Şimdi Ara

Fikirleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir çok arkadaşımıza gerek yorumlarla gerek kodlama konularında destekte bulunmaya çalışıyorum.

Sıra bana geldi :) Yorumlarınız, değişiklik yapılması gereken alanlar vb. önerilerinizi bekliyorum. İndirimi Takip

• Anlaşılan fikir beyan etmeye değer görülmedi :(
  • daha fazla göster butonunu daha güzel bir şeyle değiştirebilirsin mesela. Arkaplan rengini değiştir derim ben. Beyaz sanki daha iyi durur. Böyle ölü durmuş. Menü çubuğu içinde Codrops'a bakmanı şiddetle öneririm. Çünkü gerçekten çok güzel örnekler var orda. Blueprints'ler hoş ama hepsine bak sen. Tarihi gösteren kırmızı kutucuklar hoşuma gitti güzel onlar. Ama logoya da bir el atılsa hiç mi hiç fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscarPenn

daha fazla göster butonunu daha güzel bir şeyle değiştirebilirsin mesela. Arkaplan rengini değiştir derim ben. Beyaz sanki daha iyi durur. Böyle ölü durmuş. Menü çubuğu içinde Codrops'a bakmanı şiddetle öneririm. Çünkü gerçekten çok güzel örnekler var orda. Blueprints'ler hoş ama hepsine bak sen. Tarihi gösteren kırmızı kutucuklar hoşuma gitti güzel onlar. Ama logoya da bir el atılsa hiç mi hiç fena olmaz.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Logo konusunda gerçekten haklısın bir türlü el atamadım. Illustrator 2 (adobe den ücretsiz olduğu için) ile o kadar çıktı. Menü ile ilgili güzel örnekler var değerlendireceğim tekrardan teşekkür ederim. Hangi çözünürlükte ve tarayıcıda incelediğinizi sorabilir miyim? Alanlarda kayma var mıydı?

• Asus EeePC 1001 PXD netbook ile baktım. Ekran çözünürlüğünü bilmiyorum. Alanlarda kayma yoktu. Sağlam tasarım tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscarPenn

Asus EeePC 1001 PXD netbook ile baktım. Ekran çözünürlüğünü bilmiyorum. Alanlarda kayma yoktu. Sağlam tasarım tebrik ederim

Çok teşekkür ederim tekrardan yorumunuz için
  • rica ederim, değişikler için başlığı takip ediyorum. Beklemedeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.