Bildirim
Fikriniz Nedir(Unity)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
? -
Sorun nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unity ya da Unreal Engine 4 hiçbir şekilde fark etmez. İkisini de dene, kullanımı kolay gelenle devam et yoluna. Unreal Engine 4'te tek kazancın blueprint'ler olur kodlama bilmiyorsan. -
Unreal Engine genel kullanımı bana biraz zor geldi. Blueprint işleri biraz karıştırıyor gibi. Belki de arayüzüne tam ısınamadım ama Unity Engine'de C# dilinde script yazmak çok daha uygunmuş gibi geliyor ki C# oldukça anlaşılır bir dil C++ vs ye göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: Psiacron
Unreal Engine genel kullanımı bana biraz zor geldi. Blueprint işleri biraz karıştırıyor gibi. Belki de arayüzüne tam ısınamadım ama Unity Engine'de C# dilinde script yazmak çok daha uygunmuş gibi geliyor ki C# oldukça anlaşılır bir dil C++ vs ye göre.
Blueprintler başlı başına bir artı Unreal Engine için, kodlama yükünü çoğu durumda hafifletiyor. Yine de tercih sizin, C#'da daha iyiyseniz Unity'e yönelmeniz daha mantıklı. -
Tek veya az kişi ekibin varsa. Daha önce tecrüben yoksa kesinlikle Unity
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X