Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acorpse

iyi oyundu, iyi savunma yaptın hocam, tebrik ederim...

Yere düştükten sonra aklıma geldi savunma yapmak aslında

Sağolasın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 27 Temmuz 2009; 1:09:28 >
  • Yeni turnuva için kayıtlar yakında açılacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Yeni turnuva için kayıtlar yakında açılacaktır...

Belli kurallar olsun bence ama bu sefer, şu an saatin ilerlemesinden dolayı örnek veremeyeceğim ama dier FNR4 sahiplerinden değişik fikirler gelebilir
  • Herkese merhabalar, bu seferki turnuvaya bende katılmak istiyorum. PSN: xcage46.
  • TEBRİK EDERİM DOSTUM

BU ARADA OYUNUN ÇIKTIĞI İLK GÜN ALMAMA RAĞMEN İLK TURNUVADA TATİLDEYDİM. YENİ TURNUVAYA BENİDE ALIN
  • Arkadaslar bedava DLC hakkinda ne düsünüyorsunuz? Pek deneme firsatim olmadi.Benim gördüklerim round aralarinda sponsor reklamlari cikiyor.Yeni bir antreman ringi birde yeni bir sort ve birkac eldiven gelmis.Oynanista da ufak tefek düzeltmeler olmus sanirim.Baska farklilik gören oldu mu?
  • Bedava DLC mi çıkmış ya ? yeni haberim oldu bir indireyim gece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 1 Ağustos 2009; 1:15:51 >
  • Senceru hocam, ikinci turnuva kayıtlarına başlasan mı
  • Önümüzde ki hafta tatile çıkma durumum var ondan dolayı daha başlatmadım...
  • Daha demin mert-0x9 psnli biriyle maç yaptım. Adam Türk'tü, Mert Çiftçi adında boksörü vardı hatta. Herneyse, ben bunu bir güzel dövdüm, hem nakavt ettim hem de puanda 90-79 öndeydim. Varlığa mesaj attım, güzel maçtı falan dedim ve varlık bana cevap olarak küfretti. Gel de bu varlığa sövme. İnsan sanıp mesaj atıyoruz aldığımız cevaba bak. Hala sinirliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 4 Ağustos 2009; 21:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

Arkadaslar bedava DLC hakkinda ne düsünüyorsunuz? Pek deneme firsatim olmadi.Benim gördüklerim round aralarinda sponsor reklamlari cikiyor.Yeni bir antreman ringi birde yeni bir sort ve birkac eldiven gelmis.Oynanista da ufak tefek düzeltmeler olmus sanirim.Baska farklilik gören oldu mu?
    hangi psn de ben bulamadim.hong kong psn de varmidir ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Daha demin mert-0x9 psnli biriyle maç yaptım. Adam Türk'tü, Mert Çiftçi adında boksörü vardı hatta. Herneyse, ben bunu bir güzel dövdüm, hem nakavt ettim hem de puanda 90-79 öndeydim. Varlığa mesaj attım, güzel maçtı falan dedim ve varlık bana cevap olarak küfretti. Gel de bu varlığa sövme. İnsan sanıp mesaj atıyoruz aldığımız cevaba bak. Hala sinirliyim

Böyle dengesizler çıkıyor online arenada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

Ben live'dan indirmistim.Psne'de cikmistir diye düsünmüstüm ama sen yazinca baktim daha cikmamis bugün yarin gelir sanirim.
  • arkadaslar meraba.ben oyunu bi kac günlüğüne arkmdan aldm.bana online trophler var.ranked mac kazanın world. da mac kazanın diye beni hep yeniyorlar acaba aranızda bana yardım etcek olan olursa psn m yazıyor .ekleyin oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Orijinalden alıntı: mistikv

Ben live'dan indirmistim.Psne'de cikmistir diye düsünmüstüm ama sen yazinca baktim daha cikmamis bugün yarin gelir sanirim.

anladım teşekkürler
  • arkadaşlar oyunu bende edindim ekleyebilirsiniz psn:Eryvt
    yalnız oyunu nasıl etkili oynayabiliriz son dört gündür babam bile dövüyor bana bir yol gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatel

arkadaşlar oyunu bende edindim ekleyebilirsiniz psn:Eryvt
    yalnız oyunu nasıl etkili oynayabiliriz son dört gündür babam bile dövüyor bana bir yol gösterin

Yüze vururken R2 ile vur.ve aralarda genelde heal ı deil stamia yı güclendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

quote:

Orijinalden alıntı: vatel

arkadaşlar oyunu bende edindim ekleyebilirsiniz psn:Eryvt

Yüze vururken R2 ile vur.ve aralarda genelde heal ı deil stamia yı güclendir.

Bence yanlış bir düşünce.

Bana sürekli r2 ile saldıran birine round başı en az 10 tane counter sallarım bir kere, r2 ile vurulanlara counter olarak dönmek çok kolay oluyor.

Ayrıca health azaldıysa yere düşmek çok kolaylaşır, stamina ve health dengeli gitmeli.
  • teşekkür ederim ilginize dediklerinizi yapıcam
  • Tatilden döndüm.En kısa zamanda turnuvalar tekrar başlıyor arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.