Şimdi Ara

FIKRAYI UYGULAMIŞLAR (ÇOK KOMİK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde abimle konuştumda bir hikaye anlattı. çok komik walla. sizle paylaşayım dedim gülmekten yarılacaksınız.

abim üniversite kantininde hoşlandığı bir kız varmış ve yanına gidip samimi bir şekilde tanşmak istediğini söylemiş. kızda bunun üzerine ayağa kalkıp yüksek sesle
    "ben senin bildiğin kızlardan değilim"
    diye haykırmış.
    abim çok bozulmuş ama içinde kin beslemiş kıza. 15 dakka sonra kız abimin masasına gelip
    "az önceki tepkim yüzünden özür dilerim ama senin tavrın tam bir zübbe tavrıydı" demiş. bunun üzerinede abim sandelyenin üzerine çıkarak bütün kantinin duyacağı şekilde
    "ne, geceliği 200 dolar mı?"
    diye bağırmış ve kız abimin yanında tüm okula rezil olmuş.

yer muğla üniversitesi

bunun gibi bir fıkra vardı. aynısı olmuş.
    kıza iyi olmuş bizim aileyele oynarsan sonun böyle olur.

• harbi fıkra gibi... abin gülün diye anlatmış olmasın ?

bilmemne çay bahçesi nerde
    bilmiyorum nerde

neydi bu cemin esprisindeki çay bahçesinin adıı yaw harbi hatırlayamadım

kız adına üzüldüm ben.tabi fıkra değilse
  • bunun fıkrasını biliyodum ama gerçekte de olduysa

@karaleydi senin manga da tanıdığın varmış hiç bahsetmiyon bize yaw
  • bunun fıkrası ar zaten psikolog bir kızın utanma üzerine yaptığı araştırma ile ilgili. zaten abim anlatmıştı

bende kıza üzüldüm ama abime tepkisi bayağı ağır olunca iyi yapmış diyorum. banada abim gibi yaklaşanlar oluyor ama bu kadar tepki vermiyorum. hatta tanışalım diyip sinir olursam muhabbeti kesiyorum.
  • kızda belki başda abes davranmış da, abininki de ağır olmuş be negroleydi...yani benim fikrim

la bu fıkraysa keklenmiyekabin sizi kekledi belkide, tüm forum keklenmesin benden dimesi
  • çok komik ya helal olsun abine
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaleydi85

bunun fıkrası ar zaten psikolog bir kızın utanma üzerine yaptığı araştırma ile ilgili. zaten abim anlatmıştı

bende kıza üzüldüm ama abime tepkisi bayağı ağır olunca iyi yapmış diyorum. banada abim gibi yaklaşanlar oluyor ama bu kadar tepki vermiyorum. hatta tanışalım diyip sinir olursam muhabbeti kesiyorum.

yaw bi şey söyledik yukarda hiç tınlamıyon bizi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Redbullvotka

kızda belki başda abes davranmış da, abininki de ağır olmuş be negroleydi...yani benim fikrim

la bu fıkraysa keklenmiyekabin sizi kekledi belkide, tüm forum keklenmesin benden dimesi

fıkrası var zaten topic başlığında da yazdım hatta yeri de belirttim.

ayrıca bana zanci kız deme. ben esmer değilim. hatta tenim buz gibi beyaz. ama lakabım bu karaleydi. nedenide saçlarımın kömür siyahı olması.

anlaştık mı rus ve american içeceği zihniyetli

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

bunun fıkrası ar zaten psikolog bir kızın utanma üzerine yaptığı araştırma ile ilgili. zaten abim anlatmıştı

ewet beckhirciğim tanışıyoruz. yam yam la aile dostuyuz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Redbullvotka

kızda belki başda abes davranmış da, abininki de ağır olmuş be negroleydi...yani benim fikrim

fıkrası var zaten topic başlığında da yazdım hatta yeri de belirttim.

ayrıca bana zanci kız deme. ben esmer değilim. hatta tenim buz gibi beyaz. ama lakabım bu karaleydi. nedenide saçlarımın kömür siyahı olması.

anlaştık mı rus ve american içeceği zihniyetli

gençlik ne içiyorsa onu kullandık nikte votkayı rus bulmuş ben ne yapayım
    redbullvotka içen adama içine redbull koyma amasayanın mesur mesir macunu'nu koyda diyemem

anlaştık mı

negro iyiydi yahuuu valla sen bida düşün.bisküvisi var, kremalısı varkarizmasın var

• bi konu ancak bu kadar saptırılabilir.
    başlığa bak,mesajlara bak
  • quote:

bi konu ancak bu kadar saptırılabilir.

ya adanalı sen her topic de konu saptı diye mesaj atıyon. topic düzeltme mütahassızımısın
    değişirse değişsin konu. sohbet ediyoz ya

• quote:

quote:

bi konu ancak bu kadar saptırılabilir.

ya adanalı sen her topic de konu saptı diye mesaj atıyon. topic düzeltme mütahassızımısın
    değişirse değişsin konu. sohbet ediyoz ya

karıştırıyon heralde beni.
    çünkü ben konu saptırtma ustasıyım
    yazacak bişi bulamayınca, 2 dakka da boşa gitmesin dedim öyle yazdım

• süper yapmış eline sağlık kız kaşınmış oda kaşımış
  • quote:

quote:

quote:

ewet beckhirciğim tanışıyoruz. yam yam la aile dostuyuz.

yemin etsene yaa valla çok ilgimi çekti ben hastayım onların şarkılarına yaww

EDİT: hikayeye koptum yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemenc}{e -- 3 Haziran 2005, 17:17:57 >

• ewet kemençe yam yam mın babası "(ismini vermeyeyim çünkü devlet memuru)" aile dostumuz ayrıca Amcam bir koro da ney çalıyor ankara da . bizde aynı yerde büyüdük. pederler aynı iş yerinde çalışıyor. 17 yıldır tanışırız.

• süper yaaaa kıskandım şimdi.. peki fermanı falan da tanıonmu yada tanıştınızmı yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemenc}{e

süper yaaaa kıskandım şimdi.. peki fermanı falan da tanıonmu yada tanıştınızmı yaa

fermanı gördüm ama hiç sohbet etmedik. canlı dinlemeye gitmiştik abimle. ankarada barlarda çıkıyorlardı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kemenc}{e

süper yaaaa kıskandım şimdi.. peki fermanı falan da tanıonmu yada tanıştınızmı yaa

fermanı gördüm ama hiç sohbet etmedik. canlı dinlemeye gitmiştik abimle. ankarada barlarda çıkıyorlardı

sarısaçlıların şansına bak yaa.
    benim nie tanıdığım bi grup yok

• peki ferman nası şekilmi orda dinleyici kitlesi nasıl.. vala buraya gelse varya bağrağı arkasında ilk ben çekerim imzamdaki logoda onun logosu zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.