Şimdi Ara

Fikriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacağım sistem hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum tavsiylerinizi bekliyorum

AMD 64 3200+
    Abit K8V-MAX3-GURU
    2*512 Kingston DDR 400MHZ RAM
    SAPPHIRE Atlantis Radeon 9800 PRO@XT
    NEC ND2510 DVD-Writer
    Thermaltake VA3000 Serisi Pencereli, Aluminyum DreamTower Kasa - Gümüş
    Thermaltake 480 Watt, PFC'li, ATX Otomatik Hız Kontrollu, 2 Fanlı, Sata Destekli Güç Kaynağı-Silver

sistem 1350$ civarında tutuyor. Yalnız kasayı bulmak biraz meşakatli olacak çünkü daha yeni çıkan bi model.Birde Ekran kartı konusunda biraz kararsızım sizce bu ekran kartını uygunmu. Şimdiden cewaplarınız için teşşekür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizaR -- 24 Ağustos 2004, 19:26:15 >

• sistemin çok güzel paran varsa al demekten başka birşey diyemiyorum
    benimde o kadar param olsa bende alırım performans konusunda asla korkun olmasın bununla uzaya bile çıkarsın
  • Sistem çok güzel pek bir eksik yok gibi şimdilik.Ama bence Audigy2zs türevi bir kart al bu sisteme nasıl olsa oyun pcsi toplamışın.Ayrıca Nec Dvdwriter yerine 16x dual bir model al mesela Asusun yenı cıkan bır modelı war.Herhalde daha Turkıye piyasasına gırmedı ama yakındır girmeside.

Hea bu arada ekran kartı güzel seçım nesine işgillendinki

Bu bilgisayarı al ve tadını çıkar,ne diyeyim başka...
  • overclock düşünüyorsan anakartını onun yerine nforce3 250gb çipsetli bi anakart ile değişmeni öneririm çünkü kt800 ler 225hmz fsb civarında sapıtıolar çünkü pci/agp lock ları yok.
  • Psu daha başka bişey almanızı öneririm zira thermaltakelerin +12vları zayıf..güncel vgalar ve yeni çıkacak olanlar +12va sağlam yükleniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 25 Ağustos 2004, 4:51:44 >
  • arkadaşlar amd64 754 soket mi yoksa intel 775 mi 775ler 64 bit destekliyor mu?
  • önerileriniz için teşşekkür ederim bide hangi marka ve model PSU ve anakart tavsiye edersiniz. Overclock düşünüyorum düşünmesem 200 dolar kasaya vermem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WizaR -- 26 Ağustos 2004, 14:55:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o/c olayı yoksa asus al çok kaliteli kartlar
  • arkadaşlar makinayı aldım ama biraz farklı oldu

AMD 64 3200+
    2*512 Kingston 400MHZ ddr
    Abit KV8-MAX3-GURU
    Asus 256 MB V9980 Ultra
    Thermaltake Tsunami VA3000 kasa
    Thermaltake 420Watt 2 fanlı psu
    Microsoft optik mouse klavye seti
    Sony Dual Dvd-writer
    Segate 8mb cache 160GB Sata HD

tavsiye ve gazlamalarınız sonucu bu sisteme karar kıldım

• hayırlı olsun öncelikle....kaça aldın + nerden ¿
  • board nforce3 olsa iyiydi

ekran kartıda msi 9800pro

ben kullaniyorum diye demiyorum ozellikle epox saglam bir board
  • Hayırlı olksun kardes güle güle kukllan.Kaca aldın ayıptır sorması?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLaVeRa

overclock düşünüyorsan anakartını onun yerine nforce3 250gb çipsetli bi anakart ile değişmeni öneririm çünkü kt800 ler 225hmz fsb civarında sapıtıolar çünkü pci/agp lock ları yok.

Ben Abit KV8-MAX3 kullanıyorum. Arkadaşın dediği gibi sapıtıyor. Hatta ben de 2200 ün üzerine çıkamıyor.
  • Sistem Çok Güzel
    Sana ve sistemine Hayırlı Olsundan başka lafım yok
  • nforce3 çipsetli bi anakart al bence
  • teşekkür ederim arkadaşlar. anakartta abit tutkusu war bende ondan abit aldım :) 2milyar kasa power işlemci hariç 12 taksitle vatandan aldım. işlemci 270$ civarında okida bilgisyardan aldım. kasa+powerda 6 taksitle dijitalcenterdan 350milyona aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizaR

alacağım sistem hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum tavsiylerinizi bekliyorum

AMD 64 3200+
    Abit K8V-MAX3-GURU
    2*512 Kingston DDR 400MHZ RAM
    SAPPHIRE Atlantis Radeon 9800 PRO@XT
    NEC ND2510 DVD-Writer
    Thermaltake VA3000 Serisi Pencereli, Aluminyum DreamTower Kasa - Gümüş
    Thermaltake 480 Watt, PFC'li, ATX Otomatik Hız Kontrollu, 2 Fanlı, Sata Destekli Güç Kaynağı-Silver

sistem 1350$ civarında tutuyor. Yalnız kasayı bulmak biraz meşakatli olacak çünkü daha yeni çıkan bi model.Birde Ekran kartı konusunda biraz kararsızım sizce bu ekran kartını uygunmu. Şimdiden cewaplarınız için teşşekür ederim...

1350$ ???

gerçekten 1350$ mı, ben 2 ay önce bundan dandik bi şeye 2000$ verdim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.