Acayip iddaaya giren ve hepsinde kazanan biri askere gitmiş. askerde alaydaki herkezin parasını sömürmüş komutandan parasını kaybedince bunun başka bi alaya gitmesine karar verilmiş. bizimkide rahat dururmu. genede tmm gidecem demiş ve gitmiş. tabi o daha varmadan komutan dier komutanı aramış <<<< dostum bak size gelen adam çok idddaacı bulaşmayın hiç yenilmiyo bizim alayı batırdı demiş <<<< dier komutanda tmm bulaşmam demiş kapatmış. Neyse bizim adam varmış alaya gitmiş komutana. ooo komutanım beni tanıdınızmı yahu demiş. komutan <<< tanımıyom. bizimki <<< nasıl olurya korede seninle birlikte savaşmıştık komutan <<< yok yanlış hatırlıyosun ben savaşmadım korede bizimki <<< yapma ya hatta g.tüne şarampnel girmişti onudamı hatırlamıyon komutan <<< öyle bişey olmadı bizimkiz <<< varmısın iddaaya sen osun .100 dolara iddaaya girelim komutan <<< varım al bak demiş ve g.tünü göstermiş bizimki<<< afedersiniz komutanım ben karıştırdım alın 100 dolarınız. komutan adamı yendim sevinciyle dier komutanı arıyo ve dioki <<< ne oldu sizin adamı iddaada yendim 100 dolarını aldım dier komutan <<< sakın bana g.tünü gösterdiğini söyleme g.tünü görmek için tüm tümenle iddaaya girmişti