Bildirim
fikirlerinize ihtiyacım var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum monitör kasa ve power supply seçiminde çok ince eleyip sık dokumanı tavsiye ederim.sonuçta sistemin değişmez parçaları bu 3 parçadır yıllarca sorunsuzca kullanabilirsin o yüzden çok çok iyi araştırıp gözünle görüp öyle karar vermen senin açından iyi olur.
http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655
bu monitörüde araştırma listene mutlaka ekle canlı görebilirsen bütün fikrin değişebilir.
-
hım pardon zaten ilk yazdığın monitör oymuş :))
bu arada benim işim acele olmasaydı bu monitörü 345 dolar +kdv den alacaktım.pentaya geçen hafta gelmiş olması lazım yaklaşık bu fiyatlara yakın alabilirsin piyasadaki bilgisayarcılardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 10 Şubat 2013; 0:41:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: esperer
dostum monitör kasa ve power supply seçiminde çok ince eleyip sık dokumanı tavsiye ederim.sonuçta sistemin değişmez parçaları bu 3 parçadır yıllarca sorunsuzca kullanabilirsin o yüzden çok çok iyi araştırıp gözünle görüp öyle karar vermen senin açından iyi olur.
http://www.vatanbilgisayar.com/Monitör/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655
bu monitörüde araştırma listene mutlaka ekle canlı görebilirsen bütün fikrin değişebilir.
psu olarak bunu alacağım
http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz600mxsp-eu-modxstream-pro-serisi-80plus-600w-guc-kaynagi-(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=35126
watt değeri biraz düşük ama yeterli olacağını düşünüyorum 80+ zaten..
evet o monitör güzel ama fiyatı limitimi aşıyor..
peki listedeki aoc için ne düşünüyorsun tasarım olarak oda asus mx279h a benziyor çerçevesi ince ve oda ips panel..
-
quote:
bu arada benim işim acele olmasaydı bu monitörü 345 dolar +kdv den alacaktım.pentaya geçen hafta gelmiş olması lazım yaklaşık bu fiyatlara yakın alabilirsin piyasadaki bilgisayarcılardan
fiyat çok iyi 730 tl civarı
acaba hala aynı fiyata bulabilir miyim..
pentayı ilk defa senden duydum sitesinde ürünler görünmüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: anotherbrick55
quote:
fiyat çok iyi 730 tl civarı
acaba hala aynı fiyata bulabilir miyim..
pentayı ilk defa senden duydum sitesinde ürünler görünmüyor
o toptancı sitesi asus un distiribitörlerinden birtanesi.yani demek istediğim hani caddelerde olan pc dükkanlarından birine bu monitörü sorabilirsin demek istemiştim.garantiyi sorun etme asus ta direk distirübütöre kendin yollayabilirsin daha uygun olur senin için.
valla bana soracak olursan monitör olarak samsung ve philips derim.bu iki firmadan samsung panel üretir ve hemen hemen her monitör samsung panel kullanır.aoc inca v.s bunlara bulaşma derim hım kullananlar kızabilir belki ama samsung ve philips sıkıntısızdır.diğer ürünler pek beni cezbetmez .uzun yıllar kullanmak istiyorsan bence geçmişi olan bir marka almak uzun vadede daha karlı olacaktır.
-
kalite istiyorsan ıps ledlere bakmanı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X