denilen yere klasor de açtım c:\cmpe112 diye ama gene çalışmadı
Hatırladığım kadarıyla fprintf,fscanf vs.. text dosyaları üzerinde işlem yapabiliyordu.Sizin .dat uzantılı binary dosyalarda fwrite,fread fonksiyonlarını kullanmalısınız.Ya da dosyaların uzantısını .txt olarak değiştirin.
C:\Documents and Settings\Fırat\Desktop\lab\1\Cpp1.cpp(13) : warning C4129: 's' : unrecognized character escape sequence C:\Documents and Settings\Fırat\Desktop\lab\1\Cpp1.cpp(15) : warning C4129: 'g' : unrecognized character escape sequence
bu şeklde hata veriyor
p = fopen("c:\\cmpe112\\student.dat","r"); pm = fopen("c:\\cmpe112\\boy.dat","w"); pf = fopen("c:\\cmpe112\\girl.dat","w");
dosya yolunda ters slash, yani '\' kullanman gerektiğinde ikişer tane koymalısın.
quote:
Orjinalden alıntı: un.real
p = fopen("c:\\cmpe112\\student.dat","r"); pm = fopen("c:\\cmpe112\\boy.dat","w"); pf = fopen("c:\\cmpe112\\girl.dat","w");
dosya yolunda ters slash, yani '\' kullanman gerektiğinde ikişer tane koymalısın.
ewt şimdi de çalıştı program ama sondaki ismi birkaç kere yazdı. neden acaba_?
onu da hallettim 10 tane yazmam gereliyormuş. kaydettiğim txtlere ayrı ayrı istediğim şekilde kaydetti. şimdi de notları hesaplama bi sıkıntı war resme bakın lütfen:
onu da hallettim 10 tane yazmam gereliyormuş. kaydettiğim txtlere ayrı ayrı istediğim şekilde kaydetti. şimdi de notları hesaplama bi sıkıntı war resme bakın lütfen: