Şimdi Ara

İlandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçen azsa 300 bin tl üstüne çıkamıyosan alınır

dizel araba için km çok yüksek moralini bozmak istemem ama alanın elinde kalır gibi bir durumda olabilir

benim tercihim motoru yapılmış silindir kapağı açılmış piston segman sibobu yapılmış silindir kapak contası değişmiş araç olurdu yüksek km 2. ellerde

çünkü bunlar b segmenti araba yani bunlar uzun yola çok gelmez zorlamıştır bu arabayı ama d segmenti olsa daha sağlam oluyor bunu çoğu kişi göz ardı ediyor

yani aynı kmde b ve d segmenti 2, el araç aynı olmaz

300 bin tl üstüne çıkabiliyosan piston segman atılmış motoru yapılmış araba alman

bak motoru yapılmış 380 bin tl 2008 model

fikir sahibi olman açısından paylaştım satıcıyı tanımıyorum yanlış anlaşılmasın komisyoncu değilim

• 1.4 TDI 3 silindirli pumpe-duse yakıt sistemlei çok sağlam bir unitedir.
    Düzenli bakımla o km'ler sorun değildir

Lakin arkadaş yazilim var demiş.

Benim gözümde yüksek km ve yazılım birleşince ortaya saatli bomba çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Yazılım apaçi işi değil yakıt için hafif bi dokunuş var dedi bende tam anlamıyorum

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Aracı genelde uzun yolda kullandım dedi motorunda birşey yok diyor bakımlarını hep zamanında yaptırdıgını söylüyor ama bilemedim

• mavikıs M kullanıcısına yanıt

Bütçem 300 civarı max 310 olur attıgınız arac bütçemi aşıyo maalesef

• Yani alacam diyorsanız egr, dpf, kalatik iptal ettirilmiş mi? Egzoza bir baktır. Motorda ses var mı? Yağ yakıyor mu? Duman atıyor mu? Üfleme ne düzeyde? Yani çok baksan, bilgili olsan bile 500 km sonra yağ eksilten, katkıların işlevi bitince motoru yatak vuram bir arabayla da karşılaşabilirsin. İnsanlar dürüst değil. Bu şekilde bir arabaya karşı dikkatli olunuz.

Araç için yorumum, sağlam bir motor bloğu, sınıfında konforlu güzel bir araç. Bakımları km si km sine yapıldıysa sorun yok.

Size genel tavsiyem; yük taşımıyorsanız, bir yada iki kişiyseniz 300-400 aralığında alacağınız araba benzinli olsun. Hatta lpg görmemiş benzinli bir aracın temiz çıkma olasılığı daha yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rasyonel teletabi R kullanıcısına yanıt

Aslında bu araç cok hosuma gitti tipi ve konfor açısından illa bu bu arac olsun istiyorum açıkcası bunların benzinlilerne de bakayım dediğiniz gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.