Şimdi Ara

FILIM GIBI GERCEKCI BIR OYUN! Eight Days (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bu şekilde olacak. Grafikler o kadar da abartı değil. Ancak kontrol olayını becerirlerse ki öyle olacak gibi, çok iyi bir oyun geliyor. Bunlar Sony'nin ilk dmnem oyunları ise 4-5 yıl sonra çıkacak oyunlar nasıl olur bir de siz düşünün. Sağ aşağıdaki silaha, mermi sayısına ve ekranın ortasındaki imlece dikkat...

Koca bir firma "Ya CGI'dı, size numara çektik onlar yalandı mı" diyecek. Bence güvenirliliklerine büyük darbe vururlar. Önümüzdeki sene bu oyunu PS3 sahipleri oynarlar diye düşünüyorum.
  • Bu kalitede bir oyun bence çıkmaz.Ne 360 ne ps3 bu kaplamaları bu gerçekçiliği veremez diyorum.Umarım yanılırım ve aval aval seyrede seyrede oynarım
  • bence yanılacaksın
  • Kontrollerde ne var ki arkadaşlar? Arabanın üstünden atlamak için X'e basarsın atlar, kayar. GTA'daki gibi. Ya da üçgene basarsınız camdan içeri dalar, o sırada ateş de eder falan filan. Bence en kolay kısmı o kısımlar.. Grafikler ise çok rahat olur, GTA4'ü oyun içi grafikleri de buna benziyor, bitmediği halde. Özellikle araç lastikleri, detayları. Oyun özel olarak geliştiriliyor, rahat rahat verir bu görüntüleri. Daha iyisini bile görürüz oyun çıktığında muhtemelen.

Siz gönlünüzü ferah tutun..
  • insanların kontrolden kastı adam ilerleken mermi sıyırınca başı eğmesi ani hareketler yapması falan dikkat edersen bulunduğu duruma göre koşuşu değişiyor bu daha bi trailer bence oyun içi çok enteresan şeyler olacak bizi çok şaşırtacak
  • Ya bunun cgi olduğu besbelli.Bir sahnede adamımızın 14 kurşunu var,o arada camı kırarak bir kapalı mekana giriyor ve hooooooppppp 12 kurşun.2 kurşunu camdan girerken sıkacak hali yok ya
  • tabi bu video oldugu gibi ingame falan değil. oyunun trailer ı...oyun içi hakkındada fikir veriyor vutsceneler hakkındada veriyor.. kurşun gelince kafa eğmek falan deil olay, bu genel atmosferi ve grafikleri yakalarlarsa ne GTA kalır ne bişey.ne bu oyun çıkış tqarihi 2010 un 4. çeyreimi bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

bence yanılacaksın

Dedim ya umarım yanılırım.Yanıldığıma da çok sevinirim gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

böyle bi oyunun gelmesi demek ortalıgın yıkılması demek :)

+1

ama dogru bu çok eski bir video ps3 çıkmadan taaa ne zaman görmüştüm bu video yu
  • ya arkadaşlar böyle bir oyun olamazsa neden ps3 aldınız işte next-gen kaç tane next-gen oyun var ki piyasada daha yeni yeni çıkacaklar sonuçta ps3 xbox dan iyi xbox ps3 ten iyi diye kasım kasım kasılıyorsunuz hdmi 1,3 ve sitendiğinde 100 gb a kadar veri sığdırılabilen bi cd niz varken ve böyle bir işlemciniz siz neden kötü kalitede bi oyun istiyorsunuz ki sony bu yapar gidin bi ilk çıkan rpg oyunlarına bakın bide şlimdikilere o oluyorsa buda olur

ayrıca adamların bu oyun için kaç yıl çalıştığını nerden biliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 18 Ağustos 2007; 0:21:58 >
  • Oha diyorum inş yalan değildir çıkarda oynarız.GTA dan grafikleri iyi olsada zevk meselesi ayrıca GTA nın adı var bi kere
  • vay be diyorum

böyle bir oyun ps3 e gelirse ve sony bu olaya el etarsa ortalık karışır
  • Bu bir yıl öncenin görüntüsü..
    Sen birde F1 oyununun 1yıl önceki görüntüsünü bul ve izle..

O zaman şöyle düşüne bilirsin..

''Sanırım kandırıldık''
    ........

Ama bu kandırmacayı oyun şirketlerimi yaptı yoksa sony mi tam belli değil..
  • çok daha iyi grtafikte oyunlar gördüm.
  • Arkadaşlar yeni bir bilgi var mı bu oyun hakkında ?
  • 2008 de çıkacak sanırım
  • Oyunun grafiklerinde değil olay tamamen kurgu ve hareketlerde. Bence aynen bu şekilde yapılabilir belki biraz AA eksik olur biraz AF ama aynı şekilde görürüz. Bu oyun da Sony'nin gizli silahlarından biri olacak sanırım...
  • grafikleri yaparlar uzun amandır motorstorm oynamamıstım dün oynadım ohaaa dedim :):):)
  • Bana göre imkansız.ps4 ile anca
  • sony imkansizi basarabilirse yeni bir haraket devriminide baslatmis olur.
    bu oyunda grafik 2.planda hareketler ve detaylar cok orjinal,umarim seytanin bacagi kirilir bu oyun bu sekliyle cikar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.