Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam öncelikle, Ali'ye karşı savunmanın en iyi yolu Ali'yi seçmektir. Ranked matchlarda karşıma Ali gelmediği sürece başka boksörleri seçiyorum artık, ama karşımdaki Ali'yi seçerse ben de Ali oluyorum ve maçlar ya 9 da 10 da bitiyor, geçen gün bir adam, beni 6 da düşürdü, ben onu 9 da düşürdüm ve 10 da nakavt ettim. Ve bu maçta da dediğimi yapmıştım, önce Tyson seçtim, karşımdaki Ali olunca ben de Ali oldum. Büyük ihtimal Tyson ile girseydim adam kolayca nakavt edecekti beni

@berkhinho

Sağolasın kardeşim
  • Oyun gerçekten de rakibin staminasını düşürüp isabetli kontralarla işini bitirmeye dayanıyor.

Legacy Mode'a başladım ve gerçekten de çok keyifli. 10 raundluk dövüşlerde insan ciddi anlamda yoruluyor ama yine de oyun git gide sardığı için bırakamıyorsunuz

Muhtemelen Ekim'e kadar oynar, sonra da FIFA 10 ile takaslarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

quote:

Orijinalden alıntı: alperoz49

quote:

ARKADAŞLAR GOZUNUZU SEVİYİM Bİ RAKİP ÇIKSIN KARŞIMA ARTIK SKILDIM OYUNDAN ........BİRİNİZDE ÇIKIP KARDEŞİM BEN SENİN AZINI BURNUNU KIRARIM DESİN ARTIK YAHUUUU

(Dikkat:WC Dünya birincisini yenmiş adam) Beni yenicek delikanlıya PS3 oyunu hediye edicem cidden bak şaka değil Kargo bedeli benden
    1 oyun oynanıcak daveti atıcam maç başlar yenilirseniz hakkınızı kaybedersiniz hadi bakalım

SencerU Yenildi ve hakkını kaybetti diğer arkadaşlarıda bekleriz

ya arkadaş o gün sana davet attım , hazır mısın karşıma çıkmaya cesaretin varmı bıdı bıdıdan başka bişey duymadık ama icraat yok !!!
    Gel akşama Yenersem oyunu da almıcam , senle karşılaştım önceden güçlüsün ama kimse yenilmez değildir , dün adamın birine ters geldim ratingi çok iyidi 10. roundda taktikle yere serdim.

Bide bana karakter yaratma ilgili ipuçları ver sen olayı kapmışsın , Oyunu satmadan önce seni yenicem And içtim !!!

O gun dediğin nekadar zaman oldu sende biliyorsun bıdıbıdı yaptıgım yok sana açıkça söledim BF yi yeni almıstım zevkli zevkli oynuyordum senden msj geldi bende sana dedim 2 çakıcam yere serilicen ugraşamam dedim sende tamam ozaman ben birazdaha çalışayım dedin gittin demedinki
    GELDE GÖRELİM KİM KİMİN AZINI BURNUNU KIRIYOR ozaman gelirdim hehehehe

Hayatında yemediğin dayağı yiceksin ama söliyim söz var icraat yok lafı ... vay vay vay hehehehe 2 tokat bi tukürük bi tekme maç biticek nerden geldiğini anlamıcaksın uaheuaehuaeh

Senden mi korkacağım , dünya birincisini yenmişmiş !!! Dünya sultan süleymana kalmadı sana mı kalacak sandın !!! Ben korkmuyorum ayrıca meydan okudum sana ogün !!!
    Senin karşına en dayanıklı adamımla çıkıp dayak yicem paşalar gibi ama 5.rounddan önce beni indiremezsin.
    GELDE GÖRELİM KİM KİMİN AZINI BURNUNU KIRIYOR

Yok ben ego göremedim , adam iyi ve iyi olduğunu söylüyor sadece :) Yalan mı söylesin !!! Dünya birincisini yenmiş işte listede ilk 10 da adını gördüm kaç defa.

Amaaaaa yenilirsen bidaha buralarda dolaşmayacaksın !!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperoz49 -- 24 Temmuz 2009; 17:28:26 >

• Arkadaşlar acorpsing'den haberi olan var mı?
  • @acorpsing

Hocam umarım yarına kadar gelebilirsin psn'e. Yarın yazlığa gidiyormuşuz çünkü. Ps'i götüreceğim ama malesef orada internet yok.

Pm de attım arkadaşlar, yarın sabaha kadar yaptık yaptık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR GOZUNUZU SEVİYİM Bİ RAKİP ÇIKSIN KARŞIMA ARTIK SKILDIM OYUNDAN ........BİRİNİZDE ÇIKIP KARDEŞİM BEN SENİN AZINI BURNUNU KIRARIM DESİN ARTIK YAHUUUU

(Dikkat:WC Dünya birincisini yenmiş adam) Beni yenicek delikanlıya PS3 oyunu hediye edicem cidden bak şaka değil Kargo bedeli benden
    1 oyun oynanıcak daveti atıcam maç başlar yenilirseniz hakkınızı kaybedersiniz hadi bakalım

SencerU Yenildi ve hakkını kaybetti diğer arkadaşlarıda bekleriz

ya arkadaş o gün sana davet attım , hazır mısın karşıma çıkmaya cesaretin varmı bıdı bıdıdan başka bişey duymadık ama icraat yok !!!
    Gel akşama Yenersem oyunu da almıcam , senle karşılaştım önceden güçlüsün ama kimse yenilmez değildir , dün adamın birine ters geldim ratingi çok iyidi 10. roundda taktikle yere serdim.

Bide bana karakter yaratma ilgili ipuçları ver sen olayı kapmışsın , Oyunu satmadan önce seni yenicem And içtim !!!

O gun dediğin nekadar zaman oldu sende biliyorsun bıdıbıdı yaptıgım yok sana açıkça söledim BF yi yeni almıstım zevkli zevkli oynuyordum senden msj geldi bende sana dedim 2 çakıcam yere serilicen ugraşamam dedim sende tamam ozaman ben birazdaha çalışayım dedin gittin demedinki
    GELDE GÖRELİM KİM KİMİN AZINI BURNUNU KIRIYOR ozaman gelirdim hehehehe

Hayatında yemediğin dayağı yiceksin ama söliyim söz var icraat yok lafı ... vay vay vay hehehehe 2 tokat bi tukürük bi tekme maç biticek nerden geldiğini anlamıcaksın uaheuaehuaeh

Senden mi korkacağım , dünya birincisini yenmişmiş !!! Dünya sultan süleymana kalmadı sana mı kalacak sandın !!! Ben korkmuyorum ayrıca meydan okudum sana ogün !!!
    Senin karşına en dayanıklı adamımla çıkıp dayak yicem paşalar gibi ama 5.rounddan önce beni indiremezsin.
    GELDE GÖRELİM KİM KİMİN AZINI BURNUNU KIRIYOR

Yok ben ego göremedim , adam iyi ve iyi olduğunu söylüyor sadece :) Yalan mı söylesin !!! Dünya birincisini yenmiş işte listede ilk 10 da adını gördüm kaç defa.

Amaaaaa yenilirsen bidaha buralarda dolaşmayacaksın !!!!!!!!!!!

Hehehehe peki abi yenilirsem bidaha dolaşmam ya biz dalgasına burda şakalaşıyoruz e tabikide dediğin gibi yalan yok bende sen görmüşsün Senceru bilir iyi öğrendim oyunu ama bazı arkadaşlar buna katlanamayaraktan abuk sbuk konusuyor çoluk çocukla muhattap olacağıma Blokluyorum gidiyor ..... heheheh

Bu arada sende az değilsin he 5. rounda kadar almazsın diyorsun beni üstüne çekiceksin sürekli tak tak tak atıcaksın yumrukları puanla alıcaksın anlaşıldı hehehehe tırsmaya başladım bak

• rakamlar herşeyi söylüyor !!!
  • Birde WC'de bak derim alperoz...
  • quote:

rakamlar herşeyi söylüyor !!!

Bu listede bir gariplik var. Öncelikle nereden aldın? O kadar kişinin "0" skill pointi olması demek hiç maç yapmamış olmasını gerektiriyor. SEnce böyle bir imkan var mı?

Ranked ve WC'de çok oynamama rağmen iyi derecelerim var, ama hiç maç yapmadığım mod yok. Nereden aldın bunu?

• quote:

rakamlar herşeyi söylüyor !!!

Alperoz 5 round dayanırım dedin ama 1. maç 2 round oynadık 2. de 1.roundda yerdesin ben WORLD CHAMPİON SHİP oynuyorum yani herkez kendi adamını seçiyor seni hani Caner Mercanla dövdüm Joe Friezer i aldın 1 round surmedi yerdesin işte herkez kendi karakteriyle oynuyor....

İlk 10 a çıktım ve buraktım şimdi kim bilir kaçıncı sıraya duşmuşumdur bakmadım

• Selam ,

Arkadaşlar ben bu resmi direkt world championship de oynayan friend list 'eme göre filtreledim sonuç bu çıktı.
    Sizdeki ile bendeki nasıl farklı olur bilmiyorum . Yanlışlık varmı bilmiyorum.

@ strongiron , abi Caner Mercan felaket ya sanki Ayıya eldiven takmışlar. Çok güçlü :)) , acelem var dedin diye hızlı oynadım ama yine de yenerdin.Ağır siklet bana göre göre değil ben en iyi kendi boksörümle orta siklette oynayabiliyorum şuan. Stil önemli benim için. Rastgele bir boksör ile oynayamıyorum.
  • quote:

Selam ,

Arkadaşlar ben bu resmi direkt world championship de oynayan friend list 'eme göre filtreledim sonuç bu çıktı.

@ strongiron , abi Caner Mercan felaket ya sanki Ayıya eldiven takmışlar. Çok güçlü :)) , acelem var dedin diye hızlı oynadım ama yine de yenerdin.Ağır siklet bana göre göre değil ben en iyi kendi boksörümle orta siklette oynayabiliyorum şuan. Stil önemli benim için. Rastgele bir boksör ile oynayamıyorum.

Orta sklet Hafif sklet orta Agır Sklet hangisini istersen oynayalım

Bu arada 8. sayfadan bu sayfaya kadar birinciyi yendigim kaçıncı sıralara yukseldigim hepsi var ...

Aslında C.Mercan muhammed aliden Joe friezerden ve Mike tysondan vs lerden duşuk biliyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 26 Temmuz 2009; 13:34:35 >

• VEEEEEEEEE 1. Fight Night Round 4 turnuvası Şampiyonu:

2. jüri üyesi maçı belirledi. Hayatımın maçıydı resmen. Sadece 1 stun ve 1 knockdown vardı. HEavyweight olmasına rağmen. Düşen de bendim 9. roundda düşmeme rağmen tüm jürilerin bana o roundda daha fazla puan vermesi ise beni şaşırttı. GErçekten çok güzel maçtı, acorpsing'e teşekkür ediyorum

Senceru hocam, başlığı rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 26 Temmuz 2009; 22:43:45 >

• Kardeşim tebrik ederim
  • quote:

Selam ,

Yarıldım burda...

Caner Mercan karakterinde birşey yok Muhammed Ali'yi falan alırsan,oynamayıda biliyorsan haşat edersin...

Tebrikler ucannn,başlığın geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 26 Temmuz 2009; 22:43:14 >

• Sağolun arkadaşlar, toplam yumruk sayılarına baktım, benim 610 gibi, onun da 590 gibi ve ikimiz de %59 ile vurmuşuz. Her şey çok yakınmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Selam ,

Yarıldım burda...

Caner Mercan karakterinde birşey yok Muhammed Ali'yi falan alırsan,oynamayıda biliyorsan haşat edersin...

ucannn tebrikler.

Senceru , Caner sağlam boksör :))
    ben anlamadım bu işi WC de en yüksek puan şuan benim gözüküyor mırın kırın yapmayın resim orda , siz alın bakalım bir de screenshot durum ne
    Bu kadar kişi karşı çıktığına göre vardır bir hikmeti ama yanlış aldığımı sanmıyorum.

2. turnuvada kendi boksörlerimizle dövüşelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Selam ,

Yarıldım burda...

ucannn tebrikler.

Senceru , Caner sağlam boksör :))
    ben anlamadım bu işi WC de en yüksek puan şuan benim gözüküyor mırın kırın yapmayın resim orda , siz alın bakalım bir de screenshot durum ne
    Bu kadar kişi karşı çıktığına göre vardır bir hikmeti ama yanlış aldığımı sanmıyorum.

2. turnuvada kendi boksörlerimizle dövüşelim

Caner dünya sıralamasında ilk yüzde

• @alperoz 49

Caner'in kendi yarattığı boksör sağlam ama muhammed ali,mike tyson gibi karakterlere çerez geliyor.Ayrıca kendisi WC yani oyunun içindeki kendi karakterinle dövüşüp,şampiyonada sıralamaya girdiğin bölümde ilk 50'deydi bir ara.Senin baktığın yerden bu görünmez çünkü bu oyun içinde bir modu oynuyor.Ama senin baktığın yere göre benimde hiç puanım yok oda yanlış bende bir ara ilk 400'e girdim WC'de değil normal ranked'ta,ama tabii pek ağırlık veremedim düştüm...
  • iyi oyundu, iyi savunma yaptın hocam, tebrik ederim...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.