Şimdi Ara

FIKRA:::====))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

iki kardes
    iki erkek kardesin organlarinin birisi cok buyuk digeri cok kucuk ımıs. adamlar gerdek gecesi oncesi doktara gidip aceleyle dertlerini anlatmislar. Doktor bunlara birer recete verir ve bu isinizi cozer der.
    bir kac hafta sonra organi kucuk olan kardes gelir ve doktor bey ne yaptin organima iyice kuculdu goremiyorum bile nolcak simdi der.
    doktor: o zaman kardesini dusunemiyorum o da yanlıs ilaci icti o ne oldu nerde simdi :
    kardes : kavsakta takildi donemiyor.

Bozuk Sicil
    Zamanın birinde yaşlı bir amca eşeği ile karayolunda ağır ağır ilerlerken yolda görev yapan trafik polislerince durdurulur ve kırmızı ışık ihlali yaptığı söylenir bu sebebten ötürü ceza yazılacaktır trafik polisi yaşlı amcaya dönerek
    - Amca kırmızı ışık ihlali yaptın ceza yazacağım cezayı sanamı yazayım yoksa eşeğemi.Eşeğe yazarsam 3 kuruş sana yazarsam 5 kuruş nasıl istersin ?
    - Bana yaz oğlum
    -Amca anlamadın galiba sana yazarsam 5 kuruş eşeğe yazarsam 3 kuruş
    - Anladım oğlum anladım.Eşeğin sicilini bozmayalım belki ilerde polis olur.der...

• güzel güzel
  • Fıkra yazanlardan allah razı olsun.Hiç olmasa yüzümüzde bir tebessüm olmasını sağlıyorlar.sağolasın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEDAT_PEKER

Eczacı baba

Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

Bu çok güzel

quote:

Bozuk Sicil
    Zamanın birinde yaşlı bir amca eşeği ile karayolunda ağır ağır ilerlerken yolda görev yapan trafik polislerince durdurulur ve kırmızı ışık ihlali yaptığı söylenir bu sebebten ötürü ceza yazılacaktır trafik polisi yaşlı amcaya dönerek
    - Amca kırmızı ışık ihlali yaptın ceza yazacağım cezayı sanamı yazayım yoksa eşeğemi.Eşeğe yazarsam 3 kuruş sana yazarsam 5 kuruş nasıl istersin ?
    - Bana yaz oğlum
    -Amca anlamadın galiba sana yazarsam 5 kuruş eşeğe yazarsam 3 kuruş
    - Anladım oğlum anladım.Eşeğin sicilini bozmayalım belki ilerde polis olur.der...

Buda güzel

• Adam köyde bir kızla evlenmiş. Aradan 2 ay geçmiş adamın almanyaya
    >
    > > işçi olarak gitmek için başvurusu kabul edilmiş. Bavulunu toplayıp
    > çiçeği burnunda karısıyla vedalaşıp düşmüş almanya yollarına. 7-8 ay
    > sonra bir telgraf gelmiş bizim adama:
    >
    > > - Karın öldü stop.. Hemen gel stop.. Cenazeye yetiş stop..
    >
    > > Adam telgrafı alır almaz uçağa atlamış ve memleketine gitmiş.. Eve
    > geldiğinde bi bakmışki karısı yerde üstü örtülü herkes ağlıyo. Hemen
    > eğilmiş örtüyü açmış:
    >
    > > - Ah ben senin o gül yanaklarına doyamadım. demiş yanaklarını öpmüş
    > karısının.
    >
    > > - Ah ben senin kiraz dudaklarına doyamadım. demiş dudaklarına
    yumulmuş.
    >
    > > - Ah ben senin memelerine doyamadım. demiş memelerine yumulmuş. Böyle
    > böyle derken herkesin içinde karısını halletmiş. Ama işte ozaman olan
    > olmuş ve kadın dirilmiş. Herkes korku ve şaşkınlık içinde kalakalmış.
    >
    > > Neyse herkes kenjdine gelmiş adamla kadın evlerinde başbaşa
    > kalmışlar.Üzüntü sevinç korku şaşkınlık hepsi bir arada.
    >
    > > Adam birkaç hafta sonra almanyaya geri dönmüş. Aradan 3-4 ay geçmeden
    bir
    >
    > > telgraf daha gelmiş.
    >
    > > - Karın öldü stop.. Gelmene gerek yok stop.. Biz bütün köy bir aydır
    > uğraşıyoruz stop.. Dirilmedi stop

• hepsi çok güzel

• sonuncu süper:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel Fıkrası :D
    18 yıl önce açıldı
    Padişah fıkrası
    16 yıl önce açıldı
    Resimli anlamlı güzel sözler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SÜPERRRRR.........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.