Şimdi Ara

Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı
    Netflix, mevcut aboneler için en ucuz reklamsız plan seçeneğini kaldırmaya başladı. Reddit'teki çok sayıda gönderide paylaşılan görsellerde, Netflix bazı temel plan abonelerinden Netflix aboneliğini sürdürmek için yeni bir plan seçmelerini istiyor.

Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı

Netflix, ucuz reklamsız paketini kaldırıyor

Temel plan için ayda 9,99 dolar ödeyen abonelerin, 6,99 dolarlık reklamlı planı, 15,49 dolar tutarındaki reklamsız planı veya 22,99 dolarlık 4K Premium seçeneğini seçmesi gerekiyor. 

Reddit'teki gönderilere bakıldığında, bu uyarıyı alan kullanıcıların çoğunun Kanada ve Birleşik Krallık'ta bulunduğu görülüyor. Geçtiğimiz yıl Netflix, ABD, Kanada ve Birleşik Krallık'ta yeni aboneler için ucuz reklamsız abonelik seçeneğini sonlandırmıştı. Ocak ayında ise, mevcut aboneler için bu seçeneği kaldıracağını duyurmuştu. 

Ayrıca Bkz.Netflix, tamamen ücretsiz plan sunmayı düşünüyor

Diğer birçok platform gibi Netflix de kullanıcıları, Mayıs ayı itibarıyla 40 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan reklamlı planına yönlendirmeye devam ediyor. Netflix ülkemizde reklamlı üyelik sunmuyor. Bunun yerine sunulan en ucuz temel paketin ücreti ise 119,99 TL.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/7/2/24190632/netflix-ad-free-basic-plan-discontinued

• Uzun süre kullandığım Netflix ve benzeri tüm uygulamaların aboneliğini bir süre önce kaldırdım.

Sermayenin az bulunduğu, yokluk içinde yaşayan milyonlarca insan olarak sermayemizi daha zengin ülkelere transfer etme fikrine karşıyım. Halihazırda her tıklamamızdan korkunç paralar kazanan, rızamız dışında bizi fişleyen, tüketim alışkanlıklarımız üzerinden profilimizi çıkartan, ideolojilerine aykırı yorumlar yazdığımızda hukuk sistemimizi görmezden gelerek keyfi şekilde platformlarında sansürleyen, bize her fırsatta progresif radikal sol ve LGBT+ vs ideolojilerin propagandasını yapan ticari şirket görünümlü uluslararası örgütlere bu yaptıkları için bir de para ödeme, yani aslında onları bu yaptıkları için fonlama fikri bana artık aptallık gibi geliyor.

Bugün bunlara tekrar üye olmayı da kendi zekama hakaret olarak görüyorum. IQ seviyemi primat seviyesine düşürecek ani bir olay olmadığı sürece bu plaformları kullanmayacağım. İnternet özgür bir mecra ve izleyecek milyonlarca içerik var. Okuyacak milyonlarca kitap var. Dileyen elbette kendi potansiyelini bu sınırlandırılmış ekosistemlerin içinde köreltmeye, zamanla aynılaşıp sıkıcılaşmaya ve labirentteki fareye dönüşmeye devam edebilir.

İlaveten başka ülkelerin kaynaklarını, insanlarını, sermayesini yüz yıldır sömüren ülkelerin sömürü çıkarlarını korumak için uydurulmuş korsan, telif gibi kara propaganda tabirlerine de da çok saygı duyduğumu söyleyemem.
    Oyunlarımı steam'den satın alarak oynuyorum, sevdiğim sanatçıların eserlerini de para ödeyerek alıyorum. Ama böyle yapmayan insanlara da saygı duyuyorum. Herkes kendi ahlaki pozisyonunu, finansal gücünü de dikkate alarak belirlemekte özgür.
  • Amazon hariç hiçbirini kullanmıyorum hem bütçem rahat vede zamanımı bu saçmalıklara ayırmıyorum.

• Uzun süre kullandığım Netflix ve benzeri tüm uygulamaların aboneliğini bir süre önce kaldırdım.

Sermayenin az bulunduğu, yokluk içinde yaşayan milyonlarca insan olarak sermayemizi daha zengin ülkelere transfer etme fikrine karşıyım. Halihazırda her tıklamamızdan korkunç paralar kazanan, rızamız dışında bizi fişleyen, tüketim alışkanlıklarımız üzerinden profilimizi çıkartan, ideolojilerine aykırı yorumlar yazdığımızda hukuk sistemimizi görmezden gelerek keyfi şekilde platformlarında sansürleyen, bize her fırsatta progresif radikal sol ve LGBT+ vs ideolojilerin propagandasını yapan ticari şirket görünümlü uluslararası örgütlere bu yaptıkları için bir de para ödeme, yani aslında onları bu yaptıkları için fonlama fikri bana artık aptallık gibi geliyor.

Bugün bunlara tekrar üye olmayı da kendi zekama hakaret olarak görüyorum. IQ seviyemi primat seviyesine düşürecek ani bir olay olmadığı sürece bu plaformları kullanmayacağım. İnternet özgür bir mecra ve izleyecek milyonlarca içerik var. Okuyacak milyonlarca kitap var. Dileyen elbette kendi potansiyelini bu sınırlandırılmış ekosistemlerin içinde köreltmeye, zamanla aynılaşıp sıkıcılaşmaya ve labirentteki fareye dönüşmeye devam edebilir.

İlaveten başka ülkelerin kaynaklarını, insanlarını, sermayesini yüz yıldır sömüren ülkelerin sömürü çıkarlarını korumak için uydurulmuş korsan, telif gibi kara propaganda tabirlerine de da çok saygı duyduğumu söyleyemem.
    Oyunlarımı steam'den satın alarak oynuyorum, sevdiğim sanatçıların eserlerini de para ödeyerek alıyorum. Ama böyle yapmayan insanlara da saygı duyuyorum. Herkes kendi ahlaki pozisyonunu, finansal gücünü de dikkate alarak belirlemekte özgür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 2 Temmuz 2024; 19:33:12 >

• Kseo kullanıcısına yanıt
    Kral yargı dağıtmış. DRM varken para ödesek bile hiçbir şeyin sahibi değiliz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklamcılık sektörü her şeyin içine etti, maalesef. Adı geçen her an, ağzımı açmaya korkar hale geldim, o derece...

• Amazon ve disney aboneliklerini yeilemedim bu sene Bir tek bu kaldı eğer abuk subuk yenileme teklifi ile gelirlerse buda gider eski startv'li günlere geri dönerim.Akıllı tv ile artık her şeye zaten ulaşmak mümkün sırf içerik bakımından en zengini Netfilix diye devam ediyorum ama Digitürk gibi olmadık abonelik ücreti isterler ise ha ulusal ha bu ikisindede reklam var

• prime dışında izlediğim bir şey yok. kalan her şey için torrent. Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladı 

Netflix, en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırmaya başladıI Can't Stop Making Noiseyoutube
    Check out my latest video - 5 Reasons Bezos by Bo Burnham is so catchy: https://www.youtube.com/watch?v=kpiRdHP3PyQ I DO NOT own the rights to Bezos I or Bezos II by Bo Burnham, or the images of Jeff Bezos and Bo Burnham. I simply loved the music from Bo's latest special, INSIDE, and wanted a longer mix of the Bezos tracks for my own listening pleasure. See my cover of Bezos I here: https://www.youtube.com/watch?v=AMptpBXr7_c Lyrics: CEO, entrepreneur Born in 1964 Jeffrey Jeffrey Bezos CEO, entrepreneur Born in 1964 Jeffrey Jeffrey Bezos Come on, Jeffrey, you can do it Pave the way, put your back into it Tell us why, show us how Look at where you came from, look at you now Zuckerberg and Gates and Buffett Amateurs, can fucking suck it Fuck their wives, drink their blood Come on, Jeff, get 'em! AHHHHHHHHHHHHHHHH! Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Ugh! Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos You did it! Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Congratulations! Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Jeffrey Bezos Oh!
    https://www.youtube.com/watch?v=R8iaViNIy3U

hea bide sevdalım YT Premium..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.