Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşleşmeleri yazmıştım ben ilginç bir şekilde silinmiş...

Sanırım forumda bir sorun oldu,neyse tekrar koydum resmi ;

Fight Night Round 4 [Ana Konu]
  • Kratos, hocam alayım 2500 euro'nu

2. roundda ilk kez yeri öpen muhammed ali(ucannn) 5. ve 6. roundda muhammed ali'yi yere düşürdü(senceru) ve Senceru kalkamadı. Maç ucannn'ın Ayrıca headseti açık unutmam sonucunda arkadaşın tüm konuşmalarımızı duyması büyük bir rezillik oldu benim açımdan

Kazanan: Muhammed Ali (ucannn)

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım

• Tebrikler...

Rezillik değilde , bende baya bir lag oluştu.Eskivleri atamadım pek,ama yinede çok dağınık oynadığım için lag'ı bahane edemiyorum hakkındı maç...

Yalnız bir daha benden maç alamazsın bunu yaz bir kenara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Tebrikler...

Rezillik değilde , bende baya bir lag oluştu.Eskivleri atamadım pek,ama yinede çok dağınık oynadığım için lag'ı bahane edemiyorum hakkındı maç...

Yalnız bir daha benden maç alamazsın bunu yaz bir kenara...

Hocam ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum, ondan rezillik diyorum, neler neler demişimdir ben o heyecanla Sonundaki sevinmeyi de duymuşsundur

Bu arada yanımdaki arkadaş metyn07, o da yakında turnuvalarda aramızda, oyunu bugün geldi

Olsun hocam alamasam da ilk defa yendim seni herhangi bir oyunda

• bu arada bende tatilden döndüm. turnuvada eksik varsa girebilirim
  • ucannn ; Staminasını yerim ben bunun... ucannn yumruğu sallar,Senceru eskivi atar ucann'dan gelen ses ; offf kötü oldu bu , Senceru eskivin ardından yumruğu vurur ucannn'dan gelen ses ; off yaa...

Gülmekten oynayamadım ki zaten...

Gelsin arkadaşında büyüyelim artık,başka bi maçta görüşmek üzere...

@Quatronic

Eksik yok maalesef,bir daha ki turnuvaya inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 17 Temmuz 2009; 17:33:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

ucannn ; Staminasını yerim ben bunun... ucannn yumruğu sallar,Senceru eskivi atar ucann'dan gelen ses ; offf kötü oldu bu , Senceru eskivin ardından yumruğu vurur ucannn'dan gelen ses ; off yaa...

Gülmekten oynayamadım ki zaten...

Gelsin arkadaşında büyüyelim artık,başka bi maçta görüşmek üzere...

@Quatronic

Eksik yok maalesef,bir daha ki turnuvaya inşallah...

Zaten o "off yaa" ları çok yaptım, sürekli counter yedim senden Staminanın azalıcağını görünce sallamaya başladım, o sırada da sürekli counter yedim

• bu akşam olabilir bizim maç ercüment arkadaş ile, bilgisine, yazışalım burdan mümkünse, yarın falan yalan olur...
  • bu akşam belki gelemeyebilirim misafir var yatıya kalmazlarsa oynarız
  • Süper bir maçtı Uğurcan'a verdiğim gazlar ve Senceru'yu Beşiktaş'lılığıyla övmem gibi konuşmalar vardı. Uğurcan maçtan yarım saat sonra bile titriyordu
  • max finale çıkarsam rövanş maçı çok pis olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melo#15

max finale çıkarsam rövanş maçı çok pis olacak

Çekişmeli olur İyi olan kazansın

Çok hırs yapmam aslında, çok da kasmam kendimi ama nedense maçlarda kazanacak gibi oluyorsam birden feci heyecan yapıyorum

• OOO öcümü almışsın ucann helal !!! kelebek gibi uçuyo sadece Senceru başka bi numara yok !!

Büyük finali bekliyoruz
  • Bir daha ki turnuva da, siklet seçilsin, sikletteki boksörler kadar kişiye kayıt imkanı verilsin ki forumda çok fazla kişi almamış sanırım bu oyunu ve boksörlerde kura ile belirlensin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Bir daha ki turnuva da, siklet seçilsin, sikletteki boksörler kadar kişiye kayıt imkanı verilsin ki forumda çok fazla kişi almamış sanırım bu oyunu ve boksörlerde kura ile belirlensin bence.

Hocam tamam Muhammed Ali çok güçlü de herkes onu seçebiliyor Mesela bak bizim Senceru ile M. Ali vs M. Ali oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Temmuz 2009; 20:18:06 >
  • @acorpse

bu akşam yapalım maçı bekliyorum.

yenilmemeyi hiç bu kadar istememeştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 17 Temmuz 2009; 20:49:53 >
  • quote:

@acorpse

bu akşam yapalım maçı bekliyorum.

yenilmemeyi hiç bu kadar istememeştim

Hocam sen bana karşı hırs falan mı yaptın, bana mı öyle geldi Beni yenmeyi normalden fazla istiyorsun gibi
  • hani seninle ni maç yapmıştık ya fnr deki ilk maçımdı ve yenilmiştim sonra maçın ranked olduğunu gördüm ve sana 2-3 kez rematch önerdim yapmadık içimde kaldı ve bende ilk fnr şampiyonu olmayı istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 17 Temmuz 2009; 21:11:56 >
  • quote:

hani seninle ni maç yapmıştık ya fnr deki ilk maçımdı ve yenilmiştim sonra maçın ranked olduğunu gördüm ve sana 2-3 kez rematch önerdim yapmadık içimde kaldı ve bende ilk fnr şampiyonu olmayı istiyorum...

Hocam çok FNR oynamıyorum ben, oynasam da arkadaş oluyor bizde ondan yapamadık Bugün de arkadaş vardı mesela, turnuva maçı olmasa sadece arkadaşla oynamak için açacaktım

Bir de oyun yani bu, eğlenmek için oynamıyor muyuz, kaybetsek ya da kazansak ne farkeder sonucunda eğleniyorsak İstersen sen çıkarsan maç da yapmayalım al senin olsun turnuva, çok da önemli değil Ama ben sadece yaptığım maçları konuşabileceğim insanlarla yapıp eğlenmek istiyorum

Bir de bana öbür başlıkta "terslik bazılarının kanına işlemiş" gibi bir şey yazmışsın, ne gibi bir tersliğimi gördün merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 17 Temmuz 2009; 21:20:00 >

• o senmiydin yavdur siliyim mesajı özür dilerim hihihi

dostum benim amacım da oyunadan zevk almak tabi ki yani senin dediğin gibi yaparsak ne anlamı olur ki ben sadce daha fazla önemseyip daha fazla eğlenmeye çalışşıyorum şahsen umursamadığım oyundan maç dan zevk almam.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.