Bildirim
Filbox çok yakında yeniden..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne filboxmuş arkadaş. -
Zamanında efsaneydi. Ama artık çıksa bile kimsenin güveni kalmadı. -
arkadaşlar...filboxın yeniden faliyete geçeceğini zannetmiyom şayet gerçekleşirse bile az ihtimal...platformun adını değişsin yawu misal vereyim flaşbox olsun...!!!... -
faaliyete geçecek kartilkisi abim bein connect gibi olacağını düşünüyorum aylık taahütsüz.quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
arkadaşlar...filboxın yeniden faliyete geçeceğini zannetmiyom şayet gerçekleşirse bile az ihtimal...platformun adını değişsin yawu misal vereyim flaşbox olsun...!!!...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yetmedimi milleti kazıkladıkları -
Bildiğim kadarıyla yıllık ücretli alanların parasını gün bazında geri ödeme sağlamışlardı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
gelsin artik guzel filmler oynuyodu avrupa sinemasi olaraktan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
test yapıyorlar şu anda gelmesi biraz uzun sürecek ama gelecek kesin.quote:
Orijinalden alıntı: tayfunak
gelsin artik guzel filmler oynuyodu avrupa sinemasi olaraktan
Evet benim 7-8 ayım kalmıştı sanırım, iade ettiler. Açıkçası çok şaşırmıştım. O yüzden bende çok olumlu bir iz bıraktılar. 50-60 TL ye yıllık, taahhütsüz vs. çok uygundu zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Bildiğim kadarıyla yıllık ücretli alanların parasını gün bazında geri ödeme sağlamışlardı
Bence bu ekonomik buhran ve corona durumlarında bu mümkün değil.Çünkü komple kapandı.
Aynen ben de iade almıştım. Dürüst olanı kötüler zaten bizim milletimiz. Onlara free tv sansui kazıkları lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Bildiğim kadarıyla yıllık ücretli alanların parasını gün bazında geri ödeme sağlamışlardı -
Yayın kalitesi ve içeriği çok zayıf bir platformdu zaten. Aynı şartlarda gelse ne olacak ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rekabet iyidir. Umarım gelirse güzel kanallarla gelir.
-
Eskisi gibi uydudan hizmet alabilecek miyiz acaba, fikriniz var mı ? -
arkadaşım...özkan...filbox komple kapandı diye biliyom sanki...!...sana gelen mesaj illegal yayın olabilir bence sanki öyle gibi şüpheliyim...! -
Uydu hizmeti şu an için mümkün değil sitelerinde ücretsiz paket tanımı yapıyorlar aktif olmaları çok yakın. Halen test aşamasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne filboxmuş arkadaş.
|
|
Benzer içerikler
- uydu kablosunda sinyal olup olmadığını nasıl anlarız
- merkezi sistem uydu diseqc ayarları
- tv üstü anten nasıl daha iyi çeker
- apple banka kartı kabul etmiyor
- digitürk tekrar izle nasıl kullanılır
- starlink türkiye fiyat
- türksat frekans
- digitürk kimin
- çanaksız uydu alıcısı
- tivibu blutv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X