Adamin biri balta girmemis ormanlarda tek basina yururken karsisina yamyam kabilesi cikmis; belli karinlari ac ve agizlarini sapirdatiyorlar. Adam icinden Eyvah simdi .arragi yedik diye gecirirken bulutlarin arasindan ak sakalli bi dede cikmis. `hayir evladim yemedin` demis Adam `kurtulabilir miyim dedecigim` diye sormus Eveeett demis dede; yerdeki mizragi allll Adam mizragi almis, dede tekrar `simdi en onlerinde duran suslu puslu ve heybetli olan yamyama attt` diye haykirmis Adam mizragi firlatmis seflerine kalbinden takmis Adam `Simdi kurtuldum mu dedecegim` `Hayir esas simdi .arragi yedin!!
Temel i yepyeni bir bisikletle goren Idris sormus -Nerden buldun bu bisikleti -Ya Idris sorma basima neler geldi cok sansliyim anlatsam inanmazsin -Ne oldu ki -Yolda yururken fistik gibi bi kiz bisikletten onume atladi soyundu ve Benden ne istersen alabilirsin dedi -Iyi yapmissin elbiseleri uymazdi sana zaten!
Temel trafik kazasi gecirmis vucudundaki tum kemikler kirilmis hemen hemen Fadime temelin basinda iken doktor gelmis ve aci haberi vermis Maalesef esinizin sol tarafina komple felc inmis Temel bunu duyunca usulca seyini eliyle sag tarafa yatirmis :)
Alimli bir kadin pet shopa girmis ve bir papagan istedigini soylemis Fiyatlari biraz pahali gorunce en arkada duran cok guzel ve cok ucuz bir papagani farketmis ve bunu istiyorum demis Yanina yaklasmis papagan `Ne var .rospu` Adam da onun cok kufurbaz oldugunu soylemis ve vermek istememis ama kadin cok begenmis ve fazla para verince adam 1 hafta egiteyim 1 hafta sonra gelin alin demis Adam baslamis egitmeye, sormus O kadin ne .rospu Her defasinda ayni cevap. adam papagani eline elmis onune de bir kova su soruyu sordukca ayni cevabi alinca kafasini suya daldiriyormus papaganin En sonunda `Hanimefendi`cevabini almis ve satmis kadina Kadin ilk gun papagani deniyor Ben eve erkek arkadasimla gelirsem ne diyeceksin Hosgeldiniz Hanimefendi Peki 2 erkek arkadasimla gelirsem Hosgeldiniz Hanimefendi,Hosgeldiniz Beyler Peki 3 erkek arkadasimla gelirsem -Necatiii, suyu hazirla bu kadin harbi .rospu!!
ilk fıkra süper eline sağlık
en sonunda ki en iyisiydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme