Şimdi Ara

fikra/gercek: AB'ye giris sinavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avrupa Birligi Dışişleri Bakanlarının bir araya geldiği Meis Adası'nda, Verhaugen, bakanlara bir öneri sunar:
    - "Sayın bakanlar, son aday ülkeler olan Romanya, Bulgaristan ve Türkiye Dışişleri Bakanlarına birer soru yöneltelim ve soruların cevaplarını bilen bakanların ülkelerini gelecek sene AB'ye alalım, ne dersiniz?"
    Öneri kabul edilir ve Verhaugen ilk sorusunu Romanya Dışişleri Bakanı'na yöneltir:
    - Sayın Bakan, Amerikalılar ilk atom bombasını kaç yılında kullandı lütfen söyler misiniz?

- 1945 yılında.
    - Romanya alkışlarla Birliğe kabul edilir ve ikinci soru Bulgaristan Dışişleri Bakanı'na yöneltilir:
    - Sayın Bakan ilk atom bombası nereye atıldı, lütfen söyler misiniz?
    - Hiroşima'ya atıldı.
    Bulgaristan alkışlarla birliğe kabul edilir ve üçüncü soru Türkiye Dışişleri Bakanına yöneltilir.
    - Siz de lütfen Hiroşima'da kaç kişi öldü, ölenlerin isimlerini ve adreslerini söyler misiniz?

• SemiSe bu fıkra gerçekleri cok iyi açıklamıs güzel bir fıkra teşekkürler
  • asil ben tesekkur ederim.

Replay'de sizin isminizi gorunce: gerkcekleri yansitmadigi icin kizcaksiniz sandim
  • aralık 2004'te olacakları öngören bir yazı[frndsp]
  • UP [clps]

ben boyle bir fikrayi kacirmak istemezdim. Sadece 27 okunan sayisi ile tekrar guncelliyorum.
    Belki hosunuza giden, belki dogru bir tesbitte bulunan, belkide guzel yorum yapaniz cikabilir.
  • fıkra guzel:)
  • Gerçekten çok güzel, ellerine sağlık! Ama gülsem mi üzülsem mi diye karar veremedim bir an.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fıkra degil %100 Realite..
  • gülsekmi ağlasakmı?
  • fıkra değil gerçek

ders olarak verilmeli okullarda
  • hadi canım gercekten bizi abye almak icin boyle bir soru soracaklarını dusunmuyorsunuz herhalde:)
  • hadi canım gercekten bizi abye almak icin boyle bir soru soracaklarını dusunmuyorsunuz herhalde:)
  • böyle bir soru sormalarına gerek yokki zaten adamların mantalitesi bu ama bizim yöneticilerimiz malesef bunu algılamkta zorlanıyorlar.
  • güleriz acınacak halimize
  • bu fıkrayı yöneticilere okutmak lazım
  • doğrudur fıkra bir gerçeği yansıtıyor olabilir ama
    olaya diğer yönden de bakılabilir
    mehmet barlasa bir programda sormuşlardı
    diğer ülkeler polonya,bulgaristan vs.
    ab ye çabuk girdiler de bize zorluk çıkarıyorlar diye.
    onlar ab nin verdikleri yasa değişikliği vs ne varsa
    bir defada kabul edip uygulamaya koydular
    biz ise kademe kademe uyum paketleriyle uğraşıyoruz
    özel durumumuz var deyip bazılarını kabul etmekte zorlanıyoruz
    diye cevap vermişti.
    yani aslında zorluk çıkaran biraz da biziz galiba.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Babudil</i>
    <br />böyle bir soru sormalarına gerek yokki zaten adamların mantalitesi bu ama bizim yöneticilerimiz malesef bunu algılamkta zorlanıyorlar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bence algımakta zorluk çeken biziz.

onlar kadar siyasetten anlamıyoruz ama ağzımıza gelenide söylüyoruz.
  • ab ye giriş tarihi bence: hiç bi zaman
    bence 15-20 sene içinde AB diye bişey kalmaz G-8 emperyalistleri kendini bi .ok sanıyo her istediğini yapacaklarını düşünüyorlar. bizim başımızda da abd uşağı birileri bulununca durumumuz kötüleşiyor. eee halk da cahil keklemek kolay oluyor.
    erte sen de haklısın ama siyaset düzgün insanların işidir.dolandırıcıların - düzenbazların - dokunulmazlık arkasına sığınan - sözleri verip sadece din ile alakalı olanları tutmaya çalışan anti laik insanların işi değildir.
  • m.c.k.
    kimi dolandırmışlar söylermisin ?

bana bi örnek göster alnından öpeyim seni
  • önceki hükümetten bahsediyo canım
    yeni yeni marifetleri çıkıp duruyo
    gasprom
    türkbank derken
    şimdi de kilyos ihalesi

düzenbaz dolandırıcı dediği bunlar
    yoksa şimdikiler onların yaptığı pislikleri temizliyo.
    temizlerken bazılarının temizlik hoşuna gitmediği için karşı çıkıyolar
    ee pislik içine işlemiş bunların
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.