|
Bildirim
Uzun süre kullandığım Netflix ve benzeri tüm uygulamaların aboneliğini bir süre önce kaldırdım.
Sermayenin az bulunduğu, yokluk içinde yaşayan milyonlarca insan olarak sermayemizi daha zengin ülkelere transfer etme fikrine karşıyım. Halihazırda her tıklamamızdan korkunç paralar kazanan, rızamız dışında bizi fişleyen, tüketim alışkanlıklarımız üzerinden profilimizi çıkartan, ideolojilerine aykırı yorumlar yazdığımızda hukuk sistemimizi görmezden gelerek keyfi şekilde platformlarında sansürleyen, bize her fırsatta progresif radikal sol ve LGBT+ vs ideolojilerin propagandasını yapan ticari şirket görünümlü uluslararası örgütlere bu yaptıkları için bir de para ödeme, yani aslında onları bu yaptıkları için fonlama fikri bana artık aptallık gibi geliyor. Bugün bunlara tekrar üye olmayı da kendi zekama hakaret olarak görüyorum. IQ seviyemi primat seviyesine düşürecek ani bir olay olmadığı sürece bu plaformları kullanmayacağım. İnternet özgür bir mecra ve izleyecek milyonlarca içerik var. Okuyacak milyonlarca kitap var. Dileyen elbette kendi potansiyelini bu sınırlandırılmış ekosistemlerin içinde köreltmeye, zamanla aynılaşıp sıkıcılaşmaya ve labirentteki fareye dönüşmeye devam edebilir. İlaveten başka ülkelerin kaynaklarını, insanlarını, sermayesini yüz yıldır sömüren ülkelerin sömürü çıkarlarını korumak için uydurulmuş korsan, telif gibi kara propaganda tabirlerine de da çok saygı duyduğumu söyleyemem. Oyunlarımı steam'den satın alarak oynuyorum, sevdiğim sanatçıların eserlerini de para ödeyerek alıyorum. Ama böyle yapmayan insanlara da saygı duyuyorum. Herkes kendi ahlaki pozisyonunu, finansal gücünü de dikkate alarak belirlemekte özgür. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 2 Temmuz 2024; 19:33:12 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
prime dışında izlediğim bir şey yok. kalan her şey için torrent. I Can't Stop Making Noiseyoutube Check out my latest video - 5 Reasons Bezos by Bo Burnham is so catchy: https://www.youtube.com/watch?v=kpiRdHP3PyQ
I DO NOT own the rights to Bezos I or Bezos II by Bo Burnham, or the images of Jeff Bezos and Bo Burnham. I simply loved the music from Bo's latest special, INSIDE, and wanted a longer mix of the Bezos tracks for my own listening pleasure.
See my cover of Bezos I here: https://www.youtube.com/watch?v=AMptpBXr7_c
Lyrics:
CEO, entrepreneur
Born in 1964
Jeffrey
Jeffrey Bezos
CEO, entrepreneur
Born in 1964
Jeffrey
Jeffrey Bezos
Come on, Jeffrey, you can do it
Pave the way, put your back into it