Şimdi Ara

Fight Night Round 4 [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
0
Favori
40.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar köyden yeni geldim direk baktım.
    aman yanlış anlamayın size söylemedim değiştirmişsinizdir diye belki buradada paylaşılmıştır ve başka birisi değiştirmiştir sandım :) şimdi deneyeceğim hesabı kapatıp.
    joseph abi tekrar tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 18 Mayıs 2009; 21:58:10 >
  • Arkadaşım kusura bakma bi iki sorum olacak, boyle iyi güzel yazıp eliştiriyorsun saygı duyuyorum fakat şu yazdıklarımI SABIRLA OKUYUP bi cevap verirsen sevinirim:

1)FN3 teki vuruş sonrası hep aynı çizgi gibi çıkan kanların FNR4 teki 3 boyutlu vuruşa ve vurduğun yöne göre dağılan kan damlalarından iyi olduğunu mu söylüyorsun?

2)FN3 teki senin deyiminle simülasyon olan oyundaki tek vurşta güç toplayıp adamı yere seren ve her seferinde online maçlarda adamların hile gibi kullandığı heymaker' ın FNR4 teki oturaklı ve oyuncular arasındaki dengeyi bozmayan haymaker ' lardan iyi olduğunu mu iddia ediyorsun?

3)FN3 teki adamların içerisinden geçen (grafiksel olarak) yumrukların FNR4 teki adamların içinden değilde vuruşa göre omuzdan sekip yerini bulmayan gerçekçi yumruklarda iyi olduğunu mu anlatıyorsun?

4)FN3 teki vurulan yumruğun defansta kalmasından sonra vuruşu yapan oyuncunun donup kalmasının,kesik kesik robot gibi animasyonların FNR4 teki kesik kesik değilde akıcı animasyonlardan daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun?

5)FNR3 teki oyuncuların rating' ine değilde oyuncunun ezbere, hile gibi yaptığı vuruşlara dayalı oynanışın FNR4 teki boksörlerin Özelliklerine ve gücüne dayalı mücadelelerinden daha öndemi olduğunu belirtiyorsun?

SON SORUM: FNR3 TE NİYE HİÇ instant replay yokta FNR4' te VAR sordunmu kendine?

Ben yardımcı olayım EA Spots bu işi biliyor. Nasılki EURO08de mükemmel oyuncu modellemeleri var diye her pozisyon sonrası araya giren oyun içi görüntüler izliyorduk(ki şahsen ben gayet memnundum) FNRte de adamlar kaplamalarda ve fiziklerde mükemmel bi iş ortaya koymuşlarki bunu da replay lerle oyuncunun gözüne gözüne sokuyor. TABİİKİ ANLAYANA YA DA ELEŞTİRMEK İÇİN ELEŞTİRİ YAPANLARA DEĞİL.

EA SPOTS U AYAKTA ALKIŞLIYORUM YENİ NESLİ İSE ŞU AN SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

quote:

Orjinalden alıntı: Strongiron

NERDE ESKİ FNR NERDE ŞİMDİKİ FNR BUTUN GÜZELLİĞİNİ MAHFETMİŞLER ....

Evet arkadaşlar eski FNR3 oyuncuları için soluyorum oyun smulasyon gibiydi sizde biliyosunuz yani arka seyirciye fln yogunluk degilde tamamen karakterlere yogunluk verilmiştir .Şimdi ise tam tersi arka efectlere onem gosterilmis karakterlere onem verilmemis ...

Eskiden raund bittiginde yuzumuzde olusan hasarları kendimiz indirirdik yarıkları kapatırdık şimdi oyuncuyu yakından bile gostermiyor pst mi spt mi ne ole bir puanın var soruyor neyi duzeltelim stamina vrus gucu vs onlardan birine veriyosun sonra başla amekan gureşimi yapıyoruz yoksa BOX mu anlamadım ben vruşlar çok dandikleşmiş heleki baygınlık modu fln daha berbat bide o dandik ketçap gibi yere kan sıçaraması yokmu yazık ettiler oyuna umitlerime bide bole geri fln yapıyorsun ya oyun hızlı cekim gibi zaten geri yaptıgın zaman karşı tarafın yumrugu boşa cıktıgında vurdugunuzda sanki havayi fişek patlıyor ufak çapta ÇOCUK OYUNU YAPTILAR HERKEZ OYNAR ARTIK DAN DUN DALIYOSUN

• AŞADIGAKİ NUMARALANDIRDIGIN HEPSİNE BİRER CEVABIM OLUCAK BEN SANA SAYGI DUYARAK OKUDUM VE SAÇMA SAPAN DEGİLDE GÜZEL YAZILAR YAZDIGIN İÇİN TEŞEKKUR EDERİM

1: Dogru ve güzel
    2:Dogru ve güzel
    3.Dogru ve guzel
    4.Dogru ve güzel
    5.DOGRU VE GÜZEL..
    SON SORUNUDA sordum kendime ondada haklısın

AMA BU SORUNLARI DUZELTİP AYNI ŞEKİLDE KALSALARDI OYUNCULARIN GRAFİKLERİNİ GENE AYNI ŞEKİLDE YAPIP DEDİKLERİN GİBİ BUTUN ARIZALARI VE HATALARI KALDIRSALARDI EMIN OL PLASTİK ADAMLARLA OYUN OYNAMAZDIK .... VE AYNI ŞEKİLDE ADAM GENE BOŞTA KALIYOR SANİYESİ AZALMIS
    EVET ŞİMDİ BENİM NUMARALARIMA DEGER VERİP OKURSAN BENDE SEVİNİRİM

1.ADAMIN YUMRUGU BİZ KAÇTIGIMIZDA BOŞTA KALDIKTAN SONRA VURDUGUMUZDA HAVAYİ FİŞEK GİBİ PATLAMA OLAYI NEDİR ?
    2.ARKA SEYİRCİYE BUKADAR ONEM VERİP OYUNCULARIN FNR3 E GORE PLASTİK GİBİ OLMASININ ÖNEMİ NEDİR BOXMU YAPCAZ SEYİRCİMİ İZLİCEZ ?
    3.ROUND BİTTİKTEN SONRA VERDİGİMİZ PSTS MİDİR SPT MİDİR stamina arttır yok onu arttır sunu arttır nedir eskiden bi emek harcıyorduk bi dogal guzelligi vardı ?

SON SORUM DEGİL AMA SON DİYECEGİM BİRŞEY VAR SANA

İlk once benim o lafı derken neyi haykırdıgımı anlamamıssın kendi kafana gore onumu diyorsun ? bunumu diyorsun ? diye şeyler yazmışsın zaten yazdıkların olması gereken şeyler ya gerisi ? bukadar bildigimiz şeyleri yazacagına arkadaşım ben yazdıgını anlamadım oyun kotu derken neyi kastettin yazsan ayrıntılı yazardım ama dediklerinle hiiiiç bir alakası yok zaten yazdıkların bildiklerimiz ve olması gereken.

Bu yazdıklarının hepsi dogrudur ama FNR3 teki hatalardır ve zaten giderilmesi gereken şeylerdir. Bana sürekli sorular sormuşsun sölüyorsun? anlatıyorsun ? Belirtiyorsun? e gozunu sevdigim arkadaşım sen zaten FNR3 teki duzeltilmesi gereken hataları solemissin ve bunlar zaten olması gereken seylerdi olmuş ama NERDE ESKİ GRAFİKLER FARKINDA DEGİLMİSİN ARKA EFECTLERLE GİRİŞ SAHNELERİYLE OYUNCUNUN GOZUNU DOLDURMUŞLAR .....

BENİM SOLEDİKLERİMİ BASTIRMAK CURUTMEK İSTİYORSAN eleştiri yapmak icin yapanlara vs diyecegine DAHA CIKMAMIS BIR OYUN İCİN BANA BİDE GEÇMİŞTEKİ HATALARI SOLEME BUNDAN DAHA NELER KEŞFEDİLİCEK DUR BAKALIM Ayriyetten FNR3 fanıyım zamanında gece gunduz oynardım Rplay beni ilgilendirmez oyun icindeki gerçekcilik ilgilendirir gozune soka soka .... BUL BAKAIYIM BANA BU RESMİ FNR 4 TE ?????
    GERÇEKÇİLİK
     Fight Night Round 4 [Ana Konu]
    BOXTA BİR HATA SENİN HAYATINI KAYDIRIR

He ben sadece duşunlererimi soledim ilk yazdıgımda begenmedigim şeyleri eski tadı veremedi bana kendi adıma konustum herkezin zevki ve rengi başka tabi ama alıcam oyunu oynadıgım arkadaşlarım var onlarla oynıcam zevkimi alıcam ama sen öle bir yazmışsınki goren ea sportun akrabası sanar be kardeşim oyunu şu şu şu yuzden ben begenmedim ve eski tadı demoda alamayınca sinirimden yazdım .....Orjinalden
    BUYUR BUDA FNR4 TEN USSTEKİ SON RESME UYDURMAYA CALISTIM 107 ekran var bende dandik bir ekranla çekmedim resmi tabi ustteki kadar guzel degil ama elimden geldigi kadar ama şu anda ekranımda acık HD kalitede aynı goruntu farkedemicek kadar şey degiliz heralde
    Arka efectler cok guzel surekli fotografcıların flashları patlıyor pat kut ama şu anda ben iki plastik boxcu goruyorum sevgili arkadaşım actionmanlar vardı bizim cocukken oynardım onlar gibi keske camera ile goruntude ekleye bilsemde pata kute sabaha kadar dal bitmez FNR3 te bi hata yap yumrugu agzının ortasına ye nasıl bayılıyorsun bak bunda dal hiç korunma ben ole yapıyorum bunda bide R2 ye bas arada sert yumruk denk gelirse he bide sert yumruk attıgında adamın suratta maytapmı patlatıyorsun ben anlamadım sanırım senin için replay onemli bi kaç omuzdan seken yumruk gorseller ve iki damla yere duşen 3 boyutlu kan oyun oynarken 2d de olsa onemli degil yani hehehe ben senin yazını okudum sende benimkini okudun derdimi anlata bildiysem ne ala ama sen hala anlayamıyorsan bişiy diyemem yazdıklarınıda bundan sonra okumam ama istersen msn adresim orda var gir karşılıklı tartışalım dedigim gibi herkezin duşuncesi zevki farklıdır uşenmeden cevap verdim zaten bukadar ufff yazmam birdaha yeteri kadar yazdım zati ama bişiy diyimmi Sen EA games in Turkiye Dstrubtru yazamamında işte ondan olmayı hakediyorsun bence başvur hehehe valahi şupeleniyorum zaten Ea games ten olduguna offf yeter bukadar cok guldum valahi aklıma geliyor yazıyorum guluyorum

alıntı: erimo

Arkadaşım kusura bakma bi iki sorum olacak, boyle iyi güzel yazıp eliştiriyorsun saygı duyuyorum fakat şu yazdıklarımI SABIRLA OKUYUP bi cevap verirsen sevinirim:

1)FN3 teki vuruş sonrası hep aynı çizgi gibi çıkan kanların FNR4 teki 3 boyutlu vuruşa ve vurduğun yöne göre dağılan kan damlalarından iyi olduğunu mu söylüyorsun?

2)FN3 teki senin deyiminle simülasyon olan oyundaki tek vurşta güç toplayıp adamı yere seren ve her seferinde online maçlarda adamların hile gibi kullandığı heymaker' ın FNR4 teki oturaklı ve oyuncular arasındaki dengeyi bozmayan haymaker ' lardan iyi olduğunu mu iddia ediyorsun?

3)FN3 teki adamların içerisinden geçen (grafiksel olarak) yumrukların FNR4 teki adamların içinden değilde vuruşa göre omuzdan sekip yerini bulmayan gerçekçi yumruklarda iyi olduğunu mu anlatıyorsun?

4)FN3 teki vurulan yumruğun defansta kalmasından sonra vuruşu yapan oyuncunun donup kalmasının,kesik kesik robot gibi animasyonların FNR4 teki kesik kesik değilde akıcı animasyonlardan daha iyi olduğunu mu düşünüyorsun?

5)FNR3 teki oyuncuların rating' ine değilde oyuncunun ezbere, hile gibi yaptığı vuruşlara dayalı oynanışın FNR4 teki boksörlerin Özelliklerine ve gücüne dayalı mücadelelerinden daha öndemi olduğunu belirtiyorsun?

SON SORUM: FNR3 TE NİYE HİÇ instant replay yokta FNR4' te VAR sordunmu kendine?

Ben yardımcı olayım EA Spots bu işi biliyor. Nasılki EURO08de mükemmel oyuncu modellemeleri var diye her pozisyon sonrası araya giren oyun içi görüntüler izliyorduk(ki şahsen ben gayet memnundum) FNRte de adamlar kaplamalarda ve fiziklerde mükemmel bi iş ortaya koymuşlarki bunu da replay lerle oyuncunun gözüne gözüne sokuyor. TABİİKİ ANLAYANA YA DA ELEŞTİRMEK İÇİN ELEŞTİRİ YAPANLARA DEĞİL.

EA SPOTS U AYAKTA ALKIŞLIYORUM YENİ NESLİ İSE ŞU AN SAYGI İLE SELAMLIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strongiron -- 19 Mayıs 2009; 3:05:59 >

• demoyu benimle de paylaşırsanız sevinirim.
  • Evet Arkadaşlar Yok Mu Bizden Başka Demo'yu Oynayan...
  • JOSEPH_STALin abi sağolsun benımde oynama ımkanım oldu.tekrar tesekkur ederım. oyun eskısıne nazaran iyi gorunuyor.ayrıntılar arttırılmıs.legend modu fılan da guzel olucaktır.
  • demonun suyunu çıkardım diyebilirim sanırım iddaalı bi rakip olucam
  • bende joseph stalin abiye çok teşekkür ediyorum oun sayesinde oynadım.ama aşırı yumruk oluyor oyunda.saniyede bir yumruk.biraz daha gerçekçi olması lazım.ilk dakikalar şöyle sınıcan adamı ama olmuyo hemen atak yapıyor karşı taraf
  • Demo bugün gelir mi ya. Meraktan öldüm bi oynayamadık şu oyunu .
  • demosunumu oynuyosunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

demosunumu oynuyosunuz

Evet aynen.Joseph sağolsun onun sayesinde oynuyoruz işte..

• Beyler demo kodunu banada PM atabilir misiniz?
    Yada PSN'inde ekli olduğum arkadaşlar PS üzerindende gönderebilirler farketmez
    Psn: kereminho
  • arkadaşlar benimle de paylaşırmısınız rica etsem demoyu çok merak ediyorum kaç aydır bunu bekliyoruy ya şimdiden teşekkürler....
    PSN:teknosinan
  • ps3 bölümünde aktif olan biri değilim o kadar.. fnr4 için tanımadığım ve beni tanımayan @JOSEPH_STALin'e pm attım şifre için sağolsun düşünmeden verdi ve şu anda oyun iniyor gerçekten iyi niyetli bi ps3 kullanıcısı çok teşekkür ediyorum helal olsun size ve sizin gibilere..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

OFF SSe bak

Demo için pm atan,oynamak isteyen ve merak eden tüm arkdaşların pmlerine bilgiler gönderilmiştir,artık DH halkından nasiplenmeyen kalmasın

• Bana da bilgileri gönderdiğin için teşekkürler en kısa zamanda indirip deneyip yorumlarımı yazacağım
  • banada gönderebilirseniz çok makbule geçer arkadaşlar.
  • Şu oyun çıksada oynasak arttık...
  • oyunu oynadım beğenmeyenler arasındayım hiç gerçekçi gelmedi sanki anima gibi olmuştu gerçekten yazık ettiler fnr4'e bu gidişle fnr3 oynayacak millet eskisi gibi..
  • JOSEPH_STALin teşekkurler şifre için emeğine sağlıkk bakalım merakla indiriyomm demoyu işallah hüsrana uğramam...........
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.