Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben takasla BIONIC COMMANDO verip 20 liraya aldım, eğer seninde imkanın varsa takasa yönel dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Yarattığınız karakterlerle oynamak istiyorsunuz da,o karakterinize asıl karakterlerle saldırıp adamınızı yere indirince ne olacak ? Çok kolay oluyor çünkü...

Çok istiyorsanız serbest bırakabilirim.Ama sizin zararınıza olur...

@furdecimbit

Karakter belirt lütfen.

Lennox Lewis
  • Teşekkürler...

Son 2 kayıt,turnuvayı başlatalım ne kadar güzel olduğu görülsün bir daha ki turnuvada adam yetiştiremicez.Ama 8 kişiyi bulmak şart PSN listenizde kim varsa yollayın...
  • bnde katilmak isterim psn :meir21

oyuncum tyson...
  • Son 1 kayıt...
  • Dün gece saat 04.00 gibi bir açayım dedim oyunu tekrar, unranked maç yaptım ilk ikisini kaybettim, 3.de adamı 2 kez devirdim hemen kaçtı, yuh yaa profilimde 0-0 yazıyor utan dedim, 30 küsür maç yenmiş bir o kadarda yenilmiş.Hemen bir türk olarak yapıştırdım mesajı psn'den pussy diye
    Ağırsiklet oynamazdım ben 3.oyunda, lightheawy oynardım daha hızlı daha rahat gelirdi, sanırım bu oyunda 4-5 sikleti harmanlayıp 3 sikletre sıkıştırmışlar. MARVIN HAGVEL ile oynadım ve adam fnr3'den bu yana daha bir besil olmuş ve ağırsiklete dönüşmüş resmen
    Oyu iyice sarıyor.
  • psn: acorpsing
    boksör : ALİ
  • Kayıtlar dolmuştur.Kuralar akşam yazılacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Kayıtlar dolmuştur.Kuralar akşam yazılacaktır...

Kuraları biraz adil çek olurmu
  • Kuraları ben çekmiyorum,program çekiyor...
  • Karşıma sen çıkarsan yandık o zaman, daha kulağımızın arkası ıslak bir boksörüz
    Ama istikrarlıyım, kapar gibi oldum oyunu ama stamina bitiyor yaa gavurlarla çarpışırken.
  •  Fight Night Round 4 [Ana Konu]

Turnuva Kuralları :

-Eleme usulü
    -8 Kişilik
    -"Create Boxer" bölümünden yarattığınız ve "Boxer Share" bölümünden indirdiğiniz boksörlerle maç yapmak YASAKTIR ! Sadece oyunun asıl karakterleriyle maçlarınızı yapabilirsiniz.
    -Oyunda ki kurallara göre oynanır.Rakipler 12.Round'un sonuna kadar birbirlerini "Knockout" yapamamışlar ise,maçın sonunda oyun otomatik olarak puanları saydığı için kazananı belirleyecektir.
    -Birbirinize "Online" / "My Corner" / "View Player Hub" / "My Friends" bölümünden davet atıp,maçlarınızı yapabilirsiniz.
    -Maçlar kesinlikle "RANKED" sistemiyle oynanacaktır.Davet atarken "RANKED" seçeneğini seçip davet atıcaksınız."UNRANKED" davet geldiği takdirde kabul etmeyip rakibinize "RANKED" davet atmasını söyleyiniz.
    -Home veya Away kuralı olmadığı için kimin davet atacağını aranızda karar vericeksiniz.
    -Kayıt yapmadan önce "Heavyweight" boksörünüzü seçiniz.

Turnuvayı kazanan kişinin adı "1.Fight Night Round 4" - Turnuvası Şampiyonu : "Senceru" şeklinde başlığa yazılacaktır.

Örnek Kayıt ;

PSN : Senceru
    Boksör : Muhammed Ali

---

Kayıt Listesi ;

PSN : Senceru (Muhammed Ali)
    PSN : dIsAstEr-52 (Joe Fraizer)
    PSN : ucannn (Muhammed Ali)
    PSN : xErCuMenTx (Muhammed Ali)
    PSN : lastt_guy (Lennox Levis)
    PSN : furdecimbit (Lennox Levis)
    PSN : meir21 (Mike Tyson)
    PSN : acorpsing (Muhammed Ali)

Eşleşmeler ;

Fight Night Round 4 [Ana Konu]

• Hediye felan yazıyor orada ne iş
    Katılımcı sayısı o kadar az ki ismimi zor gördüm panoda.
    Hepi topu 4 maç yapılcak ve turnuva biticek
  • meir21

maçımızı istediğin zaman yapabiliriz hocam
  • rick dangerous

maçı ne zaman yapıyoruz?
  • Akşam yapalım inşallah hocam.
    Üstüme fazla gelme ama yeniyim
  • bana hocam demeyin millet kendimi çok büyük hissediyorum daha 17 yaşındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 14 Temmuz 2009; 20:08:28 >
  • @ acorpse

Maçı uygun olduğunuz bir vakitte yapabiliriz. Genelde müsait oluyorum acil veya garip bir durum olmadıkça.

PSN: dIsAstEr-52 vs acorpsing
  • Şu anda açmak üzereyim oyunu, gelirsen kapışalım ercüment
  • 3.round ko ile yendim rick dangerous u...

helal olsun rick üst üste 4 kez yere serdim en sonunda kalkamadın süper oynuyosun ayaga kalkma kısmını.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.