Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Melo#15

o senmiydin yavdur siliyim mesajı özür dilerim hihihi

dostum benim amacım da oyunadan zevk almak tabi ki yani senin dediğin gibi yaparsak ne anlamı olur ki ben sadce daha fazla önemseyip daha fazla eğlenmeye çalışşıyorum şahsen umursamadığım oyundan maç dan zevk almam.

Yok hocam önemli değil, orada da yanlış anlaşılmışım zaten, amacım terslik değildi

Ben çok ciddiye alırsam zevk alamıyorum. Kendimi maçtan önce yenilgiye hazırlıyorum, nasılsa yenileceğim diye çıkıyorum, yenilirsem üzülmüyorum, yenersem de iyi heyecan yapıyorum Bilen bilir zaten, Fifa turnuvalarında maçtan önce "7den fazla atmak yok" diye mesaj atardım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Bir daha ki turnuva da, siklet seçilsin, sikletteki boksörler kadar kişiye kayıt imkanı verilsin ki forumda çok fazla kişi almamış sanırım bu oyunu ve boksörlerde kura ile belirlensin bence.

Hocam tamam Muhammed Ali çok güçlü de herkes onu seçebiliyor Mesela bak bizim Senceru ile M. Ali vs M. Ali oldu.

Renk gelsin diye şeyettiydim.
  • ya arkadaşlar yardım ben oyunu bugun aldım ve 10 tane onlıne mac yaptım ve hepsinide 1.raunda yenildim arkadaşlar bunda başka bişey mi var anlamadım yardım ederseniz sevinirim böyle oluncada oyundan hiç zevk almadım yaa......
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcblue

ya arkadaşlar yardım ben oyunu bugun aldım ve 10 tane onlıne mac yaptım ve hepsinide 1.raunda yenildim arkadaşlar bunda başka bişey mi var anlamadım yardım ederseniz sevinirim böyle oluncada oyundan hiç zevk almadım yaa......

Başka birşey mi var derken? Tutorial 'ı baştan oynayın isterseniz.
  • Uğurcan alacak kupayı
  • çok feci bi kapışma oldu, arkadaşımı tebrik ederim, 2. düştükten sonra kalkan adamı tebrik ederim ben walla, daha hayatımda kalkamadım 2.den sonra, aldık maçı şansa
  • quote:

Orjinalden alıntı: acorpse

çok feci bi kapışma oldu, arkadaşımı tebrik ederim, 2. düştükten sonra kalkan adamı tebrik ederim ben walla, daha hayatımda kalkamadım 2.den sonra, aldık maçı şansa

Hocam yarın 8 de yapalım final maçını

@Melo#15

Bizim rövanş yine yattı hocam

• hocam beni h.sonu affet, ben rockncoke hesabı 2 gün offline takılırım, dersen ki yarın öğlen falan yapalım uyarspor
  • quote:

hocam beni h.sonu affet, ben rockncoke hesabı 2 gün offline takılırım, dersen ki yarın öğlen falan yapalım uyarspor

Öğlen evde değilim hocam Ne zaman onl. olursun?
  • ptesi gece 8 desek, çok mu iddialı olur hehe
  • acorpse

çok güzel maç oldu tebrikler

max

önümüzdeki turnuvada inş max
  • quote:

ptesi gece 8 desek, çok mu iddialı olur hehe

Ben gelebilirim hocam o saatte, sorun olmazsa yaparız
  • Online ranked'da onda on oldu. Adamla baya başabaş gittik, zaten skorlarımız da yakındı (o da 14-2) idi, 5. roundda o beni bir kere düşürdü, 6 da ben onu 3 kere

Yalnız en nefret ettiğim şeyi yaptı, kalkamayacağını anlayınca oyundan çıktı. Tamam galibiyet yazılıyor ama o adamın puan kaybetmemesi... PSN'den dayadım mesajımı, "teşekkür edecektim fakat anladım ki.." diye giden bir mesaj
  • Uğurcan dün iç acımadın ayıptır yaa.
    Biraz müsamaha göster, yerden kalkınca enerjimin dolmasına bile izin vermedin hiç
    Yalnız boksör download etmek süper yaa, millet yapıyo biz oynuyoz ROCKY felan.
    Nasıldı benim son aldığım ucube
  • quote:

Orjinalden alıntı: rick dangerous

Uğurcan dün iç acımadın ayıptır yaa.
    Biraz müsamaha göster, yerden kalkınca enerjimin dolmasına bile izin vermedin hiç
    Yalnız boksör download etmek süper yaa, millet yapıyo biz oynuyoz ROCKY felan.
    Nasıldı benim son aldığım ucube

Hocam 2. maç biraz denedim ama yapamadım. Aslında 3. maçta da ben skorla bitirmek istiyordum da o adamı görünce yüzünün nasıl dalgalandığını baya merak ettim Onun için kafadan knock down yapmaya çalıştım ama olmadı

• Final ne oldu... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Final ne oldu... ?

Bu akşam 8 de
  • Hadi bakalm,bekliyoruz...
  • Nedense hem korunup hem karına çalışmama rağmen ALI'nin stamina'sı hiç bitmiyor
    Nasıl iş anlamadım.
    Final maçı kim kim ?
  • hocam daha şirketten çıkamadım, maçı 12 gibi yapsak zararı olur mu, teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.