Doktor Temel Kadının biri rahatsızlığı bulunan oğlunu doktora götürmüş : - Doktor bey oğlum rahatsız. - Nesi vardur ? - Bacakları çarpık, kolları tutmuyor, gözleri iyi görmez ve de pek iyi işitmez. Temel bunun üzerine kadına döner : - Lütfen soyinun, sonra da uzanun der. Kadın şaşkın bir vaziyette, - Doktor bey hasta olan ben değilim, oğlum hasta. - Ula anladum da uşağu tüzeltmek, yenisini yapmaktan taha zor 60 yaşındaki kadın eve geldiğinde, 40 yaşındaki kızının odasında garip bir vızıltı sesinin geldiğini duydu.
Merakla koştu, odanınkapısını açtı.. Kızı bir vibratörle oynuyordu.'Ne yapıyorsun?' diye bağırdı..
'Bak anne' dedi, evde kalmış kız, '40 yaşındayım ve çirkinim.
Bugüne dek hiçbir erkek bana bakmadı bile. Bu alet bana kocalık yapıyor, diyebilirsin..' Yaşlı kadın başını iki yana salladı ve çıkıp gitti. Ertesi gün, baba eve erken geldi. Kızının odasından garip sesler duydu. Hemen koştu. Kız vibratörle oynuyordu.. 'Ne yapıyorsun?' diye bağırdı.. 'Bak baba' dedi kız, 'Dün de anneme söyledim.. 40 yaşına geldim. Çok çirkinim, hiçbir erkek bana bakmadı bile. Bu alet bana kocam kadar yakın..'Baba da kafasını iki yana salladı ve odadan çıktı. Ertesi gün anne eve geldi.. Bir baktı, baba divana kurulmuş. Bir elinde bir şişe bira.. Vibratörü de yanına koymuş, televizyonda futbol maçı seyrediyor. 'Allah aşkına ne yapıyorsun?' diye bağırdı, yaşlı kadın kocasına.. 'Ne yapıyora benziyorum?' dedi, adam.. 'Biramı içiyorum ve damadımla maç seyrediyorum!..
2.si güzeldi.
xD bencede
2.'sine koptum
2.si güzelmiş :D
Padişah bir kanun çıkarmış cuma namazına gelmeyenler idam edilicekmiş Temel namaza geç kalmış kapılar kapandıktan sonra girememiş ertesi gün Padişahın huzuruna çıkmış Temel son 3 isteğini sormuş padişah Temelde demişki "padişahım ben kızınıza karşı bişeyler hissediyorum onu istiyorum"demiş padişah kızmış ama araya vezir girmiş "boşverin padişahım nasılsa idam olucak" o akşam kızına sahip olmuş ertesi gün padişah 2. isteğini sormuş Temel demişki "padişahım ben sultanıma karşıda bişeyler hissediyorum onu istiyorum" demiş padişah kızmış araya yine vezir girmiş "boşverin nasılsa idam olucak" o akşam sultanla beraber olmuş sonraki gün padişah son isteğini sormuş Temel demişki " padişahım ben size karşı bişeyler hissediyorum sizi istiyorum" bunun üzerine vezir demişki "padişahım ben sanki bu adamı camide gördüm" padişahta demişki "nasıl camide gördüm yanımda saf tutuyodu"
bi halı dükkanına çok gzl bi kadın girmiş bi halıyı görmüş beğenmiş bakmak için eğilmiş anlamadan pırtlamış kadın hiç istifini bozmadan başını halıdan kaldırıp satıcıya demişki "bu halı kaç para ?" satıcıda demişki "abla siz halıyı görünce osurdunuz fiyatını duysanız s.çarsınız"
quote:
Orjinalden alıntı: {T-W}Ph03NiX
bi halı dükkanına çok gzl bi kadın girmiş bi halıyı görmüş beğenmiş bakmak için eğilmiş anlamadan pırtlamış kadın hiç istifini bozmadan başını halıdan kaldırıp satıcıya demişki "bu halı kaç para ?" satıcıda demişki "abla siz halıyı görünce osurdunuz fiyatını duysanız s.çarsınız"
muhhahahahahahah
damat kayınpeder güzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: {T-W}Ph03NiX
Padişah bir kanun çıkarmış cuma namazına gelmeyenler idam edilicekmiş Temel namaza geç kalmış kapılar kapandıktan sonra girememiş ertesi gün Padişahın huzuruna çıkmış Temel son 3 isteğini sormuş padişah Temelde demişki "padişahım ben kızınıza karşı bişeyler hissediyorum onu istiyorum"demiş padişah kızmış ama araya vezir girmiş "boşverin padişahım nasılsa idam olucak" o akşam kızına sahip olmuş ertesi gün padişah 2. isteğini sormuş Temel demişki "padişahım ben sultanıma karşıda bişeyler hissediyorum onu istiyorum" demiş padişah kızmış araya yine vezir girmiş "boşverin nasılsa idam olucak" o akşam sultanla beraber olmuş sonraki gün padişah son isteğini sormuş Temel demişki " padişahım ben size karşı bişeyler hissediyorum sizi istiyorum" bunun üzerine vezir demişki "padişahım ben sanki bu adamı camide gördüm" padişahta demişki "nasıl camide gördüm yanımda saf tutuyodu"
bunun bi değişiği var o daha güzel= bu 3. isteğini soruyolar temelde bi padişahın g.tüne bi vezirin g.tüne bakıomuş. tabi kıllanmış bunlar. vezir demiş padişaha sanki ben bunu camide gördüm. padişahta : ne sankisi be yanımda kılıyordu.
Rahibe okulunda sınavı kazanan 4 rahibe, başpapazın yanına çıkarlar. Papaz 1 nci rahibeye sormuş.: "Kızım şimdiye kadar bir erkekle birlikte günah işledin mi? Yanlız yalan söyleme çok büyük günaha girersin ve ben hemen anlarım" 1 nci rahibe utana sıkıla yanıtlamış: Evet efendim bir erkeğin penisine parmağımla dokunmuştum. Bunun üzerine papaz ileride duran su dolu kaseyi gösterir ve :" Hangi parmağınla dokunduysan o parmağını kutsal suya sok. Günahlarından arınırsın." der. Rahibe söyleneni yapar. Daha sonra 2 nci rahibeye aynı soruyu sorar. 2 nci rahibe utana sıkıla : "Şey efendim ben de daha önce bi erkeğin penisini tutmuştum." Başpapaz ona da kutsal suya elini sokmasını anlatırken 3 ncü ve 4 ncü sıradaki rahibeler çaktırmadan yer değiştirir. Ama papaz bunu görmüştür. Öfkeli bir şekilde sorar:"Neden yer değiştirdiniz?" Bunun üzerine 4 ncü rahibe: "Şey efendim. Müsaade ederseniz ben kutsal suyla ağzımı çalkalayayım Daha sonra arkadaş kıçını sokacak."
puaaaa xD gzelmiş
güzelmişş
hepsi süper
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme