Temel ile Dursun Amerika'da yaşarlarken paraları bitmiş ve bir banka soymayı kafalarına koymuşlar. Gece yarısı olmuş, Dursun ve Temel kapıları açıp içeride kasaları aramaya koyulmuşlar.
Temel bir kasa görmüş, açmışlar ve içinden bir kase muhallebi çıkmış. E bu kadar uğraştık boşa gitmesin demişler ve bunu Temel afiyetle yemiş. Daha sonra bir kasa daha görmüşler ve onu da açmışlar bir kase muhallebi daha. Bunu da Dursun yemiş. Tabii ikisi de şaşırmış koca bankada nasıl para olmaz diye ve orayı terk etmişler.
Ertesi gün gazetelerde manşet :
"Dünyanın en büyük Sperm Bankası soyuldu!.."
Temel ile Fadime lunaparka giderler. Dolasirlarken bir ara Fadime donme dolaba binmek ister. Temel karsi cikar, "olmaz, donun gozukur" der. Fadime susar. Az sonra Temel balonlara tufek atarken Fadime caktirmadan yanindan ayrilir. On dakika sonra Temel'in yanina doner. Temel sorar: "Neredeydin?" "Donme dolaba bindim" deyince Temel sinirlenir. - Ben sana binme donun gozukur demedim mi? - Dedin ama gozukmedi. Cikardim oni?.
Askeri bir birlikte tören geçişi sırasında komutanın yanındaki karısını gören bizim abaza askerlerden biri "ben karıyı *ikerken kıvılcım çıkartırım " diye yüksek sesle konuşurken komutan duyuyor.
çağırın ulan şu askeri deyip bizim abazanı apar topar getiriyorlar. "*ik lan benim karıyı ama kıvılcım çıkaramazsan ben seni *ikerim" diyor.
bizim asker başlıyor düşünmeye nasıl yapsada kıvılcım çıkarsa?, babasına haber yolluyor bu işi nasıl halledeyim baba diye. babasıda ona ateş böceklerini bir kavanoza doldurmasını ve her vuruşta bir tane serbest bırakmasını söylüyor.
bizim abaza denileni yapıyor. ve komutanın karısını *ikerken her vuruşta bir tane ateş böceğini serbest bırakıyor. orda gözcülük ve sayım yapan asker "vuruş bir kıvılcım bir" sayım yapıyor. vuruş iki kıvılcım iki vuruş üç kıvılcım üç vuruş dört kıvılcım dört .... derken bizim abaza boşalıyor ve kavanozu yere düşürüyor.ateş böcekleride birden uçuşuyor.bunu gören gözcü "VURUŞ YİRMİ. *M İNFİLAK ETTİ" diye tekmil veriyor.
Adamın derdi başka "Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?" demiş.
Müftü cevap vermiş "Ona da 4 Nuri düşer" Adam şaşkın, ne yani eşit haklara mı sahip olacaklar Kös kös evine dönmüş, Bakmış karısı namaz kılıyor, Basmış tekmeyi -"Or..pu mu olcan lan sen "
Temel Dursunu Almanyadan aramış ve bu akşam uçakla döneceğini söylemiş.Dursun da hangi havayoluyla döneceğini sormuş.Temel PANAM demiş.Dursun anlamamış defalarca sormuş.Temel PANAM die kendini yırtmış fakat anlatamamış ve dayanamayıp:
Pantolonun PANı ananın *Mı.
sağol
eline sağlık hepsi süper
devammm......
Adamın biri, üç kızını da evlendirmiş ve gece sırayla gezmeye başlamış. Birinci kızın kapısını dinlerken felaket bir şekilde bağırmış. Baba:
-Ne oldu kızım, niye bağırıyorsun?
-Baba, çok büyüktü...
İkinci kızın evine gitmiş, o da bağırmış. Ona da aynı soruyu sormuş. Cevap gelmiş:
-Baba, çok büyüktü...
Adam, üçüncü kızın evine gitmiş ama ne ses var ne seda. Adam şaşırmış:
-Ne oldu kızım, senden niye ses yok?
-Eeee babacığım, ağzında birşey varken bana konuşma diyen sen değil miydin!...
Genç bir çift evlenirler ve lüks bir otelin çati katini balayi dairesi olarak kiralarlar. Gece olup gerdek vakti geldiginde adam karisina;
- Karicigim ilk gecemizin özel olmasi ve hiç unutmamak için degisik bir sekilde seviselim, der.
Karisida bu öneriyi kabul ederler ve biraz düsündükten sonra kadin;
- Buldum hayatim, ben balkon kapisinin önünde sende giris kapisin önünde dur ve isiklari söndürüp birbirimize kosalim. Birbirimizi nerede bulursak orada sevisiriz, der ve kocasida bu fikire bayilir.
Adam ve kadin yerlerini alir ve adamin isigi söndürmesiyle birlikte birbirlerine kosmaya baslarlar.Tam kosarken adamin ayagi haliya takilir ve balkondan otelin havuzuna düser. Adam sok olmustur ve çirilçiplak vaziyettedir. Biraz utana sikila oradaki garsonlara seslenir ve bir havlu getirmelerini rica eder. Garsonda adama;
- Beyefendi kusura bakmayin su anda sizinle ilgilenemeyecegim çünkü çatı katindaki bayanin *mina kapi tokmagi girmis onu çikarmaya çalisiyoruz
Kadın, köyden birisiyle iş tutuyormuş. Bu işi de ahır duvarları ince olduğu için ahırda yapıyorlarmış. Bu köylüler de kimse davayı çakmasın diye duvarı delmişler. Adamın canı isteyince "Melemez, melemez" diye seslenince kadın ahırdaysa, adam aleti duvara dayıyor, böylece *ikişiyorlarmış. Bunu kocası farketmiş. Karısından intikam almak istemiş. Birgün komşusunun haberi yokken elinde kızgın bir demirle komşusunun ahırına girmiş ve "Melemez, melemez" demiş. Kadın *mını dayıyıvermiş. Herif de kızgın demiri karının *mına sokmuş. Aradan birkaç gün geçmiş. Adam ahırda olduğu sırada komşusu da ahıra gelmiş ve adam "Melemez, melemez" diye seslenmiş. Karının komşusu da "*mı yandı gelemez" demiş...
adam oğlunu evlendirecekmiş.ilk günneler yapması gerektiğini söylemek istemiş fakat oğlundan - tamam baba biliyorum yanıtını almış. bir gün oğlu odasında iken; oğlunun yastıkla birşeyler yaptığını farketmiş. - hırsla oğlum sen sapıkmısın yastıkla uğraşıyorsun demiş. bunun karşısında oğlu - baba yastığı kadının altına koyduğunda 1 santim daha fazla girer demiş. adamı almış bir düşünce, elinde kağıt kalem ile gören oğlu ne yaptığını sorunca; - ahh! oğlum bu güne kadar ananın 138 kilometre hakkını yemişim der
Genç, güzel, sarışın ve dul bir bayan Hilton oteline gider. Resepsiyonda formu doldururken masada bir tepsi içinde üzerine smokin giydirilmiş bir kurbağa görür. Merak eder ve sorar Bu nedir diye. Görevli cevap verir : Efendim bunun adı Alfonso dur. Genç güzel ve dul bayanları tatmin eder der.
Kadın odasına çıkar fakat merak eder. Acaba nasıl tatmin ediyor diye ve resepsiyona telefon açar. Alfonso ile bir şişe şarap ister. Adam tepsi ile Alfonso yu getirir ve çıkar gider. Kadın kurbağaya bakar ama kurbağada tık yok. Soyunur yine tık yok. Uzun zaman uğraşır ama kurbağa hiç istifini bozmaz.
Kadın dayanamaz ve resepsiyona telefon açar. Görevliye durumu anlatır. Adam der ki efendim yanlışınız var Alfonso özel eğitimlidir der Kadın da adamı odasına çağırarak durumu görmesini ister.
Görevli odaya çıkar Bir Alfonsoya birde çıplak kadına bakar ve der ki Oğlum Alfonso sana 100 üncü ve son kez gösteriyorum der ve kadına atlar..
Bir gün bir adam bilim adamlarinin yanina gider ve derki:
-"Bana hangi prezeryatifi verirseniz patlatirim".Bilim adamlari bu adama bir prezeryatif vermisler.Adam bir odaya gidip 1 2 dakika sonra gilmis.Bilim adamlari buma sormuslar nasil patlattin diye adam demiski:
-"Sag tasak basinç sol tasak basinç prezeryatif bum" demis.Bilim adamlari prezeyatifi toprakla karistirip verirler ama adam onuda patlatir.Bilim adamlari sorar nasil patlattin diye.adam ayni seyi söyler.Böyle 9 10 kere daha toprakla karistirip verirler adam hepsini patlatir.Bilim adamlari sorduguda yine ayni seyi söyler.Bilim adamlari kamyonun iç lastiginden yapmaya karar verirler yaparlar ve adama verirler adam onuda patlatir.Bilim adamlari sordugunda ayni seyi söyler.Bilim adamlari kamyonun dis lastiginden yapip verirler.Adam gelir.Bilim adamlari sorar nasil patlattin diye.Adam :
-"sag tasak basinç,lastik basinç sol tasak BOooooooM".
bir gün piç ali nin uykusu kaçar annesiyle babasının yatakodasına gider annesiyle babasını sevişirken görünce dayanamaz masatürbayon yapmaya başlar.
Annesi; "kocacım üstümde saatte 400 yapan bi porche gibisin harikasın" der. bababası da; "karıcım altımda saatte 200 yapan bi chavrolet gibisin" der.
piç ali çıkar bağırırır :anne baba yavaş gidin el arabasıyla size yetişemiyorum.
Küçük afacan, mutfakta yemek pisiren annesinin yanina kostu:
- Anne, anne bakicim yataginda yabanci bir adamla yatiyor. Hem de çirilçiplak.
Deme oglum, feci bir sey bu!
Çocuk kahkahayi basti: - Kandirdim seni anne. O adam yabaci degil, babam!
Adamin biri evlenmeye karar vermis ama yasi 75. Kiz da 22. Çocuklari, torunlari evlenmesin diye adami ikna etmeye calismislar; "Babacim bak yasin ilerledi. Kalbin dayanmaz." diye. Ama adami ikna ne mumkun. Kimseyi dinlememis. Kizla evlenmisler.
Gerdek gecesi olmus, sabah olmus, derken saat ogleni bulmus, yeni evlilerden hala ses seda cikmiyormus. Aradan birkaç saat geçtikten sonra kapi acilmis ve kiz bitkin bir vaziyette disariya çikmis.
Yasli adamin oglu hemen kosmus ve endise ile sormus : "Neler oldu? Babam iyi mi?" Kiz : "Evet cok iyi idi" demis. "Ben yoruldum da. biraz mola verdik..." diye ilave etmis.
Çocuk : Allah Allah! 75 yasinda bir adam, nasil oluyor da bu kadar aktif olabiliyor?
Üç fingirdek kız bir manava gitmişler ve 3 tane muz istemişler. Manav muzları tartmış, 4 tanesi tam 1 kg. gelmiş. Kızlar ısrarla 3 tane istediklerini söyleyince bir tartışma başlamış aralarında. Manav 3 tane muzun ne kadar ettiğini hesaplayamayacağını söylüyor ama kızlar ısrarla 3 tane istiyorlarmış. En sonunda kızlardan birisi tartışmayı bitirmek için arkadaşlarına dönüp; - Kızlar boşverin, 4 tane alalım. Birinide yeriz.
kaaann arakdaşımız döktürmüş ya hepsi süper.Devamını bekleriz.
devammmmm.......
Bir çocuk varmış hep sapık filmlere gidiyomuş.Babası ne zaman hangi filme gittin diye sorsa filmin adından belli oluyomuş nasıl bişey olduğu.Neyse babsı birgün yine sormuş:
-Hangi filme gittin bakalım? -İntikam peşinde Babası şaşkın: -İnanamıyorum ilk defa adam gibi bi filme gittin.Baş rolde kim vardı peki? -İntik dedim ya baba...
Çocukla annesi, birgün plaja gitmişler. Annesi güneşlenirken çocuk, sürekli annesini üzerine kum serpiyormuş. Annesi, çocuğa ne kadar kızsa da, çocuk, devam ediyormuş. Bu sırada yanlarına bir kıro gelmiş. Kıranun geldiğini duyan kadın, kıroya:
-Amcası, bu çocuk yaramazlık yaparsa döversin, değil mi?
Adam pala bıyıklarını sıvazlayarak "Anasını bile *ikerim" demiş...
zengin bi kadının kocası vefat eder. Trilyonların sahibi olan kadın bütün dünyayı gezer, herşeyin tadına varır ama marrağın tadına varamadığını fark eder.
Gazeteye bi ilan verir kendisini 50 postayı bi seferde zikebilene bütün servetini vaat eder.ilan gazetede yayınlanır yüzlerce kişi sıraya geçer.
Biri gelir 12 diğeri gelir 15 kimse 17 nin üstüne çıkamaz. Kadın zevkten ölmek üzere çok hoşuna gidiyor,ama bunun bi çılgınlık olduğunun farkına varıp herkezi geri gönderir.
Aradan 2 gün geçer eski gazeteyi karıştıran bi yozgatlı ilanı görür ve adrese gider. Kapıyı çalar kadın karşısındaki yozgatlıya sorar ne vardı. Adam der ben ilan için geldim kadın tebessümle peki sanada bi şans vericem der.
Yatak odasına giderler.yozgatlı başlar 5 -10 -20 derken otuzbeşinciye gelince kadın korkmaya başlar servet elden gidiyo, hemen çamura yatmaya başlar 27 oldu yozgatlı hemen müdahele eder otuzbeş olurmu der. Kadın bende sayıyorum 27... Yozgatlı; olurmu abla otuzbeş... Kadın sinirlenerek in üstümden der Yozgatlı; aman be abla, sorun ettiğin şeye bak sil baştan başlayalım...
Hapisane kaçkını bir adam önüne cikan bir eve girer ve yataklarinda uyumakta olan bir cifti esir alir. Adami bir sandalyeye, kadini da yataga baglar.
Bir an etrafina bakinip kadinin ustune atlar ve boynunu opmeye baslar. Aradan bir dakika bile gecmez, mahkum yeniden ayaga firlar ve odayi terkeder.
Bunun uzerine adam karisiyla konusmaya baslar: "Sevgilim, bu adam yillardir kadin gormemis. Boynunu nasil optugunu gordum. Sanirim geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasini sagla ki burdan sag cikabilelim. Unutma ki hayatimiz buna bagli. Dayanikli ol ve unutma, seni seviyorum!"
Kadin bu sozler uzerine gulumser ve sakince konusur: "Haklisin sevgilim bu adam yillardir kadin gormemis ama o sirada benim boynumu opmuyor, kulagima senin cok yakisikli oldugunu, seni cok begendigini soyluyordu. Hemen ardindan da bana vazelinin banyoda olup olmadigini sordu. Dayanikli ol ve unutma, ben de seni seviyorum!"
Orta yasli zengin ve dul bir kadin artik hayatini yalniz geçiremeyecegini anlayarak gazeteye bir ilan vermis: "Zengin bir dul bayan hayatini ve parasini paylasabilecegi bir hayat arkadasi ariyor.. Yalniz asagida yazili sartlarima uymasi gerekir" 1-BENI DÖVMEYECEK 2-BENI BIRAKIP KAÇMAYACAK 3-YATAKTA SUPER OLACAK Aylarca telefonu çaldi. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapinin zili durmadi ama sonuçta kadin hiç birini begenmedi ve kendine uygun bulmadi. Bir gün yine kapi çaldi. Kadin kapiyi açtiginda yerde paspasin üstünde yatan kollari ve bacaklari olmayan bir adam gördü: - Kimsin? Ve burda ne yapiyorsun? -Merhaba, dedi adam, artik aramaniz gerekmiyor, bugün sansli gününüz ve ben hayallerinizde ki erkegim.. Bakin kollarim yok sizi dövemem. Bacaklarim yok istesemde kaçamam! - Eee.. Yatakta süper oldugunu nerden çikardin? - Kapiyi çaldik ya!!
Bir kasabanın kilisisinde papaz vaaz vermektedir. Konu, kasaba nufusunun azlığına gelir ve papaz, halkı çocuk yapmak için "Eşiyle cinsel ilişkide bulunan her kimse bir tabur düşman askeri öldürmüş kadar sevap kazanır" der. Vaazdan sonra evine dönen çiftlerden birinde kadın kocasına yaklaşır ve "Hadi kocacığım, bir tabur asker öldürelim" der, kocası kabul eder ve seks yaparlar. Aradan yarım saat geçer, kadın yeniden gelir ve "Hadi kocacığım, bir tabur askeri daha öldürelim" der. Adam yine kabul eder ve yeniden birleşirler. Aradan bir saat geçer, kadın yeniden gelir ve "Hadi kocacığım, bir tabur daha öldürelim" der, adam oflaya puflaya kabul eder ve yaniden birleşirler. Bunun üzerinden bir saat geçer, kadın yine ister, adam bir nevi çaresiz yine "Hadi" der. Bu sırada çıkardıkları seslerden rahatsız olan oğulları gelir odaya:
-Yaa çok gürültü yapıyorsunuz, uyuyamıyorum.
Babası yakınır:
-Ne yapayım oğlum, düşman askerleri ananın *mına karargah kurmuş, öldür öldür bitmiyor...
Ülkenin birinde Kraliçe evlenmek için bir yarisma düzenlemeye karar verir.Dünyanin çesitli ülkelerinden yarismacilar katilmaktadir tabi Türkiyeden Nam-i Kemal.Yarisma günü teker teker yarismacilar elenip veda ederler yarismaya.En son sira bizimkindedir o da girer Kraliçenin yanina.Kraliçe der ki sana üç soru soracagim bilirsen evlenecegiz.Kraliçe üzerindekini cikarir ve gögüslerini isaret ederek sorar "bunlar nedir"... Bizimki piskin piskin cevap verir,"meme"... Hayir der Kraliçe malesef bilemedin bunlar Everest tepeleri.. Ve göbegini isaret edip sorar bu nedir???..Bizimki yine gevser soru basittir ve düsünmeden Göbek der. Ama yine sasirtici bir yanit Kraliçeden.Maalesef bilemedin "Kudüs'ün merkezi" der. Ve klotunu cikarip orasini isaret ederek sorar bu nedir diye.Bizimki yapistirir cevabi hemen *m diye. "Maalesef bilemedin "Nil nehri"sende elendin" der. Bizimki bozuk bir halde odadan cikmak üzereyken zaten huylanmistir gördüklerinden ve döner Kraliçeye söyle der."Kraliçem ben bir sey sorabilirmiyim" "tabi" der kraliçe. Bizimki tüm ihtisamiyla cikarir seyini ve sorar "bu ne" Kraliçeden cevap gelir hemen *ik diye. Maalesef der bizimki bilemediniz. Kraliçe sorar nedir peki..Ve bizimki verir cevabi "Isanin asa'si" der söze söyle devam eder. Alsam Isa'nin asasini elime, salsam nil nehrinin en derin yerine, çalarken çanlar Kudüs'ün merkezinde, uzansam Everst tepelerine..
Iki rahibe varmis biri matematikçi biri mantikli.Bunlar bir aksam karanlikta kiliseye dönerlerken matematikçi rahibe mantikliya dönerek ;
-"Yaklasik 20 dakikadir bir adam bizi takip ediyor ve gittikçe yaklasiyor su anda aradaki mesafe 50 metre" der.
Bunun üzerine mantikli rahibe bunun tek mantikli açiklamasi olabilecegini ve adamin kendilerine tecavüz edecegini ve daha hizli yürümeleri gerektigini belirtir.Rahibeler daha hizli yürümeye baslarlar. 2 dakika sonra matematikçi rahibe:
-"Adam da hizlandi ve aradaki mesafeyi kapatiyor, su anda 30 metre arkamizda... O zaman mantik olarak kosmamiz gerekir."
Rahibeler kosmaya baslar ve 3 dakika sonra matematikçi rahibe
-"O da kosuyor ve arayi kapatiyor su anda mesafe 10 metre.O zaman mantik olarak bizi yakalayacak birimiz saga digerimiz sola saparak kiliseye ulasmaya çalisalim en az birimiz kurtulur.".
Ve matematikçi saga dogru kosmaya mantikli sola dogru kosmaya baslar. Matematikçi 20 dakika sonra kiliseye ulasir ve telas içinde beklemeye baslar. Aradan 40 dakika geçtikten sonra mantikli rahibe gelir.
Matematikçi sorar ;
-"Ne oldu ne yaptin ?"
-"Adam beni takip etti artik mesafe üç-bes adima kadar azalmisti, mantik olarak daha fazla kosmanin anlami yoktu...
-"Eeee..."
"Mantik olarak ben durdum adamda durdu."
-"Sonra..."
-"Mantik olarak ben etegimi kaldirdim oda pantolonunu indirdi."
-"Peki daha sonra...."
-"Daha sonra ne olacak etegini kaldirmis bir rahibe pantolonunu indirmis bir adamdan DAHA HIZLI KOSAR..."
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.
Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.
Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda s*kine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler.
Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir.
Emlakci gayet sakin bir sekilde;
-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak,
-Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor.
adam da -Disarida yagmur yagiyor, s*kerim sütünü,diyor..."
Adamin biri Nam-i Kemal'in garsonluk yaptığı lokantaya gider. N.Kemal adamin yanina gelir ve sorar ne istersiniz Adam bizim N.Kemal'e saka yapmak icin derki Bana cacik macik daracik ....mcik getirirmisiniz. Bunu duyan N.Kemal'de lafmı yok. Adama soyle der: Bugunku mönümüzde bunlar yok. Bugun mönümuzde dalak malak kol gibi ....arak var
Günün birinde sair bir padisaha ilham perisi gelir ve baslar yazmaya;
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,
....?
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini,....?
gerisi bir türlü gelmez.
Padisah geceleri uyku uyuyamaz olur siirini tamamliyamamistir bir türlü.
En sonunda ülkesinin bütün sairlerini sarayinda toplatir ama yine nafile onlarda bu misranin devamini getiremez.
Artik en son sira Namık Kemal´e gelir ve padisah baslar.
-Hadi Namık Kemal getir sunun devamini da ne istersen vereyim sana!
-Buyrun Padisahim...
-"Ciktim agaca yedim hamini mamini..."
Namık Kemal hemen devam eder;
-"Düsersen asagi görürsün ananin *mini..."
Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis;
-"Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".
Kadin seks hayatindaki problemlerden dolayi ruh doktoruna gitmis... Uzun seanslar boyunca çözüm için net bir sey yakalayamayan doktor bir ara : - Sevisirken hiç kocanizin yüzüne baktiniz mi? - Evet!.. - Nasildi? - Cok kizgindi! Doktor gerçekten önemli bir yere yaklastigini hissetmis, detaya girmek istemis. - Kocanizin suratini bir kere gördügünüzü ve kizgin oldugunu soylediniz, neden ona bakmak ihtiyaci hissetiniz? - Çünkü, o da bahçe penceresinden bana bakiyordu...
Uzun zamandır böyle kaliteli fıkra okumamıştım. Ama heryerde de söylenmez
Hepsi güzel ama en çok bunu beğendim:
Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.
Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.
Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda s*kine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler.
Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir.
Emlakci gayet sakin bir sekilde;
-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak,
-Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor.
adam da -Disarida yagmur yagiyor, s*kerim sütünü,diyor..."
çok güzel
çk güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme