Şimdi Ara

Fikret Orman: 'Euroleague çağırsa da gitmeyeceğiz' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam ben anasayfalarına baktım bu sitelerin. İspanya zaten daha ilgili olduğu için Marca ayrıntılı haber yapmış olabilir. Ben görememiştim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet fikret baskan cok hakli turkiyede 2.ligi kazansan bile 1 milyondan fazla para alirsin euroleague den gelen para yol masraflarini karsilamaya yetmiyormus ama fiba sampiyonlar ligi yol+sigorta verecek heralde. Bu ne sacma bi bakis acisi ya ulkenden bi takim avrupada kupa kazaniyor siz de kucumsemek icinbahane ariyorsunuz. Adam ciddi ciddi gelmis 1 milyonmuhabbeti yapiyor. Arkadas bu isin prestiji uzun vadede getirileri oldugunu goremiyor musun. Bu aciklama gercekse fikret orman kucuk esnaf mantigiyla calisiyor demek ki. Avrupanin en prestijli kupasini daha gecen sene baslayan turnuvadan degersiz kilan neymis acaba

• Gulen Adamm kullanıcısına yanıt
    Rakamı misalen yazdım. amacım sadece ronaldo nun bonservis bedelinin bile cl kupasını aldığınızda karşılanmayacağını belirtmek.

Kaldı ki bale e 100 milyon verdi adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havvon

Doğrudur hocam ben anasayfalarına baktım bu sitelerin. İspanya zaten daha ilgili olduğu için Marca ayrıntılı haber yapmış olabilir. Ben görememiştim sadece

Tabi canım adamların salonları yıllardır hep dolu

Müthiş bir basketbol seyircileri var ama 90larda bile öyleydi. Biz buradaki final four'da (1992) Estudiantes seyircisini ağzımız açık seyretmiştik. Fark yemelerine rağmen takımlarını çılgınca alkışlamışlar. Çok da centilmence davranmışlardı.

Zaten asıl problem burada bizim basında. Yurolig maçları bizim spor gazetelerinde hep arka sıradadır. E futbolla kıyaslanamayacak kadar az alıcısı Türkiyede tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 8 Haziran 2017; 12:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco0

zarar eden branşlar kapatılsın zaten.

baskette öyle çok yatırım yok o kalsın.

Şuan Basketbol şubesinden yaklaşık 20 amatörlerden de 29 milyon liralık zarar var yanlış hatırlamıyorsam. Amatörlerde voleybol falan ya altyapı düzeyinde yatırım yapmadan ya da kapatıp basketi de sponsor bularak belki üstüne 2-3 milyon lira ekleyerek sürdürmeliyiz zaten ufuk hoca küçük bütçelerde büyük iş başaran bi hoca ama turnuvalara da katılalım yani basketçi de buna göre gelir

• BATE41 kullanıcısına yanıt
    Az okumayı araştırmayı bilsen . NATO 192/ yada 193 ülkeyi tanıyor . FİBA 213 basketbol federasyonu nu tanıyor. 217 denilen şey bu 213 ülkeden muhakkak bir TV kanalı dahi olsa bu maçı verdiği hatta bazıları birden çok TV kanalı ile yayın yaptığı demek. Çin 1kanal canlı 4kanal gecikmeli olarak verdi bu maçı. İzlenme oranları da her ülkede maç yayınlanırken oluşan reyting oranları ile hesaplanır.

TRT final maçı için çok yüksek reyting oranı yakaladığını açıkladı. Real maçı içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

bir Galatasaraylı olarak söylüyorum Fikret başkan haklı 1 kazan 30 ver oldu bat ondan sonra..

Hocam o iş öyle değil ama:) fener büyük iş başardı. Kupanın kazancı 1 milyon euro olabilir ama artık pasta nın büyük sahiplerinden.. eurolig yeni formatında maç sayısı fazlalaştırıldı. Fener basket tribünü oluşturdu her mal full stadı. Her şeyi geçtim sponsor anlaşmaları ve her lig maçında yayın gelirleri var.. bunlar her sene büyüyorlar

• FİBA şampiyonlar ligi kaç para veriyor bakmışlar mi?

• Yahu ne boş yaptınız tutturmuşsunuz 1m euro 1 m euro yok su kadar kişi izledi bilmem ne. Dünyada 200 den fazla ülkede yayın yapıldı sadece avrupa dan 180 200 milyon kişi takip etti maçı. Aha resmi açıklama :

Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
    Turkish Airlines EuroLeague Final Four Opening Press Conference gets the ball rolling
    http://www.euroleague.net/final-four/istanbul-2017/news/i/7thy7r7ee9ym4fc9/turkish-airlines-euroleague-final-four-opening-press-conference-gets-the-ball-rolling

1m resmi ödül olabilir ancak şampiyonun kazancağı sponsorluk gelirlerini prestijide konuşsanıza ? Kulüp bazında dünyanın en büyük ikinci avrupanın en büyük kupasıdır. Önüne çıkan kulüpler avrupanın en büyük kulüpleri Barcelona real cska olympiacos panathinaikos tel aviv. Hepsini sildik sahadan. Son 2 şampiyonu devirdikte çıktık finale. Avrupada bir takımın basketbolda kazanabileceği daha büyük bir başarı göstersenize. Daha büyük bir kupa varda bizim kazanmadık. Euroleague kupası ülkemizde kazanılmış en büyük 2 kupadan biridir birinci galatasarayın UEFA kupası ikincisi Fenerbahçemizin Euroleague kupasıdır. aksini iddaa eden rakibin başarısını sindiremeyen tiplerdendir başka açıklaması yok

Buda kenarda dursun

Fikoya gelirsek oda biliyo takının final-four un yanına bile yaklaşamıçağını mok atıyo organizasyona işte mikmikmik konuşuyor işte. Sanki " hedefimiz Euroleague şampiyonluğu " diyip top 16 ya kalan takımını kutlama için yemeğe çıkaran babamdı

• quote:

Orijinalden alıntı: imegos

quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

At gözlükleriyle bakarsan olaya 1 milyon geldi dersin evet. Fenerbahçe hiçbir parayla yapamıyacağı reklamı yaptı. 217 ülkeden tüm dünyada canlı verildi maçı ve dünya basınında aynı zamanda olan Real Madrid’in şampiyonluğu bile altlarda kaldı. Euroleague şampiyonluğu sonrası borsa durumuna da baktı mı Fikret başkan. Geleceğe yönelik sponsor yatırımları, borsa, isim değeri ? Fenerbahçe 1 milyonun ötesinde kazançlar elde etti. En azından dünya biliyor artık basketbolda bir marka. Fenerbahçe’nin euroleague kupası Türk spor tarihinde elde edilmiş en büyük başarıdır. Bu başarıyı geçebilecek tek başarı kıstası bir Türk klübünün futbolda şampiyonlar ligini alması olacaktır. Beşiktaş klübü başkanı Türkiye ligi içerisinde aldığı başarıyı Fenerbahçenin başarısından üstün görecek neredeyse. Fenerbahçe zararda mı şimdi hiç sanmıyorum.

Dünyada 217 ülke yok! Uzaydan falan izlendiğini idda ediyorsanız bir şey diyemeyeceğim. ve de başkanın dediklerini çarpıtılıyor. Adam diyor ki; 'Ya verilen ücretleri yükselt ya da yatırım sözüdür odur budur bakma bir önceki sezon hak eden gitsin. Laboral zamanında liginde Play offlara kalamadı ama buraya geldi o zamanlar bizim finalistimiz (GS idi galiba) gidememişti. Sözde Avrupanın en iyi liglerinden biriysek bunların konuşulup düzeltilmesi lazım.Geçen sene E-spor dalında katıldığımız LOL turnuvası bile şampiyonluğumuza 2 milyon ödemişti. Ulebin yaptığı ayıptır

Ayrıca Şampiyonluğunuzu tebrik eder, başarılarınızın da devamını dilerim. Başkanın gizli bir küçümseme niyeti var mı bilemem ama o taraflı ortamda çok büyük iş başardınız. Ve de İtibar kazandınız
    ancak bu itibarı 3 senede 80 milyon eurodan fazla harcayıp hepsinde de daha az getiri ile kazandınız. Bu sürdürülebilir bir durum değil. Futbolun bütçesinden kısılmaya başlandı.

siz cidden inandiniz mi 90 milyon harcayip 10 milyon harcadigina sacmalamayin abi hangi kulup bunu yapar fikret salliyo 10 milyondan cok daha fazla kazaniyo rahat

Açıklasın kulüp bilelim bizde.

• Kedi uzanamadığı ciğere mundar diyor doğal olarak ahahhahah adamlar kıskançlıklarından kudurdu.

Neden mi kıskanıyorlar? hayatları boyunca daha 2.şampiyonluğunu gören bir taraftar kitlesinin o 2.şampiyonluğunun konuşulmamasından kudurup kıskanıyorlar.

Neymiş yorulige yollamıcaklarmış.E tabi yollamazlar futbolda clde 6 yiyip dönen takımdan ne beklersin? adamlar sonuncu olup gelecek rekabet olmayacak korkularından gitmek istemiyorlar bunu da kendilerinin asla ulaşamayacağı başarılara bok atarak yapıyorlar.Yazık la bide böyle açıklamaları duyunca seviniyor gariplerim.

Çok sevdiğiniz başkanınız kulubü ezdikçe eziyor fb-gs seviyesinde bir spor kulubü olarak göremiyor dhde takılan insanların ağzına laf ediyor ahahahha
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Az okumayı araştırmayı bilsen . NATO 192/ yada 193 ülkeyi tanıyor . FİBA 213 basketbol federasyonu nu tanıyor. 217 denilen şey bu 213 ülkeden muhakkak bir TV kanalı dahi olsa bu maçı verdiği hatta bazıları birden çok TV kanalı ile yayın yaptığı demek. Çin 1kanal canlı 4kanal gecikmeli olarak verdi bu maçı. İzlenme oranları da her ülkede maç yayınlanırken oluşan reyting oranları ile hesaplanır.

TRT final maçı için çok yüksek reyting oranı yakaladığını açıkladı. Real maçı içinde.

'Birleşmiş Milletler'e üye olan 192 ülke ve Vatikan). Birleşmiş Milletler'e üye olmayan veya uluslararası ortamda tanınmayanlarla birlikte bu ülkelerin sayısı 206'yı bulmaktadır'

Az okumayı bilsenler, laf sokuşturmaya çalışmalar falan gırla ama okumak ve mantık yürütmekten eser yok. Çinde 4 tane tv'nin vermiş olması ülke sayısını niye arttırsın akıllı bıdık kardeşim benim.

TRT'nin reytingi TRT için çok yüksek olabilir ancak o günkü reyting sıralamasında genelde 3 sırada idi. Bu sene yeterince başarılısınız. Kendinizi abartmaya,bir şeyleri olduğundan fazla göstermeye falan ihtiyacınız yok. Bunu denemeniz sadece yaptığınız önemli şeyin değerini küçültüyor.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Real madrid 600m€ dan fazla bütçeyle geçen sene şampiyonlar ligini kazandığında finalden yalnızca 15m€ kazandı. Tüm şl gelirleriyle toplam 94m€yu buldu.

Ondan önce barcelona yine aynı bütçeyle finalden 10m€ kazandı, toplamda 61m€ elde ettiler.

Fenerbahçe'de basketbolda bu sene 23m€'luk bütçeyle finalden 1m€ kazanmış. Maç başı ve yayın gelirleriyle 3ü bulacağı düşünülmektedir.

Eğer bakkal hesabıyla olaya yaklaşırsak gayet makul bir oran bence.

Bu seviyelerde oynamak bir vizyon meselesi. Siz buralarda oynayacak bürçeyi diğer gelir kalemlerinizle, markanızla elde edebiliyor musunuz, işte olay burada bitiyor.

Fikret Orman'ın kendi sınırlarını bilmesi ve hedefi düşük tutması güzel bir hareket. Çünkü burası başka bir seviye.

Kaynak:

http://www.totalsportek.com/money/uefa-champions-league-prize-money/

TalkBasket.net
    EuroLeague club budgets: reigning champions ahead of others | TalkBasket.net
    https://www.talkbasket.net/23972-euroleague-club-budgets-reigning-champions-ahead-others.html

https://fr.sports.yahoo.com/news/dévoilé-top-10-budgets-ligue-105746277.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 8 Haziran 2017; 12:38:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Euroleague de size çok meraklıydı zaten ahahahhaah

Bunlar başkanından td sine oyuncularından taraftarına kadar tinerci, sonra da tinerci deyince kızıyolar

• Euroleague için bütçe yapan csk Real barça vs takımlar ne salakmis yahu dinlesinler Fikret abilerini bıraksinlar bu işleri

• Fikonun Euroleague i beğenmeyip gitmek istediği FİBA sampiyonlar liginde şampiyona " 500 bin euro ! " veriliyo hahaha aklını bozmuş bunlar

Edit link :

Ne boş takımsınız ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 8 Haziran 2017; 12:52:34 >

• Hala bu durumu para kazandırmıyor diye eleştirenler var. Çok saçma bir düşünce. Yahu milyonlarca insan izliyor, takip ediyor. Şuan iddaa ediyorum dünyada istediniz yeri gezin sorun en çok tanınan türk takımı fenerbahçe dır. Herşeyi para olarak görmeyin.

Şampiyonlar ligini kazanan bir takım, bütün grup maçları dahil kazandığını varsayarsak toplam 52 milyon dolar para kazanıyor. Herşey dahil. Bu para c.ronaldo ve bale nin yıllık maaşını anca karşılıyor. Ne yapsın yani real madrid şampiyonlar ligine gitmesin mi? Kadrosun daki 20 oyuncunun maaşı ne olcak? Zarar etmiyor mu? Böyle bir mantık olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Lan boş kafalı beyinsiz 217 ülke diyen malın biri kuyuya taş atmış . haberler de geçen 217 kanalda yayınlanacak dendi. FİBA da217 ülke yok. 213/ülke federasyonu üye kicindan federasyon mu uydurmuş FİBA.

Başarıya bok atacaksınız ya ne diyeceğinizi şaşırıyor sunuz.

Hakemle şampiyon olmak kafada ters etki yapıyor galiba. Zorunuza gidiyor . Fenerbahçe şampiyon olsa da gündem şampiyon olmasa da gündem demezler aylarca Beşiktaş şampiyon oldu ama aylarca Fenerbahçe niye şampiyon olamadığını yazarlar. Siz devam edin bu kafayla.

Bende o arkadaşa 217 ülke olmadığını söyledim. Bunda seni bağlayan ne var ayrıca başarıya bok atmaktan bahsedip Beşiktaşın başarısına bok atmaya çalışmakta ayrı bir kafa ve ben o kafayı beğenmiyorum. Kendi kafamla devam edeceğim zaten söylemene gerek yok!
    Tebrik etmesini bile bilmeyip, turnuvaya edilen lafı kendi üzerine alınacak ve sürekli başkalarına yaptığı küçümseyici muamele yapmak ile sürekli başkalarını suçlayacak kadar saçmalamadım çok şükür! Emin ol, Fener ve GS taraftar profili BJK'de en çok kendisi gibi olanlardan nefret ediyor. Kibriniz içinde boğulun!

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Bu Real Madrid başkanı cidden salak 60 m euro kazancağı sampiyonlar ligi için 700 milyon euro bütçe ayırıyo . Dinlesin fikret ormanı gondermesin şampiyonlar ligine

• quote:

Orijinalden alıntı: just one bad day

Fikonun Euroleague i beğenmeyip gitmek istediği FİBA sampiyonlar liginde şampiyona " 500 bin euro ! " veriliyo hahaha aklını bozmuş bunlar

Edit link :

http://tr.eurosport.com/basketbol/euroleague/2015-2016/euroleague-den-sampiyonlar-ligi-ne-buyuk-fark_sto5330682/story-amp.shtml

Ne boş takımsınız ya

İyi de orada geçen senenin başarısına göre gidiliyor. Yatırım zorunluluğu yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.