Şimdi Ara

Fileserve mi ? Uploading.com mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dosya upload işi yapıyoruz ..

Hotfile Accountumuz var yanına alternatif olarak bir tane daha alıcaz.Sizce hangisinin daha çok getirisi var ?

• hotfile için en iyi alternatif fileservedir
  • bende oyumu fileserveden yana kullanıyorum
  • fileserve daha iyi ama hotfile ile remote olmadığı için sorun yoksa filesonic'i deneyebilirsin.
  • hotfilenin yanında ben uploading.com u kullanıyorum ve çok memnunum.upload yapan arkadaşlar sadece hangisi daha fazla para veriyor onun peşinde.ancak şunu unutuyorlar koydukları dosyayı indirmek eziyet haline geliyorsa boşuna çaba harcamış oluyorlar.çünkü o siteden kimse indirmek istemiyor.o lanet serve,sonic heleki oron dan dosya indirirken bildiğim bütün küfürleri ediyorum.türkiye için en iyisi hotfile bunu kabul etmek lazım.uplading.com özellikle abd ve ingilterede çok tutuluyor.yabancı sitelere dosya gönderen için bulunmaz bir site.her satıştan da komisyon alıyorsun ki bu süper bir özellik.ben zottirik 30 dosya yükledim linkleri dağıttım 2 hafta da 8 satış yaptım.sadece satıştan 15 dolar kazandım.aha bu da kanıtı.

o kadar yazı yazdım ref imi vermekte hakkımdır artık :)

http://uploading.com/partners/1709170/

• quote:

Orijinalden alıntı: amisos28

heleki oron dan dosya indirirken bildiğim bütün küfürleri ediyorum.

dosya sadece sende varsa kullanıcı bu eziyeti mecbur çekiyor

orondan bir ss (benim değil)

• quote:

dosya sadece sende varsa kullanıcı bu eziyeti mecbur çekiyor

çekiyor diye de insanlar eziyet etmemek lazım müşteri memnuniyeti herzaman ön planda olmalı :) ben hotfileden gayet memnunum.kullanıcılar teredüt etmeden hotfileden pre alabiliyorlar.benim kafama tabanca dayasan orondan pre almam.linke tıklıyorum bir japonca çıkıyor bir çince.bir de türkçe desteği koymuşlar.kardeşim benim ip imin türkiyeden olduğunu göremiyormusun yav türkçe açsana şu siteyi :)
    hotfile nin satıştan komisyon vermemesinin sebebi bana göre kendi kazançlarının ortaya çıkacak olması.
    dediğim gibi uploading.com da 8 satış yaptım onlara 90 dolar kazandırım.ben de 30 dlar kazandım.60 dolar ceplerinde.yani 2 katı.hotfilede bu oran benim tahminim 4-5 katı.baz arkadaşlar hotfileyi sömürüyoruz diye yazılar yazıyorlar bu oranlamaya dikkat ederler umarım.kendileri kazanmadan cooper dan kurtuluş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amisos28 -- 13 Ocak 2011; 11:45:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tnctr.com'a Girebilen Var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.