Şimdi Ara

Filelist ve Torrentbytes üyeliklerimi nasıl iptal ederim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent olayını bırakıp e-mule'ye geçtim. Filelist ve Torrentbytes sitelerinde ki account'larımı nasıl külliyen iptal ettirip kendimi database'lerinden sildirebilirim ?

• Ne oldu?? Elitetorrents FBI taraf1ndan kapat1l1nca t1rst1n galiba
    Korkma korkma... 100lerce ülkede 100binlerce insan.. Kim ne yapabilir..
    Onlar1n amac1 zaten korkutmak.. Seni cayd1rmak
  • Valla , doğruyu söylemek gerekirse hafif tırstım. Zaten , 1 aydır , e-mule takılıyorum. Et'nin başına gelenleride gördükten sonra "madem kullanmıyorum , bende sileyim" dedim.
  • ya millet peki fbi amacı ne siteyi kapatıyor paylaşımı engellemek mi yok buysa bu sefer başka şekilde paylaşırız aptal amerikalılar bunu düşünmüyor mu
  • torrentbytes uyeligini bana ver kac gundur uye olmaya calisiyorum, hem bir suc unsuru cikarsa ustlenirim merak etme
  • torrentbytes'a ben de talibim abicim
  • Korkmayın ,bu sitelerin milyonlarca üyesi var,hiç bir şey olmaz,olsa da ben size içerde bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filelist üyeliğini lüüüütfen bana ver cok acil Pm den atarsın plzzz..............FBI sorarsa söylemem sözz...
  • VAlla bence iki yol var...Birincisi staff kısmından birisi ile pmle görüşmek...İkincisi hiç upload yapmadan sürekli download yaparak kendini attırmak...Zaten rivayete göre download yapanlardan çok uploaderlar tehlikede oluyor FBI karşısında...
  • Divxplanet'ten aradığım cevap geldi. Bi arkadaş şu link'leri vermiş ...
    Delete Account
    http://www.torrentbytes.net/delacct.php
    http://www.filelist.org/delacct.php
    bende tıklayarak account'larımı sildim. Paylaşmayı çok seven biriyim. Ama , torrent'le hiç bi ilgim kalmasın diye account'larımı silmeyi tercih ettim. Çünkü ratio'um inanılmaz derece yüksek idi. Tam 17. Dl= 20gb Ul=340gb. Evet yanlış görmediniz 340gb ul. Sanırım , TB'da en yüksek ratio'lardan biri benimde. Bende bu olayın tehlike arzedeceğini düşündüğüm için account'u silmeyi düşündüm. Ul'nin nasıl bu kadar yüksek olduğu konusuna gelince. Accout'u verdim bi arkadaşıma O'da nasıl yaptı ise 1-2 saat içinde ul'mi uçurdu. "Vur dedim öldürdü" yani. Bu şekilde 256k adsl ile dl/ul oranını dengelemeye imkan yok tabi

• filelist kulanıcı adı:sceep şifre:06021979 beyler kullanın ama rica ediyorum şifre yada kulanıcı adı ile oynamayalım sonuçta herkez yararlansın değilmi anlayışınız için şimdiden teşekkürler
  • Değiştirmiş birisi şifreyi yine de saol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.