiyoruz madem)

Ekleme: İlk sayfada oyunu alanlar listesine beni de yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 12 Temmuz 2009; 21:38:01 >
  • Ben de varım da iki kişi de Muhammad Ali olabiliyor mu
  • Ben sayfayı yenilemediğim için görmemişim turnuvayı. Hadi bakalım iyi oyunlar, iyi eğlenceler tüm arkadaşlarıma. İyi olan kazansın.
  • @dIsAstEr

Evet Heavyweight,Yazdım...

@Max_Kolesne

Evet olabiliyor,ekledim senide...

@rds

Tamam abi farkettim,teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Temmuz 2009; 21:43:28 >
  • Bu arada Arturo Gatti evinde ölü bulunmuş sevgili boks severler.
  • benide yaz muhammed ali olurum.

PSN:xErCuMenTx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 13 Temmuz 2009; 0:16:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Belkide hep düşük rakipleri yeniyordur kim bilir.
    Sen şu anda kaçıncı sıradasın peki?

En son 35. sıradaydım bu arada duşuk rakipleri yeniyor dediğin adam bi karşına çıksa 1. rounda inersiniz herkez için geçerli öyle bir piskopat oynuyorki zaten WC de duşuk rakip yok olsada 1. round dan iniyor ve puan vermiyor ki bu adam 405 kusura maç yapmış ötesi yok artık

Bu arada turnuvaya ben katılmıyorum psn den çogu kişi soruyor içiniz rahat olsun hehehe eğer kendine guvenen varsa psn herzaman açık bende box yapıp kendini deneye bilir
  • Turnuvaya pek ilgi yok sanırım...
  • koskoca dh den 8 kişi çıkmadı yuh be
  • Arkadaşlar beni de ekleyin , furdecimbit , akşama geliyorum turnuvaya.

Yanlız turnuvayı ve kurallarını anlamış değilim biri bana anlatsın :)
    Yarattığımız karakterler ile oynyamıyor olmamız da kötüymüş , online da 2 de 2 KO ile gidiyorum world championshipde bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperoz49 -- 13 Temmuz 2009; 17:13:17 >
  • Herkesin aynı boksörleri alması oyun zevkini biraz düşürecektir. Keşke burada da kura sistemi olsaydı.
    Herkese başarılar arkadaşlar. Keyifli oyunlar.
  • Biraz bişeyler yapmaya çalıştım fakat beceremiyorum arkadaş, tam fnr4 özürlü çıktım.
    3. oyunda inanılmaz rahat ve güzel oynuyordum ama bunda enteresan gerçekten.
    Tamam herşeyi değiştirmenizi anlıyorum ama tuş kombinasyonunu neden değiştirirsinizki
    Benide ekleyin lütfen.
    Bu oyun için ve diğer birçok türk bayrağının görünmesi için türk hesabı aldım tekrar.

lastt_guy

LEWIS ile oynayacağım turnuvada
  • 8 kişi olana kadar başlamıyor değil mi turnuva?
  • Turnuvaya katılmasamda itirazım var herkez kendi karakterini seçebilir isteyen istedigini alır saçma olmuş bence neden kendi yarattıgım karakterle oynayamıyımki
  • Oyunda 2 mod var anladığım kadarıyla, bir tanesinde boksör yarattım ve amatörden başladım turnuva şeklindeydi, ama o mod çok fazla karışık.
    İyice kurcalamam lazım oyunu
  • Yarattığınız karakterlerle oynamak istiyorsunuz da,o karakterinize asıl karakterlerle saldırıp adamınızı yere indirince ne olacak ? Çok kolay oluyor çünkü...

Çok istiyorsanız serbest bırakabilirim.Ama sizin zararınıza olur...

@furdecimbit

Karakter belirt lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 13 Temmuz 2009; 22:49:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Oyunda 2 mod var anladığım kadarıyla, bir tanesinde boksör yarattım ve amatörden başladım turnuva şeklindeydi, ama o mod çok fazla karışık.
    İyice kurcalamam lazım oyunu

Legacy oyunu yani. Var olan bir boksörü de alabiliyoruz. Ben Barrera 'yı aldım mesela, çok zevkli ve çekişmeli dövüşler oluyor. Oyun güzel güzel, almayanlar alsın.
  • Bu oyunu D&R internet sitesinden alırsanız 125 TL'ye geliyor ve Worldcard'a da peşin fiyatına 12 taksit var.

Alınabilir gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.