Şimdi Ara

Fiio X3 ve Monster diesel vektr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir başka setuplar kullandığım için dolapta kutularında duran ürünlerim satılıktır.İlanı uzun zaman önce açmıştım fakat forumdan uzun süre uzak kalınca unutulmuş kalmış.

Fiio X3 first gen 2015 başında alındı.Sürekli silikon kılıfında kullanıldı.Ekran sticker'ı dahi duruyor.Kozmetik olarak 10/9.9 demek istiyorum çünkü olur da gözümden bir şey kaçmıştır.Kutusu mevcut,kılıfı ile birlikte verilecektir.Şu an telefon ve fiio q1 mark 2 kullandığım için dolapta öylece duruyor

Monster Diesel Vektr Kafaüstü kulaklık yine 2015 başında alındı fakat hemen bir ay sonra HM5 aldığım için sadece bir ay kullanıldı.Spor yaparken kullanırım diye satmadım ama lafta kaldı.Kozmetik olarak yine sorunsuz.Kutusu belgeleri duruyor.FAKAT kendi yanında gelen aux kablosu çekmeceye sıkışmadan dolayı hasarlı ve bazen temassızlık yapıyor.Başka bir aux kablo ile sorunsuz kullanılıyor.Tamamen kablonun sorunu ve kablo modüler olduğu için kulaklık sorunsuz.

Kozmetik olarak sorunsuz kutulu sorunsuz Fiio x3 1st gen için 300 tl
    Kozmetik olarak sorunsuz kutulu fakat kablosu sorunlu Monster Diesel Vektr Kafaüstü kulaklık için 100 tl istiyorum.SATILDI

İzmir içi elden daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alykayhan -- 13 Aralık 2018; 15:54:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatlar makul iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm

• Hocam kulaklik bluetooth modelmi pek bilhi sahibi degilim acikcasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.