Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fıght Nıght Round 4 ---demo gameplay --yeni video

http://www.gametrailers.com/video/demo-gym-fight-night/49365
  • Oyunun trailer videosu süper.Ouyun gerçekten yenilenmiş sanki farklı bir oyun oynayacağız gibi.Heal olsun. Umarım NBA, FİFA'da bu şekilde büyük gelişme kaydeder. Ellerinden öpüyorum yapımcıların helal olsun. Mike TYSON olsun istemişimdir hep. lennox lewis mike tyson daha ne olsun.
  • NERDE ESKİ FNR NERDE ŞİMDİKİ FNR BUTUN GÜZELLİĞİNİ MAHFETMİŞLER ....

Evet arkadaşlar eski FNR3 oyuncuları için soluyorum oyun smulasyon gibiydi sizde biliyosunuz yani arka seyirciye fln yogunluk degilde tamamen karakterlere yogunluk verilmiştir .Şimdi ise tam tersi arka efectlere onem gosterilmis karakterlere onem verilmemis ...

Eskiden raund bittiginde yuzumuzde olusan hasarları kendimiz indirirdik yarıkları kapatırdık şimdi oyuncuyu yakından bile gostermiyor pst mi spt mi ne ole bir puanın var soruyor neyi duzeltelim stamina vrus gucu vs onlardan birine veriyosun sonra başla amekan gureşimi yapıyoruz yoksa BOX mu anlamadım ben vruşlar çok dandikleşmiş heleki baygınlık modu fln daha berbat bide o dandik ketçap gibi yere kan sıçaraması yokmu yazık ettiler oyuna umitlerime bide bole geri fln yapıyorsun ya oyun hızlı cekim gibi zaten geri yaptıgın zaman karşı tarafın yumrugu boşa cıktıgında vurdugunuzda sanki havayi fişek patlıyor ufak çapta ÇOCUK OYUNU YAPTILAR HERKEZ OYNAR ARTIK DAN DUN DALIYOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 18 Mayıs 2009; 17:25:34 >

• ben fight night serisinin takipçisi değilim fakat gözlemlediğim kadarıyla oyun fazla gerçekçi olmamış son videolarınada baktım adamlar sanki plastik gibi duruyor arka plandaki seyirciler çok tırt ringteki dövüşe değilde sanki başka bir şeyle mesguller gibi karşılştırmak gerekirse ufc 2009 çok daha iyi bi oyun gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: NECO ksk

ben fight night serisinin takipçisi değilim fakat gözlemlediğim kadarıyla oyun fazla gerçekçi olmamış son videolarınada baktım adamlar sanki plastik gibi duruyor arka plandaki seyirciler çok tırt ringteki dövüşe değilde sanki başka bir şeyle mesguller gibi karşılştırmak gerekirse ufc 2009 çok daha iyi bi oyun gibi geldi bana

bunun uzerine diyecek birşey yok EA games kendi kendini batırdı yazık etti ama dedigim gibi çocuklara yonelik yapmıslar basitlestirmişler ve hızlılastırmıslar tamamen Artislik oyuncuların cıkısı fln vs ama oyuna gırınce berabet

• joseph abi paylaştı benle ama eğer bilerek değiştirdiyseler şerefsizler yüzünden indiremiyorum.geçersiz diyor.offf ya amma şansmış dün evde olsaydımbaşka arkadaşlöarımın yardımlarını bekliyorum.joseph abi yanlış yazmış olmayasın?birde sencure kardeşim eğer olmassa sen atabilir misin?
  • Baktım abim doğru yazmışım,bide ben deneyim bakayım..
  • bi insan niye değiştirir şifreyi anlamış değilim ayıp be kardeşim.bu arada tekrardan teşekkürler joseph

bu arada oyun 3 ten daha güzel olmuş,vücut grafikleri yüz grafikleri kesinlikle harika 3 e göre ,iyi inceleyin oyunu 1-2 kere oynamakla anlaşılmaz,yumruk atarken dikkat edin yumruk attığınız taraftaki kaslar kasılıyor yada yumruk yediğiniz taraftaki kaslar..bunlar fnr 3 te varmıydı?seyirciler fnr 3 e göre kesinlikle daha yoğun.adamlarda bırakın ter gözükmesini ter damlıyor.önceki oyun daha basitti bu oyun daha zor olmuş ve daha gerçekçi olmuş.tuş kombinasyonlarını tam olarak kullanırsanız anlayacaksınız.ketçap dediğiniz kan fnr 3 te konfeti idi.şuanda da ketçapa falan benzemiyor.dan dun dalma diye birşey yok ,yumruklardan kaçıp zamanında guard alırsanız boşluklardan yumruk atarsanız oyuun nekadar gerçekçi olduğunu göreceksiniz.

• Yok yok kimse değiştirmemiş merak etmeyin,şimdi girdim çıktım tekrar

K®ATOS

Az önce banada you cannot dedi,sonra kendim hesabımdan sign out yapıp tekrar denedim oldu,yani kendi hesabından çık öyle bi dene...
  • ne değiştirmesi arkadaşlar hesap çatır çatır çalışıyo.
    kendi hesabınınzdayken giriş yapmayın.ilk önce ps3 ana menüde yeni bi kullanıcı oluşturun ve gerekli hesap bilgileriyle bu oluşturduğunuz kullanıcı hesabı üzerinden onlıne olun ,hepsi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

ne değiştirmesi arkadaşlar hesap çatır çatır çalışıyo.
    kendi hesabınınzdayken giriş yapmayın.ilk önce ps3 ana menüde yeni bi kullanıcı oluşturun ve gerekli hesap bilgileriyle bu oluşturduğunuz kullanıcı hesabı üzerinden onlıne olun ,hepsi bu.

Tamam kanka sakin ol

K®ATOS Erol abine kulak ver,dediği gibi yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

ne değiştirmesi arkadaşlar hesap çatır çatır çalışıyo.

Tamam kanka sakin ol

K®ATOS Erol abine kulak ver,dediği gibi yap

çok sakinimmm

• Sana bu demo hiç iyi gelmedi kanka

Aman diyim evde birşeyleri kırıp dökme
  • quote:

Sana bu demo hiç iyi gelmedi kanka

Aman diyim evde birşeyleri kırıp dökme

demo harika geldi kardeşimm ,yine en az 1 tane siaxis parçalıycaz bu oyun için
  • Demo'yu Kötüleyenleri Anlamıyorum.Gerçekten Muhteşem Ötesi Olmuş...

Bende Dünden Beri Bunu Anlatıyorum Arkadaşlar'a PS3'ten Create New User Dedikten Sonra Bu Hesapla Sign in Olacaksınız Diyorum.Adamlar Diyolar Şifreyi Değiştirmişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 18 Mayıs 2009; 18:44:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Demo'yu Kötüleyenleri Anlamıyorum.Gerçekten Muhteşem Ötesi Olmuş...

Aynen ama zevkler ve renkler diyelim,çok müthiş olmuş hareketler+oynanış,boksörlerin mimkleri tepkileri..
  • JOSEPH_STAlinciğim 1 numarasın demo işlerinde, sayeden INFAMOUS u gorduk, simdi bunu goreceğiz, paylaşımın için çok teşekkür. talih sevdiklerinin canına can katsın.
  • Saol dostum güzel sözlerin için...

Şu unchartıd betayıda bi alalım hayırlısıyla
  • quote:

Saol dostum güzel sözlerin için...

• quote:

quote:

Saol dostum güzel sözlerin için...

Onuda Bekliyoruz Joseph...

Infamous'a Yetişemedik,Onu Alalım Bari...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.