Valla uzun soluklu bir oyun arıyorsan ben etmiyorum. 4 gün evvel geldi oyun Legacy'i bugün bitirdim, bütün offline trophy'leri aldım.
Online kapışma da bir yere kadar zevk veriyor. Paran çok değilse alma.
quote:
Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant
Valla uzun soluklu bir oyun arıyorsan ben etmiyorum. 4 gün evvel geldi oyun Legacy'i bugün bitirdim, bütün offline trophy'leri aldım.
Online kapışma da bir yere kadar zevk veriyor. Paran çok değilse alma.
Soluksuz oynadıysanız doğaldır.
ekleyin beni Muhammed Ali
quote:
Orijinalden alıntı: alperoz49
PSN belirt lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Orijinalden alıntı: alperoz49
PSN belirt lütfen...
furdecimbit
benide ekleee xErCuMenTx
boksör mike tyson
niye hep heavy yapıyoruz ki bir btane de middle weight turnuvası açsan çok güzel olur
yeni yama geldi oyuna 237 mb ti yanlis hatirlamiyorsam.
evet bende şimdi indiriryorum yeni boksörler falan var sanırım
hadi sencer çek kuraları başlat turnuvayı
2.DH - Fight Night Round 4 - Tournament
Turnuva Kuralları :
-Eleme usulü -8 Kişilik -"Create Boxer" bölümünden yarattığınız ve "Boxer Share" bölümünden indirdiğiniz boksörlerle maç yapabilirsiniz ancak bu sizin zararınıza olur... -Oyunda ki kurallara göre oynanır.Rakipler 12.Round'un sonuna kadar birbirlerini "Knockout" yapamamışlar ise,maçın sonunda oyun otomatik olarak puanları saydığı için kazananı belirleyecektir. -Birbirinize "Online" / "My Corner" / "View Player Hub" / "My Friends" bölümünden davet atıp,maçlarınızı yapabilirsiniz. -Maçlar kesinlikle "RANKED" sistemiyle oynanacaktır.Davet atarken "RANKED" seçeneğini seçip davet atıcaksınız."UNRANKED" davet geldiği takdirde kabul etmeyip rakibinize "RANKED" davet atmasını söyleyiniz. -Home veya Away kuralı olmadığı için kimin davet atacağını aranızda karar vericeksiniz. -Kayıt yapmadan önce "Heavyweight" boksörünüzü seçiniz.
Turnuvayı kazanan kişinin adı "2.Fight Night Round 4" - Turnuvası Şampiyonu : "Senceru" şeklinde başlığa yazılacaktır.