Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acorpse

hocam daha şirketten çıkamadım, maçı 12 gibi yapsak zararı olur mu, teşekkürler...

Benim 12 de çıkmam gerekiyor bu hafta, 12 ye kadar her saat olur ama sonrası olmaz
  • ok o zaman şöyle diyelim, gece 11 gibi ben gelirsem girmeye çalışayım, eğer olmazsa, yarın 8 de illa evde olurum, malum p.tesi bugün çok sıkışık geçti...
  • Tamam hocam kolay gelsin sana
  • beyler birşey soracam seçeneklerden fiziksel hasarı en yukseğe çekmeme rağmen oyunda kan, kaş acılması dudak patlaması, şişlik morluk goremedim sizdede boylemi
  • Bu arada benim sorun kalmadı, 3 e kadar online ım
  • arkadaşlar dün tyson belgeseli vardı süperdi gerçekten.
    fnr4 almak istiyorum hemen.
  • beyler biri birşey soylesin yav
  • Bende tam onu yazacaktım.
    Belgesel süperdi, adam o kadar dobra anlattı ki hayatını.
    2005 senesinde yenildiği bir maçtan sonra(canlı yayın), sırf para için dövüşüyorum dedi adam.
    Adam 1990 senesinden sonra box'u sevmediğini, tüm dünyadan soğuduğunu ve sırf para için box yaptığını açıkladı.
    DON KING'in ne kadar adi biri olduğuna, kendisini soyduğuna değindi ve kaldığı otel önünde sinirlenip yumrukladığını anlattı.
    Tabi ki HOLYFIELD'ın sürekli kafa atarak 2 maç üst üste TYSON'ı yendiğini tekrar izlemek sinirlerime dokundu.
    Eğer herşeyi olan, CUS D'AMATA ölmesyedi, tecavüz iftirası atılacak kadar kendisini bırakmazdı TYSON.(Hayat hikayesini anlatan 1995 yapımı, Michael Jai White'ın oynadığı filmi izleyin bence hak verirsiniz.)

FNR4 resmen stamina üzerine endeks edilmiş yaa, TYSON'la oynuyorum genelde, ama gavurlar çabuk yoruyorlar.
    10 kişiden 5'i FOREMEN alıyor diğer 5 kişide ALI.
    Kimse zevk alıyım derdinde değil, değişik boksör alıyım diyorum o zamanda, adamın ne konudda üstün olduğunu çözemeden indiriliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 21 Temmuz 2009; 14:54:06 >

• @jamez

Dikkatli bakmadım oynarken,bir ara bakar söylerim...

Mike Tyson belgeselini izlicektim unuttum ya,neyse artık...

Forza Muhammed Ali... !!!
  • Arkadaşlar bugün dedem vefat etti. Şokunu atlatana kadar 3-4 gün oyun oynayacağımı sanmıyorum. Eğer sizin için sorun olursa şampiyon olarak acorpse'ı ilan edebilirsiniz, ya da 3-4 gün sonra yapabiliriz. Şu an hiç oyun oynayacak halim yok.
  • Başın sağolsun kardeşim,sorun olursa ne demek böyle bir durumda.kimse kaçmıyor final'i daha sonra yaparsınız...
  • dün gece'ki Mike Tyson belgeselinden sonra bu oyunun satışlarında ciddi bir patlama olacağını düşünüyorum ve hemen bu oyunu almaya karar verdim en yakın zamanda aranızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar bugün dedem vefat etti. Şokunu atlatana kadar 3-4 gün oyun oynayacağımı sanmıyorum. Eğer sizin için sorun olursa şampiyon olarak acorpse'ı ilan edebilirsiniz, ya da 3-4 gün sonra yapabiliriz. Şu an hiç oyun oynayacak halim yok.

Başınız sağolsun.
  • Kardeşim başın sağolsun ya, ne demek ne şampiyonu, lafı mı olur, bekleriz tabii ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar bugün dedem vefat etti. Şokunu atlatana kadar 3-4 gün oyun oynayacağımı sanmıyorum. Eğer sizin için sorun olursa şampiyon olarak acorpse'ı ilan edebilirsiniz, ya da 3-4 gün sonra yapabiliriz. Şu an hiç oyun oynayacak halim yok.

Allah sabır versin başınız saolsun dostum...
  • Hepiniz sağolun arkadaşlar
  • Başın sağolsun Sevgili Max...
  • Belgesel süperdi bende 1-2 ay önce Ingilizce olarak netten bulup izlemistim son macinda adi sani duyulmamis elin Irlanda'li boksöründen dayak yiyip kariyerini noktalamasi beni üzmüstü. O mactan öncede basin toplantisida bayagi atip tutmus ben bu adami balik gibi yutarim felan demis
  • tesadüfen girdim arkadaşım başın saolsun allahtan rahmet,sana ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.tekrar başın sağolsun
  • ALLAH rahmet eylesin arkadaşım.sabırlar versin ALLAH hepinize.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.