Torrent olayını bırakıp e-mule'ye geçtim. Filelist ve Torrentbytes sitelerinde ki account'larımı nasıl külliyen iptal ettirip kendimi database'lerinden sildirebilirim ?
Ne oldu?? Elitetorrents FBI taraf1ndan kapat1l1nca t1rst1n galiba Korkma korkma... 100lerce ülkede 100binlerce insan.. Kim ne yapabilir.. Onlar1n amac1 zaten korkutmak.. Seni cayd1rmak
Valla , doğruyu söylemek gerekirse hafif tırstım. Zaten , 1 aydır , e-mule takılıyorum. Et'nin başına gelenleride gördükten sonra "madem kullanmıyorum , bende sileyim" dedim.
ya millet peki fbi amacı ne siteyi kapatıyor paylaşımı engellemek mi yok buysa bu sefer başka şekilde paylaşırız aptal amerikalılar bunu düşünmüyor mu
torrentbytes uyeligini bana ver kac gundur uye olmaya calisiyorum, hem bir suc unsuru cikarsa ustlenirim merak etme
torrentbytes'a ben de talibim abicim
Korkmayın ,bu sitelerin milyonlarca üyesi var,hiç bir şey olmaz,olsa da ben size içerde bakarım
Filelist üyeliğini lüüüütfen bana ver cok acil Pm den atarsın plzzz..............FBI sorarsa söylemem sözz...
VAlla bence iki yol var...Birincisi staff kısmından birisi ile pmle görüşmek...İkincisi hiç upload yapmadan sürekli download yaparak kendini attırmak...Zaten rivayete göre download yapanlardan çok uploaderlar tehlikede oluyor FBI karşısında...
Divxplanet'ten aradığım cevap geldi. Bi arkadaş şu link'leri vermiş ... Delete Account http://www.torrentbytes.net/delacct.php http://www.filelist.org/delacct.php bende tıklayarak account'larımı sildim. Paylaşmayı çok seven biriyim. Ama , torrent'le hiç bi ilgim kalmasın diye account'larımı silmeyi tercih ettim. Çünkü ratio'um inanılmaz derece yüksek idi. Tam 17. Dl= 20gb Ul=340gb. Evet yanlış görmediniz 340gb ul. Sanırım , TB'da en yüksek ratio'lardan biri benimde. Bende bu olayın tehlike arzedeceğini düşündüğüm için account'u silmeyi düşündüm. Ul'nin nasıl bu kadar yüksek olduğu konusuna gelince. Accout'u verdim bi arkadaşıma O'da nasıl yaptı ise 1-2 saat içinde ul'mi uçurdu. "Vur dedim öldürdü" yani. Bu şekilde 256k adsl ile dl/ul oranını dengelemeye imkan yok tabi
filelist kulanıcı adı:sceep şifre:06021979 beyler kullanın ama rica ediyorum şifre yada kulanıcı adı ile oynamayalım sonuçta herkez yararlansın değilmi anlayışınız için şimdiden teşekkürler
Değiştirmiş birisi şifreyi yine de saol..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme